Ugrás a kommentre

Általános információk

SimonZ

Ajánlott hozzászólás

Csak nem felkínálnál neki valamit?.....Magadból???? :D

Ennyire talán nem kell megrémiszteni. :D

:D:)

Magamból biztos nem, ahhoz túl értékes vagyok. De ha már így szóba hoztad, téged elküldhetünk... ámbátor a gyilkossági kísérlet talán tényleg túlzás lenne. :P:o

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nem, csak rövidebb. :) Kb.: Ez a második figyelmeztetés a Star Wars képeim árusításának ügyében. Kérlek, távolítsátok el a képeimet azonnal. Hétfőn értesítem az eBay és a Lucasfilm illetékeseit. Tisztelettel, bla bla bla.

A hozzászólás linkje

Nem, csak rövidebb. :D Kb.: Ez a második figyelmeztetés a Star Wars képeim árusításának ügyében. Kérlek, távolítsátok el a képeimet azonnal. Hétfőn értesítem az eBay és a Lucasfilm illetékeseit. Tisztelettel, bla bla bla.

Ettől a bla, bla, blától tuti összesz*rták magukat. :)

:o

A hozzászólás linkje

Nos, leszedték a képeimet. Biztosra mentek, minden Star Wars-képet eltávolítottak a webshopjukból.

Az első levelem olyan címre ment, amit már nem használnak, de a második figyelmeztetést már elküldtem nekik az eBay-en kereszül is, mivel számítottam ilyesmire. Erre már elég hamar válaszoltak, meglehetősen könyörgőre fogva a dolgot, hogy ők máris leszedtek mindent, már az első levelemre is leszedték volna, ha azt megkapják, nagyon sajnálják, és soha többet nem fordul elő, nem tudták, hogy nem szabad, és ugye nem lesz baj belőle stb.

Mivel igen jó eladónak számítanak az eBay-en, nem csoda, hogy megijedtek: egy ilyen dolog finoman szólva rosszul mutatna a profiljukban. :)

A hozzászólás linkje

Jól tették. Lehet ők se akartak visszamenni ugrálni a balettbe... :)

Csak szomorú, hogy mostantól azért vizslatni kell mindig az e-bayt, hogy nehogy más is megpróbálja eladni a posztereket.

A levédetés meg mocskosul sokba kerülhet, főleg ha nemzetközi szintü. Mondjuk nem értek hozzá.

A hozzászólás linkje

:)

Majd egyszer ránézek, van-e még valami cuccom ott. Bár valószínűleg nem, mivel többen írják mostanában is, hogy vennének tőlem képet, de nem tudnak rendelni sehol. Ekkora nagyüzemet szerintem senki nem működtet...

A levédetéssel nem akarnék foglalkozni, vegye át a Lucasfilm az egészet, és kész. :D

A hozzászólás linkje

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.