Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Csak nem felkínálnál neki valamit?.....Magadból???? :D

Ennyire talán nem kell megrémiszteni. :D

:D:)

Magamból biztos nem, ahhoz túl értékes vagyok. De ha már így szóba hoztad, téged elküldhetünk... ámbátor a gyilkossági kísérlet talán tényleg túlzás lenne. :P:o

Hozzászólás ideje:
Magamból biztos nem, ahhoz túl értékes vagyok. De ha már így szóba hoztad, téged elküldhetünk... ámbátor a gyilkossági kísérlet talán tényleg túlzás lenne. :D:)

Engemet már hál isten "fogyasztanak". :D

Hozzászólás ideje:
Hey! Buddy-t ki is kell előtte fizetni. :D

Majd veszünk neki egy sajtgyárat. :D

Hozzászólás ideje:
Nem, csak rövidebb. :D Kb.: Ez a második figyelmeztetés a Star Wars képeim árusításának ügyében. Kérlek, távolítsátok el a képeimet azonnal. Hétfőn értesítem az eBay és a Lucasfilm illetékeseit. Tisztelettel, bla bla bla.

Ettől a bla, bla, blától tuti összesz*rták magukat. :)

:o

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nos, leszedték a képeimet. Biztosra mentek, minden Star Wars-képet eltávolítottak a webshopjukból.

Az első levelem olyan címre ment, amit már nem használnak, de a második figyelmeztetést már elküldtem nekik az eBay-en kereszül is, mivel számítottam ilyesmire. Erre már elég hamar válaszoltak, meglehetősen könyörgőre fogva a dolgot, hogy ők máris leszedtek mindent, már az első levelemre is leszedték volna, ha azt megkapják, nagyon sajnálják, és soha többet nem fordul elő, nem tudták, hogy nem szabad, és ugye nem lesz baj belőle stb.

Mivel igen jó eladónak számítanak az eBay-en, nem csoda, hogy megijedtek: egy ilyen dolog finoman szólva rosszul mutatna a profiljukban. :)

Hozzászólás ideje:

Jól tették. Lehet ők se akartak visszamenni ugrálni a balettbe... :)

Csak szomorú, hogy mostantól azért vizslatni kell mindig az e-bayt, hogy nehogy más is megpróbálja eladni a posztereket.

A levédetés meg mocskosul sokba kerülhet, főleg ha nemzetközi szintü. Mondjuk nem értek hozzá.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

:)

Majd egyszer ránézek, van-e még valami cuccom ott. Bár valószínűleg nem, mivel többen írják mostanában is, hogy vennének tőlem képet, de nem tudnak rendelni sehol. Ekkora nagyüzemet szerintem senki nem működtet...

A levédetéssel nem akarnék foglalkozni, vegye át a Lucasfilm az egészet, és kész. :D

Hozzászólás ideje:

Később gondoltam bele, hogy nem egy levédetési procedúrát igényelne, hanem minden egyes képed külön külön. Úgy már lehet drága lenne. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.