Jump to content

Theatrical trailer

Recommended Posts

Érkeznek a harmadik trailerről a leírások

http://www.flickeringmyth.com/2015/07/alleged-description-of-the-next-star-wars-the-force-awakens-trailer.html

Ami ugye a jövőhéten esedékes Comic Con-on debütál a pletykák szerint.

Redditten már kész tényként is közlik egyesek, hogy a következő hét pénteken debütál

Ti már várjátok a jövő heti trailer premiert? Én nagyon.

Edited by Ody Mandrell

Ejha?! :o Remélem ez már normális trailer lesz párbeszédekkel és sok finom újdonsággal. :) Persze nem itt fogunk beszélni róla hanem majd a topikjában. ;)

A leírás alapján ez is teaser lesz?

Edited by Ody Mandrell

A leírásban természetesen csak

Kylo-t, Rey-t meg Finn-t nyomják orrba-szájba. Nem tudom, minek jelentették be Poe-t is főszereplőnek, amikor nagy ívben csokiznak rá... :facepalm:

Edited by Nute Gunray

Remélem nem vicceltek meg minket az informátorok és tényleg lesz újabb előzetes pénteken. :D

Nem olvastam el mi lesz benne, ezúttal legyen meglepetés.

Pénteken előzetes? Jujj de jó lenne!! :D

Alább Jake linkelt egy megbizhatónak tűnő belsős ürgét, aki szerint a teaser után egyértelmű lesz, hogy a kémjelentések, amik a MakingStarWarson megjelentek döntő részt kamuk voltak :)

Nem szomorkodnék ha ez igaz lenne. :)

http://comiccon2015.sched.org/event/5b0e08890c816889c32b26ad3652c080?iframe=no&w=&sidebar=no&bg=no#.VZmoLfntmkp

Elméletileg ez a panel az, ugye? :) Akkor ez nálunk szombat hajnalra fog esni...

Pontosan éjjel kettő és három között... Szombaton elutazok, de azért majd remélem ott is meg tudom nézni az előzetest ahova megyek. :D

Pontosan éjjel kettő és három között... Szombaton elutazok, de azért majd remélem ott is meg tudom nézni az előzetest ahova megyek. :D

Szerintem kizárt, de legalábbis tuti, hogy igen komoly ellenállásba fogsz ütközni, ha te ilyeneket akarsz csinálni. Akárhol is leszel. :)

A Comic Con hivatalos oldalán is ez van írva:

"Lucasfilm president and producer Kathleen Kennedy, director J.J. Abrams, writer Lawrence Kasdan and special guests provide a special look at Star Wars: The Force Awakens"

Azért a special look csak jelent valamit nem?

Zárul Miki móka tára. Az EW értesülései szerint nem lesz semmiféle új trailer, de még csak egy valamire való jelenet részlet se lesz leadva.... :(

ÉN is most ezt olvastam... :(

Kitől is van ez az idézet Palpi? :hmm::lol:

Kérdésedbe benne is van a válasz, imádom ezt a szöveget idézni. :D

Zárul Miki móka tára. Az EW értesülései szerint nem lesz semmiféle új trailer, de még csak egy valamire való jelenet részlet se lesz leadva.... :(

Ez nagy kár. :(

Edited by Palpi

Nem is tudtam, hogy van mókatáram :) Viccet félretéve, várható volt, túl szép volt, hogy igaz legyen.

Túl sok nagy név lesz ott, hogy semmi se legyen. Kivárjuk és ha nem lesz előzetes akkor lezárjuk a topikot addig amíg valóban nem jön. :)

SZERK.:Kicsit jobban utánajártam így most már én is azt mondom nem lesz előzetes. A topik lezárul, és majd az ősszel következő nagy trailerre nyílik meg, immár átnevezve.

Edited by Ody Mandrell

• 1 month later...

Anthony Breznican , az Entertainment Weekly szerkesztője úgy tudja, hogy a végső nagy előzetes októberben érkezik, de az se kizárt, hogy november eleje.

Ejnye. Felőlem kiírhatnák, hogy találkozunk a premieren! ;)

Komolyra fordítva: max 1 előzetesünk lesz még ilyen tempóval.