Hozzászólás ideje: 2018. Május 3.7 éve Ez a Pyke vonal azért is érdekes, mert Kasdanről nem feltételezném, hogy ismer egy TCW-ben is mellékszereplő fajt.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 3.7 éve Úgy hallottam hogy nem mai a forgatókönyv. Lehet Kasdan már rég kitalálta és a TCW-be is úgy került.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 3.7 éve 37 perccel korábban, RacerX írta: Úgy hallottam hogy nem mai a forgatókönyv. Lehet Kasdan már rég kitalálta és a TCW-be is úgy került. Valószínűtlen. Az Eminance 2013. januárjában lett bemutatva, vagyis már 2012-ben dolgoztak rajta, az sem lehetetlen, hogy a forgatókönyve már 2011-ben készen volt. Kasdant csak 2012. októberében keresték meg azzal, hogy írna-e egy Solo-filmet. Kizárt, hogy az ő agyszüleménye lenne. Szerk.: kicsit kutakodtam, és kiderült, hogy a Pyke-okat Lucas találta ki: https://www.starwars.com/video/shadows-of-the-sith 3:15 magasságában mondja Filoni. 41 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez a Pyke vonal azért is érdekes, mert Kasdanről nem feltételezném, hogy ismer egy TCW-ben is mellékszereplő fajt. Lehet, hogy Lawrence nem is, de a fia, Jon talán jobban képben van, és az ő ötlete volt. Vagy felülről kapott utasítást, hogy tetszik vagy sem, de kellenek bele ilyen utalások. Vagy a forg. könyvben csak annyi volt, hogy "idegen bűnöző", aztán a többit már később költötték hozzá azok, akik az ilyen háttérdolgok kidolgozásával foglalkoznak. A story group is sokszor jelen van az ilyen kreatív megbeszéléseken, szóval az ötlet akár tőlük is származhatott. A fene tudja, hogyan születnek ezek a dolgok. Szerkesztve: 2018. Május 3.7 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2018. Május 3.7 éve Eleve a story group egyik feladata, hogy minden új alkotásba kapcsolódási pontokat tegyenek (vagy legalábbis javasoljanak). Ők javasolták Saw Gerrerát is az RO-ba. Ott az eredeti ötlet annyi volt hogy valami régi veterán katona lesz Jyn "nevelőapja".
Hozzászólás ideje: 2018. Május 4.7 éve A szellem Luke. Emilia Clarke minden jelenettel egyre jobban bejön.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 7.7 éve Mark Hamill elspoilerezte hogy Anthony Daniels is benne lesz a filmben. Bár ki tudja mennyire szavahihető... https://www.starwarsnewsnet.com/2018/05/solo-buzz-john-williams-created-6-motifs-for-the-star-wars-soundtrack-and-mark-hamill-may-have-spoiled-a-character-cameo.html
Hozzászólás ideje: 2018. Május 9.7 éve De messze van még május 24. Szerkesztve: 2018. Május 9.7 éve - luke19
Hozzászólás ideje: 2018. Május 10.7 éve 5:50-től ebben is van egy filmrészletecske Szerkesztve: 2018. Május 10.7 éve - luke19
Hozzászólás ideje: 2018. Május 10.7 éve Fexem attól az elszállós Falcon-os jelenettól, ahogy kilép Han, aztán visszatáncol... és Harrelson feje, Csubi nyögése. Reccsentős film lesz ez, de kellemesen. Szerkesztve: 2018. Május 10.7 éve - Darth Porg
Hozzászólás ideje: 2018. Május 12.7 éve StarWarsLeaks reddit oldalon kint van már a film története, meglepetései, ha valakit érdekelne. Én nem olvastam el.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 12.7 éve Majd aki esetleg elolvassa az megírhatja mennyire tetszett neki.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 12.7 éve Óriási a kisértés, de már csak másfél hét. Azt hiszem inkább spoilermentes leszek. Vagy legalábbis megpróbálok az lenni....
Hozzászólás ideje: 2018. Május 12.7 éve Palpi kéne ehhez a melóhoz, Ody kevés... "Olvasd csak el, Bomarr barátom, olvasd csak el... és meglátod, tudásod irigyelni fogja az egész Fórum. Ne habozz, olvasd el, és többé senki nem érhet fel hozzád!"
Hozzászólás ideje: 2018. Május 12.7 éve Van fentebb az a kutyákat eleresztős bejátszás, imádom. A kép jobb szélén az egyik rohamoszi azonnal futni kezd utánuk, ennyi látszik. Az egész helyszíntől kész vagyok így előre, ez a majdnem feka-fehér színvilág, hmmm. Rohamoszik, sorokban terelt alakok, stb. A 2 kutyus is állat...
Hozzászólás ideje: 2018. Május 12.7 éve Csak mondanotok kellett.... el is olvastam Te jó ég gyerekek, van egy fordulat a filmben amit igy hirtelen el se akarok hinni. Lehet hogy picit megosztó lesz de itt a fórumon a többség imádni fogja. Nem akarom elhinni hogy ezt meglépték. Igazából most igy értem hogy mire gondolt az aki azt irta, hogy nem tudja hogy a Lucasfilmnek innen mi lesz a következő lépése. Hát most én se. És várhatok másfél hetet mire kitudjuk beszélni. Igy jártam
Hozzászólás ideje: 2018. Május 12.7 éve Na ne... Tényleg elolvastad? Amúgy jó a sztori? Szerkesztve: 2018. Május 12.7 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2018. Május 12.7 éve Én bele lestem. Egy soron akadt meg a szemem, a többit el se olvastam. Darth Maul!
Hozzászólás ideje: 2018. Május 12.7 éve Én is engedtem a sötét oldal csábításának. A felsoroltakból 1-2 dolog nem tetszett csak. Az egyik meglepi hatalmas. Ne olvassátok el, ha tehetitek! Szerkesztve: 2018. Május 12.7 éve - luke19
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.