Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én mindjárt lefekszem...nagyon álmos vagyok, most megettem egy pizzás chipset, megittam 1 liter teát, kimentem pisilni 5x és még mindig semmi.

szerk.: egyszerre 25 fórumot nézek, el fog füstölni a routerem. :D

szerk2.: Jedinews FB oldalát 6 perce frissítették utoljára, de legalább frissítik.

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MEGVOOOOOOLT!!!!!!!!!!!!!

Nem bírtam ki és már fél órával előbb felkeltem minthogy beállítottam az órát, pont akkor kapcsoltam a Sport 2-re, mikor lejátszották az NFL meccs szünetében, ráadásul kétszer is, azóta is nézem a youtube-on. :)

Hozzászólás ideje:

Annyi jóság van benne, hogy azt nehéz is összeszedni. Amit rögtön kiszúrtam, az Boba Fett mandallori emblémája Kanata kastélyánál a zászlók között középen.

Hozzászólás ideje:

Annyi jóság van benne, hogy azt nehéz is összeszedni. Amit rögtön kiszúrtam, az Boba Fett mandallori emblémája Kanata kastélyánál a zászlók között középen.

Jó észrevétel Zééé, én még annyira eufóriában vagyok, hogy nem is tudok figyelni az ilyen apróságokra. :D Ami viszont szembetűnő a narrációs-kép viszony alapján, hogy Finn valószínűleg jedi lesz.

Hozzászólás ideje:

És igaz lett a spoiler, hogy Rey a film elején a lezuhant rombólóban akrobatikázik. Viszont a Ren lovagoknál nem látszik az égő kastély, csak a romok. Az utolsó trailer leírás szerint az égő romok között bukkant volna fel Luke. Azt hiszem, utólag módosítottak a traileren, mert a leírás többi része stimmel. Kár, hogy nem látjuk Lukeot, de nem lepődnék meg, ha ennek a trailernek lenne majd egy másik, némileg bővebb verziója is. Most már egyértelmű (számomra), hogy Luke csak cameozni fog, az egész történet az ő misztikusságára épül. A Ren lovagok jelenete tehát a látomásból van (akkor ez a spoiler is meg lett végre erősítve). Ahogy az is, hogy Maz Kanata kastélyához Han vezeti elő a hősöket. Tehát Han tudja, hogy ott bujkál Maz, aki ismeri (ismerheti) Luke tartózkodási helyét.

szerk.: Most az jutott eszembe, hogy a kardban van egy üzenet és ezért szereli szét a kardot Kanata. De ez csak egy kósza ötlet, máskülönben minek szerelné szét....

szerk 2.: úgy áll a dolog, hogy Luke épített egy akadémiát, amit a Ren lovagok szétkaptak. Maz Kanata, mint túlélő, elmenekült és kalóz lett.

Hozzászólás ideje:

Bármennyiszer nézem egyre jobban tetszik, ezek után garantáltan nem lesz rossz napja az embernek. :)

Szerkesztve: - Palpi

Hozzászólás ideje:

Valaki eltudná mondani mit mond Kylo a Vader maszk előtt állva? Valahogy nem sikerült még jól kivennem a szavait.

Hozzászólás ideje:

Valaki eltudná mondani mit mond Kylo a Vader maszk előtt állva? Valahogy nem sikerült még jól kivennem a szavait.

Semmi sem állhat az utunkba, befejezem, amit elkezdtél.

Hozzászólás ideje:

Az egyik Ren lovag mintha ugyanolyan pálcikát tartana, mint amilyen Reynek is van.

Amúgy a korábbi Rey felnéz az égre jelenet nincs benne, se az, amikor Poe az X-szárnyújával a háttérben áll és les valamit. Szóval lehet, hogy tényleg lesz még pár, kibővített változat.

Hozzászólás ideje:

Igen, ott tuti maszk nélkül van.

Viszont most elbizonytalanodtam Rey Skywalker-utód mivoltával kapcsolatban. Talán tényleg Kylo Hanék gyereke? :hmm:

Azt hiszem, a havas bolygóról most már nem mondhatjuk, hogy Hoth 2.0. Az a bazi nagy hasadék elég jellegzetes motívum. És Jakku is kezd formálódni.

Rey és Finn nagyon úgy tűnik, hogy abban a kis jakkui faluban fut majd össze.

Az erőd bolygónak (Yavin?) meg úgy tűnik, harangoznak, legalábbis valami nagyon felszántja a tájat.

Hozzászólás ideje:

Az egyik Ren lovag mintha ugyanolyan pálcikát tartana, mint amilyen Reynek is van.

Amúgy a korábbi Rey felnéz az égre jelenet nincs benne, se az, amikor Poe az X-szárnyújával a háttérben áll és les valamit. Szóval lehet, hogy tényleg lesz még pár, kibővített változat.

Meg van ott egy nagy pallós is! :D

A trailer trükkösen van vágva, de pár dolgot azért össze lehet rakni belőle.

1:27-nél jönnek velünk szembe a vízen Poe Dameronék, egyvonalban egy rakás X szárnyú. Előtérben pedig Maz kastélyának a romjai. Tehát Han elmegy Maz Kanatához, a First Order viszont követi és megtámadja a kastélyt, közben pedig megérkezik Poe a felmentősereggel. 1:28-nál szépen le is dől az egyik torony, szegény Maz menekülni kényszerül....és innét jön a kiegészítés: Han, Maz, Rey, Finn elfurikázzák Mazt a Yavini bázisra, lévén, már nincs otthona szegénynek, így a jelenet, amikor a fénykardot Leiának átadja (nála van, mert Ő szedte szét), a film végén kap helyet, az utolsó harmadban. Ha jól számolok, Leiát nem is látjuk, csak a film utolsó harmadában, amikor a yavini bázisról irányítja az eseményeket.

