Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Ki kéne deríteni az e-mail címét, és megkínálni egy spam-bombával. De azzal a vírusos, számítógépetkinyírós fajtával. Csak hogy legyen mire költenie a beszedett pénzt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Ki kéne deríteni az e-mail címét, és megkínálni egy spam-bombával. De azzal a vírusos, számítógépetkinyírós fajtával. Csak hogy legyen mire költenie a beszedett pénzt... CHRISTINE@ SIGNPROCANADA.COM Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Na találkoztam az ipsével. Ráléptem a májára. De csak tartja magát, küldhetitek rá a levél napalmot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. CHRISTINE@ SIGNPROCANADA.COM Vajon hogyan viszonyúl a szex hírdetésekhez??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Vajon hogyan viszonyúl a szex hírdetésekhez??? Csak nem felkínálnál neki valamit?.....Magadból???? Ennyire talán nem kell megrémiszteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Csak nem felkínálnál neki valamit?.....Magadból???? Ennyire talán nem kell megrémiszteni. Magamból biztos nem, ahhoz túl értékes vagyok. De ha már így szóba hoztad, téged elküldhetünk... ámbátor a gyilkossági kísérlet talán tényleg túlzás lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Izé... ha nem baj, hogy beleszólok, akkor mégse kisszivem küldjük Főleg ne darabokban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Magamból biztos nem, ahhoz túl értékes vagyok. De ha már így szóba hoztad, téged elküldhetünk... ámbátor a gyilkossági kísérlet talán tényleg túlzás lenne. Engemet már hál isten "fogyasztanak". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Engemet már hál isten "fogyasztanak". Szép dolog is a kannibalizmus. És még ő szeretné, hogy ne küldjünk darabokban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Szép dolog is a kannibalizmus. És még ő szeretné, hogy ne küldjünk darabokban Nem kannibál, csak írigy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Küldjük el Oldi patkányát. Az majd gyilkolászik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Küldjük el Oldi patkányát. Az majd gyilkolászik. Hey! Buddy-t ki is kell előtte fizetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Hey! Buddy-t ki is kell előtte fizetni. Majd veszünk neki egy sajtgyárat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Hey! Buddy-t ki is kell előtte fizetni. Vagy megcsinálja, vagy mehet vissza a balettbe ugrálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 5. Nagyon jók vagytok, srácok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 5. Zoli ugye írsz majd a reakcióról? Már ha lesz egyáltalán... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 5. Vagy megcsinálja, vagy mehet vissza a balettbe ugrálni. Asszem eme kijelentésed után Buddy téged ingyen kinyírna. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 5. A lényeg hogy kinyúvadjon az a tolvaj ááállat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 5. Szerintem ne itt tárgyaljuk ki a Macskafogó karaktereit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 5. Nagyon jók ezek a macskafogós szövegek! Ody: Persze, fogok szólni. Eddig semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Most küldtem el a második figyelmeztetést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Most küldtem el a második figyelmeztetést. Most már keményebb voltál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Nem, csak rövidebb. Kb.: Ez a második figyelmeztetés a Star Wars képeim árusításának ügyében. Kérlek, távolítsátok el a képeimet azonnal. Hétfőn értesítem az eBay és a Lucasfilm illetékeseit. Tisztelettel, bla bla bla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Nem, csak rövidebb. Kb.: Ez a második figyelmeztetés a Star Wars képeim árusításának ügyében. Kérlek, távolítsátok el a képeimet azonnal. Hétfőn értesítem az eBay és a Lucasfilm illetékeseit. Tisztelettel, bla bla bla. Ettől a bla, bla, blától tuti összesz*rták magukat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Nos, leszedték a képeimet. Biztosra mentek, minden Star Wars-képet eltávolítottak a webshopjukból. Az első levelem olyan címre ment, amit már nem használnak, de a második figyelmeztetést már elküldtem nekik az eBay-en kereszül is, mivel számítottam ilyesmire. Erre már elég hamar válaszoltak, meglehetősen könyörgőre fogva a dolgot, hogy ők máris leszedtek mindent, már az első levelemre is leszedték volna, ha azt megkapják, nagyon sajnálják, és soha többet nem fordul elő, nem tudták, hogy nem szabad, és ugye nem lesz baj belőle stb. Mivel igen jó eladónak számítanak az eBay-en, nem csoda, hogy megijedtek: egy ilyen dolog finoman szólva rosszul mutatna a profiljukban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Győzött az igazság! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Jól tették. Lehet ők se akartak visszamenni ugrálni a balettbe... Csak szomorú, hogy mostantól azért vizslatni kell mindig az e-bayt, hogy nehogy más is megpróbálja eladni a posztereket. A levédetés meg mocskosul sokba kerülhet, főleg ha nemzetközi szintü. Mondjuk nem értek hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Majd egyszer ránézek, van-e még valami cuccom ott. Bár valószínűleg nem, mivel többen írják mostanában is, hogy vennének tőlem képet, de nem tudnak rendelni sehol. Ekkora nagyüzemet szerintem senki nem működtet... A levédetéssel nem akarnék foglalkozni, vegye át a Lucasfilm az egészet, és kész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Később gondoltam bele, hogy nem egy levédetési procedúrát igényelne, hanem minden egyes képed külön külön. Úgy már lehet drága lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.