Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. Ez a Pyke vonal azért is érdekes, mert Kasdanről nem feltételezném, hogy ismer egy TCW-ben is mellékszereplő fajt. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. Úgy hallottam hogy nem mai a forgatókönyv. Lehet Kasdan már rég kitalálta és a TCW-be is úgy került. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. (szerkesztve) 37 perccel korábban, RacerX írta: Úgy hallottam hogy nem mai a forgatókönyv. Lehet Kasdan már rég kitalálta és a TCW-be is úgy került. Valószínűtlen. Az Eminance 2013. januárjában lett bemutatva, vagyis már 2012-ben dolgoztak rajta, az sem lehetetlen, hogy a forgatókönyve már 2011-ben készen volt. Kasdant csak 2012. októberében keresték meg azzal, hogy írna-e egy Solo-filmet. Kizárt, hogy az ő agyszüleménye lenne. Szerk.: kicsit kutakodtam, és kiderült, hogy a Pyke-okat Lucas találta ki: https://www.starwars.com/video/shadows-of-the-sith 3:15 magasságában mondja Filoni. 41 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez a Pyke vonal azért is érdekes, mert Kasdanről nem feltételezném, hogy ismer egy TCW-ben is mellékszereplő fajt. Lehet, hogy Lawrence nem is, de a fia, Jon talán jobban képben van, és az ő ötlete volt. Vagy felülről kapott utasítást, hogy tetszik vagy sem, de kellenek bele ilyen utalások. Vagy a forg. könyvben csak annyi volt, hogy "idegen bűnöző", aztán a többit már később költötték hozzá azok, akik az ilyen háttérdolgok kidolgozásával foglalkoznak. A story group is sokszor jelen van az ilyen kreatív megbeszéléseken, szóval az ötlet akár tőlük is származhatott. A fene tudja, hogyan születnek ezek a dolgok. Szerkesztve: 2018. Május 3. - Dzséjt Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. Eleve a story group egyik feladata, hogy minden új alkotásba kapcsolódási pontokat tegyenek (vagy legalábbis javasoljanak). Ők javasolták Saw Gerrerát is az RO-ba. Ott az eredeti ötlet annyi volt hogy valami régi veterán katona lesz Jyn "nevelőapja". 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. Akárki csinálta, jól csinálta. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Május 4. Hozzászólás ideje: 2018. Május 4. 12 mp-től egy frankó klip van. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 4. Hozzászólás ideje: 2018. Május 4. A filmrészlet iszonyú jó! Érzem a hype-ot! 1 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Május 4. Hozzászólás ideje: 2018. Május 4. Mert Luke csiklandozza a szíved egy gallyal, vagy mivel... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 4. Hozzászólás ideje: 2018. Május 4. A szellem Luke. Emilia Clarke minden jelenettel egyre jobban bejön. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Május 4. Hozzászólás ideje: 2018. Május 4. Rog által betett filmrészlet felkerült jó minőségben is 1 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. A Han-Lando sabacc játszma 360-ban. Zseniális. 1 3 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Május 7. Hozzászólás ideje: 2018. Május 7. Mark Hamill elspoilerezte hogy Anthony Daniels is benne lesz a filmben. Bár ki tudja mennyire szavahihető... https://www.starwarsnewsnet.com/2018/05/solo-buzz-john-williams-created-6-motifs-for-the-star-wars-soundtrack-and-mark-hamill-may-have-spoiled-a-character-cameo.html Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Május 9. Hozzászólás ideje: 2018. Május 9. (szerkesztve) Egyre jobban várós. Szerkesztve: 2018. Május 9. - RacerX Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Május 9. Hozzászólás ideje: 2018. Május 9. Újabb ILM-es gif érkezett: 1 3 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Május 9. Hozzászólás ideje: 2018. Május 9. (szerkesztve) De messze van még május 24. Szerkesztve: 2018. Május 9. - luke19 1 2 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Május 10. Hozzászólás ideje: 2018. Május 10. (szerkesztve) 5:50-től ebben is van egy filmrészletecske Szerkesztve: 2018. Május 10. - luke19 2 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Május 10. Hozzászólás ideje: 2018. Május 10. (szerkesztve) Fexem attól az elszállós Falcon-os jelenettól, ahogy kilép Han, aztán visszatáncol... és Harrelson feje, Csubi nyögése. Reccsentős film lesz ez, de kellemesen. Szerkesztve: 2018. Május 10. - Darth Porg 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. StarWarsLeaks reddit oldalon kint van már a film története, meglepetései, ha valakit érdekelne. Én nem olvastam el. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Majd aki esetleg elolvassa az megírhatja mennyire tetszett neki. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Óriási a kisértés, de már csak másfél hét. Azt hiszem inkább spoilermentes leszek. Vagy legalábbis megpróbálok az lenni.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Olvasd el Bomarr! Nosza! Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Palpi kéne ehhez a melóhoz, Ody kevés... "Olvasd csak el, Bomarr barátom, olvasd csak el... és meglátod, tudásod irigyelni fogja az egész Fórum. Ne habozz, olvasd el, és többé senki nem érhet fel hozzád!" 2 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Van fentebb az a kutyákat eleresztős bejátszás, imádom. A kép jobb szélén az egyik rohamoszi azonnal futni kezd utánuk, ennyi látszik. Az egész helyszíntől kész vagyok így előre, ez a majdnem feka-fehér színvilág, hmmm. Rohamoszik, sorokban terelt alakok, stb. A 2 kutyus is állat... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Csak mondanotok kellett.... el is olvastam Te jó ég gyerekek, van egy fordulat a filmben amit igy hirtelen el se akarok hinni. Lehet hogy picit megosztó lesz de itt a fórumon a többség imádni fogja. Nem akarom elhinni hogy ezt meglépték. Igazából most igy értem hogy mire gondolt az aki azt irta, hogy nem tudja hogy a Lucasfilmnek innen mi lesz a következő lépése. Hát most én se. És várhatok másfél hetet mire kitudjuk beszélni. Igy jártam 2 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. (szerkesztve) Na ne... Tényleg elolvastad? Amúgy jó a sztori? Szerkesztve: 2018. Május 12. - Ody Mandrell Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Én bele lestem. Egy soron akadt meg a szemem, a többit el se olvastam. Darth Maul! Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Nemhiszemel h elolvastad! áááá nheeee, hüJe vaaagy! Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. (szerkesztve) Én is engedtem a sötét oldal csábításának. A felsoroltakból 1-2 dolog nem tetszett csak. Az egyik meglepi hatalmas. Ne olvassátok el, ha tehetitek! Szerkesztve: 2018. Május 12. - luke19 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hozzászólás ideje: 2018. Május 12. Hmmm, ezek jó hírek ám! köszi Bomarr és többiek. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.