Hozzászólás ideje:

Kylo tényleg egyre inkább Skywalker utódnak tűnik, de szerintem Rey is az lesz.

Amikor Kylo vallatja Poe Dameront az szép átfedés a Rebels azon jelenetével mikor Kanan fogságba van és az Inkvizítor hasonló módon próbál kiszedni belőle dolgokat.

A kedvenc részem a trailerből, ahogy a Ren lovagjai felsorakoznak Kyloval az élen. A párbajra nagyon kíváncsi vagyok, Finn elég aggodalmasan és remegve áll Kylo Ren előtt, aki határozottan lesújt rá. A This Christmas felirat előtti részeknél kissé Star Trek beütésű a zene. :D

Hozzászólás ideje:

Kylo tényleg egyre inkább Skywalker utódnak tűnik, de szerintem Rey is az lesz.

Han úgy beszél Rey-el mint egy vadidegennel akit először lát. Szerintem ezután a trailer után óriási meglepetés lenne ha Rey-t bármelyik korábbi főszereplőhöz családi szálak kötnék.

Hozzászólás ideje:

Igen nekem is úgy tűnik hogy ha valaki itt Skywalker sarjadék akkor az Kylo Ren lesz.

Rey nem Solo és nem is Skywalker, a Falcon sem az övé, egyszerűen ellopja. 1:37-nél fut a saját hajójához, amit a Tie vadász felrobbant. Ezután felfut a Falcon rámpáján, ami ott áll a kikötőben (erről láttunk képet).

Han és Csubi ott lehet a kikötőben, mégpedig a csehóban, ugyanis egy spoiler szerint Csubi keze megsérül. Namost a trailerben látszik, hogy Csubi keze be van kötözve, tehát Han és Csubi éppen a csehóban vannak, amikor szerencsétlenségükre Rey elköti a hajót. A spoiler szerint Csubi verekedni fog a csehóban és ezért megsérül a keze. A kikerült koncepteken ugye még a robotkéz is felmerült, ami gondolom a film elején helyet kapó verekedés eredménye lett volna. Szerencsére ez nem lett megvalósítva, hiszen ha igaz a teória, akkor nem lett volna elég idejük, hogy Csubira a sérülése után robotkezet rakjanak. Tehát Rey és Finn ellopják a Falcont, Hant és Csubit felveszik a lázadók és a Falcon után mennek. A film első harmadában utol is érik és ekkor mondja Han a fedélzetre lépve, hogy otthon vagyunk. Rey csak egy tolvaj, semmi más. Elcsórja a Falcont és azzal menekülnek el.

Szerk.: így már teljes a kép, hogy az első spoilerek szerint

Han miért nem a Falconnal, hanem egy rombolóval közlekedik. Azért, mert a Falcont a film elején ellopják tőle, így kénytelen a felkelők egyik hajójával (ami történetesen egy ellopott romboló) a Falcon után menni. Beszívja a Falcont a hajó, Han és Csubi pedig újra birtokba veszi a masinát.

Szerkesztve: - Donát

Hozzászólás ideje:

Han úgy beszél Rey-el mint egy vadidegennel akit először lát. Szerintem ezután a trailer után óriási meglepetés lenne ha Rey-t bármelyik korábbi főszereplőhöz családi szálak kötnék.

Akkor ez tényleg megfontolandó, megmondom őszintén a szövegekre még mindig elég nehezen tudok koncentrálni, annyira extázisba hozott a trailer. :)

Hozzászólás ideje:

Akkor ez tényleg megfontolandó, megmondom őszintén a szövegekre még mindig elég nehezen tudok koncentrálni, annyira extázisba hozott a trailer. :)

Az egész egy becsapás....Kylo Ren Han és Leia fia, Luke egykori tanítványa (ez nem tőlem van, spoiler). Rey csak egy tolvaj, semmi más, a Falcon eltulajdonítója.

Hozzászólás ideje:

Azta budos rohadt eletbe embereeeeek!!!

Ez miiiiii !!!!????

Anyam....az X-Wingek+zene.....aaah...100 fokos laznal nincs ilyen hidegrazas....azta.....

Na meg parszor...

Yeaaaaah babyyyyyx

Hozzászólás ideje:

A trailer legdurvább része 1:45-nél látható. Először nem értettem, mi van a képen és mi a környezet, de csak kitaláltam (remélhetőleg).

Látjuk, hogy Rey nagyon sír egy tetem felett.

Hátul esik a hó és látszanak a fák is. Ha megnézitek, jól kivehető Finn bőrdzsekije, pontosabban a válla. Úgy néz ki, itt is igaz a spoiler, miszerint Kylo Ren levágja Finn kezét. Finn nem képzett kardforgató, látszik, hogy bénán is tartja a kardot, esetlenül. Kylo Ren egyszerűen lekaszabolja. Bezony...övé a tetem a földön.

Látjátok, ez itt Finn kabátjának a válla! Igaz a spoiler,

hogy Kylo Ren levágja Finnt (a spiler szerint csak a kezét)!

finn_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

1:56-nál a nagy robbanás az film elején a hangárban történik. Elsőre nem vettem észre, de kikockázva látszik az oldalsó ablakokon keresztül a hangár azon része, ahol a TIE vadászok parkolnak.

Szerkesztve: - Donát

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.