ZoliZoltán 43 Hozzászólás ideje: 2015. November 1. (szerkesztve) Köszönöm! Gyors volt! Szerkesztve: 2015. November 1. - ZoliZoltán Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Oszd meg ezeken az oldalakon:
Darth Cupsy 210 Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Köszi! Az utolsó két részt még pótolnom kell. Jelenleg én is így vagyok Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Oszd meg ezeken az oldalakon:
ZoliZoltán 43 Hozzászólás ideje: 2015. November 2. (szerkesztve) Most kezdem a 3-at! Na meg volt a 3-4! Nagyon tetszett!Tényleg jó volt a 3-ban az űrcsata! De ez most mitől felvezetés a Ébredő Erőhöz? Két nyamvadt fa volt benne! Szerkesztve: 2015. November 2. - ZoliZoltán Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Oszd meg ezeken az oldalakon:
Darth Revan9 323 Hozzászólás ideje: 2015. November 2. (szerkesztve) Nagyon érdekes lett a 4. rész, talán a harmadikkal együtt a legjobb. Én nem vártam többet, valahogy sejtettem, hogy csak ennyi lesz. Az egész felvezetős projekt minden egyes darabjára igaz ez: csak infó morzsákat tolnak elénk. Nagyon jó volt a vetine.i csata, jó volt látni Luke-ot újra harc közben. Az Erővel átitatott fák nagyon érdekesek, ebből még lehet kihozni valamit. (Mondjuk azért egy picit féltem, hogy majd klónozó tartályokra fognak bukkani, amiben már fejlődnek a Palpatine klónok, de szerencsére nem így lett. ) Szerkesztve: 2015. November 2. - Darth Revan9 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Oszd meg ezeken az oldalakon:
ZoliZoltán 43 Hozzászólás ideje: 2015. November 2. Az de gagyi lett volna...azert ilyet nem neznek ki beloluk. Eddig minden teljesen rendben van. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Oszd meg ezeken az oldalakon:
Ody Mandrell 1.107 Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Nagyon ász volt a 3. rész. Köszi a fordítást. A nabooi vadászok a Birodalom terve és csaták nagyon jók voltak. A legfantasztikusabb jelenet, amikor Leia látja a hangárban a múlt nyomait és érzékeli a hajdani Dath Mault. Igen az nagyon ott volt! Vajon tudja, hogy az anyja is itt volt királynő? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Oszd meg ezeken az oldalakon:
Ody Mandrell 1.107 Hozzászólás ideje: 2015. November 8. (szerkesztve) Jó volt a negyedik rész is, bár ezt a fa dolgot kevésbé értem. Ezekért muszáj volt ekkora rizikót vállalni? Luke -ot nagyon erősnek érzem. Ahogy elbánt szinte az egész bázissal az figyelemre méltó. Bár a parancsnok elég hülye volt, hogy beengedte őket akkor, amikor már a kompnál tudta, hogy nem a BBH -s csaj jött. Szerkesztve: 2015. November 8. - Ody Mandrell Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Oszd meg ezeken az oldalakon:
Darth Sky 447 Hozzászólás ideje: 2015. November 8. Azért engedte be őket, hogy megtudja, mitől olyan fontos az a két "fa". Azt nem tudta, hogy egy Jedi a "testőr", így okkal gondolhatta, hogy a birodalmi túlerő elég lesz velük szemben. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Oszd meg ezeken az oldalakon:
Ody Mandrell 1.107 Hozzászólás ideje: 2015. November 8. Értem. Hát akkor eléggé ráfázott. De vajon minek kellettek azok a fák Palpatine -nak? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Oszd meg ezeken az oldalakon:
ZoliZoltán 43 Hozzászólás ideje: 2015. November 8. Ez egy nagyon jó kérdés....a fák lesznek az ébredő erőben??? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Oszd meg ezeken az oldalakon:
Ody Mandrell 1.107 Hozzászólás ideje: 2015. November 8. Sok fa lesz benne. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Oszd meg ezeken az oldalakon:
ZoliZoltán 43 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Oszd meg ezeken az oldalakon:
Darth Revan9 323 Hozzászólás ideje: 2017. November 19. A Naboo-val és Palpatine-nal kapcsolatban: nekem is az jutott eszembe, hogy talán azért akarta elpusztítani, mert lehettek Sith ereklyék a bolygón. Viszont felmerült bennem ez is: miért nem akarta, hogy az ereklyék fenn maradjanak, így adva esélyt annak, hogy a Sith Rend újra visszatérhessen? Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Oszd meg ezeken az oldalakon:
Darth Sky 447 Hozzászólás ideje: 2017. November 19. Gondolom, a Birodalomhoz hasonló módon a Sith Rendet sem akarta, hogy nélküle létezzen. Simán kinézem az egójából. Ironikus, hogy a Birodalom és a Sith Rend is túlélte őt bizonyos formában (Első Rend, Snoke-Kylo). 1 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Oszd meg ezeken az oldalakon:
Darth Revan9 323 Hozzászólás ideje: 2017. November 20. 19 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Gondolom, a Birodalomhoz hasonló módon a Sith Rendet sem akarta, hogy nélküle létezzen. Simán kinézem az egójából. Ironikus, hogy a Birodalom és a Sith Rend is túlélte őt bizonyos formában (Első Rend, Snoke-Kylo). A Birodalom túléléséhez való viszonyát még csak-csak megértem, de a Sith Rend túlélése fura. Remélem majd lesznek olyan történetek, melyek a jövőben Sidious gondolkodásába bepillantást nyújtanak - főleg a klasszikus trilógia idején - és részletesebb válaszokat kapunk. 2 Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Oszd meg ezeken az oldalakon:
Dzséjt 1.165 Hozzászólás ideje: 2017. November 20. 23 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: A Naboo-val és Palpatine-nal kapcsolatban: nekem is az jutott eszembe, hogy talán azért akarta elpusztítani, mert lehettek Sith ereklyék a bolygón. Ebben már csak azért is lehet valami, hiszen ott volt Rish Loo laborja, az is egy ősi hely volt, amit Sidious ismert. Bejegyzés megosztása Link a bejegyzéshez Oszd meg ezeken az oldalakon: