JakeSully Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 (edited ) Érkeznek a harmadik trailerről a leírások http://www.flickeringmyth.com/2015/07/alleged-description-of-the-next-star-wars-the-force-awakens-trailer.html Ami ugye a jövőhéten esedékes Comic Con-on debütál a pletykák szerint. Redditten már kész tényként is közlik egyesek, hogy a következő hét pénteken debütál Ti már várjátok a jövő heti trailer premiert? Én nagyon. Edited August 28, 2015 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 (edited ) Ejha?! Remélem ez már normális trailer lesz párbeszédekkel és sok finom újdonsággal. Persze nem itt fogunk beszélni róla hanem majd a topikjában. A leírás alapján ez is teaser lesz? Edited July 5, 2015 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Igen úgy tűnik, hogy ez is teaser lesz. Szerintem trailer majd csak ősszel jön majd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 (edited ) Remélem nem vicceltek meg minket az informátorok és tényleg lesz újabb előzetes pénteken. Nem olvastam el mi lesz benne, ezúttal legyen meglepetés. Edited July 5, 2015 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Jujj, de jó lesz! Én nagyon várom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikiwan Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 (edited ) A leírásban természetesen csak Kylo-t, Rey-t meg Finn-t nyomják orrba-szájba. Nem tudom, minek jelentették be Poe-t is főszereplőnek, amikor nagy ívben csokiznak rá... Edited July 5, 2015 by Nute Gunray Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Remélem nem vicceltek meg minket az informátorok és tényleg lesz újabb előzetes pénteken. Nem olvastam el mi lesz benne, ezúttal legyen meglepetés. Pénteken előzetes? Jujj de jó lenne!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Hatalmas lenne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Én is várom, hogy legyen egy újabb előzetes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Na ne kényeztessenek el minket ilyen sok teaserrel! Miket beszélek? Jöhet! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistra Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Remélem, maxiigaz a hír! Már alig várom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 http://comiccon2015.sched.org/event/5b0e08890c816889c32b26ad3652c080?iframe=no&w=&sidebar=no&bg=no#.VZmoLfntmkp Elméletileg ez a panel az, ugye? Akkor ez nálunk szombat hajnalra fog esni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palpi Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Nahát ez a hír engem is meglepett, de kellemesen. A leírás alapján hihetetlenül jónak ígérkezik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Alább Jake linkelt egy megbizhatónak tűnő belsős ürgét, aki szerint a teaser után egyértelmű lesz, hogy a kémjelentések, amik a MakingStarWarson megjelentek döntő részt kamuk voltak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 ..."engem is meglepett, de kellemesen"... Kitől is van ez az idézet Palpi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Alább Jake linkelt egy megbizhatónak tűnő belsős ürgét, aki szerint a teaser után egyértelmű lesz, hogy a kémjelentések, amik a MakingStarWarson megjelentek döntő részt kamuk voltak Nem szomorkodnék ha ez igaz lenne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 http://comiccon2015.sched.org/event/5b0e08890c816889c32b26ad3652c080?iframe=no&w=&sidebar=no&bg=no#.VZmoLfntmkp Elméletileg ez a panel az, ugye? Akkor ez nálunk szombat hajnalra fog esni... Pontosan éjjel kettő és három között... Szombaton elutazok, de azért majd remélem ott is meg tudom nézni az előzetest ahova megyek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Én meg már pénteken elutazom táborba, az isten háta mögé, ahol még internet sincs de majd valahogy megoldom, hogy minél hamarabb láthassam 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Pontosan éjjel kettő és három között... Szombaton elutazok, de azért majd remélem ott is meg tudom nézni az előzetest ahova megyek. Szerintem kizárt, de legalábbis tuti, hogy igen komoly ellenállásba fogsz ütközni, ha te ilyeneket akarsz csinálni. Akárhol is leszel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Én is ettől félek. Majd valahogy lefizetem őket, vagy nem tudom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 Zárul Miki móka tára. Az EW értesülései szerint nem lesz semmiféle új trailer, de még csak egy valamire való jelenet részlet se lesz leadva.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted July 6, 2015 Share Posted July 6, 2015 A Comic Con hivatalos oldalán is ez van írva: "Lucasfilm president and producer Kathleen Kennedy, director J.J. Abrams, writer Lawrence Kasdan and special guests provide a special look at Star Wars: The Force Awakens" Azért a special look csak jelent valamit nem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Zárul Miki móka tára. Az EW értesülései szerint nem lesz semmiféle új trailer, de még csak egy valamire való jelenet részlet se lesz leadva.... ÉN is most ezt olvastam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Azért a special look csak jelent valamit nem? Az EW szerint behind-the-scenes anyagot jelent. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistra Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Zárul Miki móka tára. Az EW értesülései szerint nem lesz semmiféle új trailer, de még csak egy valamire való jelenet részlet se lesz leadva.... Ónemár... Nagyon-nagy kár... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palpi Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 (edited ) Kitől is van ez az idézet Palpi? Kérdésedbe benne is van a válasz, imádom ezt a szöveget idézni. Zárul Miki móka tára. Az EW értesülései szerint nem lesz semmiféle új trailer, de még csak egy valamire való jelenet részlet se lesz leadva.... Ez nagy kár. Edited July 7, 2015 by Palpi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikiwan Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 Zárul Miki móka tára. Az EW értesülései szerint nem lesz semmiféle új trailer, de még csak egy valamire való jelenet részlet se lesz leadva.... Nem is tudtam, hogy van mókatáram Viccet félretéve, várható volt, túl szép volt, hogy igaz legyen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 7, 2015 Share Posted July 7, 2015 (edited ) Túl sok nagy név lesz ott, hogy semmi se legyen. Kivárjuk és ha nem lesz előzetes akkor lezárjuk a topikot addig amíg valóban nem jön. SZERK.:Kicsit jobban utánajártam így most már én is azt mondom nem lesz előzetes. A topik lezárul, és majd az ősszel következő nagy trailerre nyílik meg, immár átnevezve. Edited July 7, 2015 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakeSully Posted August 28, 2015 Author Share Posted August 28, 2015 Anthony Breznican , az Entertainment Weekly szerkesztője úgy tudja, hogy a végső nagy előzetes októberben érkezik, de az se kizárt, hogy november eleje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Anthony Breznican , az Entertainment Weekly szerkesztője úgy tudja, hogy a végső nagy előzetes októberben érkezik, de az se kizárt, hogy november eleje. Ejnye. Felőlem kiírhatnák, hogy találkozunk a premieren! Komolyra fordítva: max 1 előzetesünk lesz még ilyen tempóval. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Zééé,
Trailer premier
Recommended by Ody Mandrell
0 reactions
Go to this post