Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 13. Kár, hogy újabb SW zenéket nem játszik. Még rákaphat az ízére. Lehet, ha látja, hogy ez milyen jól szól, adaptálja a többi gyöngyszemet is. Végül is minden lehetséges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 14. Valaki telhetetlen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Ez nekem nagyon tetszett! Csávónak nagyon sok ideje van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. (szerkesztve) Ez nekem nagyon tetszett! Csávónak nagyon sok ideje van! GIGAMEGALOL!!! :lol LYRICS [Close Encounters of the Droid Kind] You must use the force (repeat ad nauseum) [Raiders of the Lost Wookiee] Long time ago, far far away (repeat) Kiss a wookie, kick a droid Fly the falcon through an asteroid Till the princess is annoyed This is spaceships, it's monsters, it's Star Wars, we love it! Come and help me, Obi Wan X-wing fighter and a blaster gun Dance with Ewoks, oh what fun! This is spaceships, it's monsters, it's Star Wars, we love it! [super Han] Get in there you big, furry oaf I couldn't care less what you smell I take orders from only me Maybe you'd like it back in your cell Your Highness, your worshipfulness, your highness, your worshipfulness No one cares if you upset a droid (nobody cares if you upset a droid) That's because droids don't tear your arms out of socket. (nobody cares) I suggest a new strategy: let the Wookie win That's because nobody cares if you upset a droid. [ET the DiscoTerrestrial] Now we listen to Luke whining: One more season... One more season... One more season... One more season... I was gonna go to Tashi Station for power converters Now I guess I'm going nowhere. It just isn't fair. [Jaws: the Wookiee] Wooookie (repeat) Someone move this walking carpet (repeat) Kiss your brother, Kiss your brother (repeat) Princess Leia Well I guess you don't know anything about women. Who's your daddy? (repeat) [Jurassic Darth] Luke, I'm your father (That's not true!) It is useless to resist (My hand!) Come with me my son, We will rule (I'll never join you!) Search your feelings it is true So you have a twin sister Who Obi Wan was wise to hide (Is that Leia?) If you will not turn Then perhaps she will Give in to your hate You are mine Long Long Long Time ago... Far Far Far Far Away Long Long Long Time Ago, Far Far Far Away (repeat) Kiss a wookie Kick a droid Fly the falcon Through an asteroid Till the princess is annoyed (She's annoyed!) This is spaceships, it's monsters, it's Star Wars, we love it, it's true Episode 3 Coming to you In 2005 So Let's go (go go go to the movies) Stand in line (buy buy buy me some popcorn) Cause it's al- (please I'd like extra butter) most the time (Join the dark side...) May the Force be with you all John Williams is the man Szerkesztve: 2008. November 6. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Ez szuperjó volt! Tiszta "Ki mit tud?" Egyéb kategória Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Hát ez zseniális! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Bazz, ezt nem semmi mire összehozhatta Nagy grat neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Már a szövegei is nagy, de az előadás... nem akármi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Már a szövegei is nagy, de az előadás... nem akármi! Az szerintem látszik/hallatszik a csávón, hogy képzett énekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Egyébként nem a csávó énekli. 1999-ben jött ki, és azóta mindig változtattak egy kicsit rajta. Ez a 2005 előtti verzió. A fickó most csinálta a videót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Á, ez fantasztikus A szöveg sem rossz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 6. Nem semmi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Ma délután volt nálunk az iskolában egy jótékonysági hangverseny a kerületi zeneiskola közreműködésével, és nagyon jó műsoruk volt. A rendes karácsonyi dalok, művek is szépen szóltak, ügyesek voltak a diákok, de ami eszméletlenül jól sikerült, az a gitár együttes előadása volt a HP és az Azkabani Fogoly filmzenéből készített rövid összeállítással, amit gitáron kívül csengettyűkkel, fuvolával és vonósokkal mutattak be. Valami szenzációs volt! Ahogy elkezdődött a Windows to the Past-tal az egész - borzongató volt, és aztán ezzel a témával is fejezték be. Talán ez a műsorszám kapta a legnagyobb tapsot, teljesen megérdemelten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 24. Star Wars: A Musical Journey címmel kétórás koncert lesz Londonban április 10-én. Utána európai turnéra indulnak - lehet, hogy Budapestre is jönnek. A hír forrása a starwars.hu. OFF Külön öröm látni, hogy Plok írta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Megyünk megint? Úgyis alacsony a GDP árfolyama Na jó, csak vicceltem. Remek esemény, remélem, hozzánk is eljut Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Megyünk megint? Úgyis alacsony a GDP árfolyama Na jó, csak vicceltem. Remek esemény, remélem, hozzánk is eljut Megint megy fel a font. Egyébként ha nálunk lesz akkor lehet, hogy megérne egy próbát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Ha itthon vagy a közelünkben lesz, szívesen elmennék rá. A Müpában ma lett volna egy Star Wars-koncert, de a zenekar lemondta, és ebben az évadban már nem is fogják megtartani. Ez a Musical Journey jó lenne helyette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Egy ilyen program nekem is tetszene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Megint megy fel a font. Egyébként ha nálunk lesz akkor lehet, hogy megérne egy próbát. Off A Ft megy inkább ahhoz képest rossz irányba On Na igen, ha lesz itthon, el kéne menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. (Hát engem az árfolyamosdi nem érint annyira ) Ha véletlen jönnének Bp-re, hányan mennénk a koncertre innen? Ennem látatlanban fel lehet írni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Valószínűleg én is mennék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Valószínűleg én is mennék Lehet, hogy én is bevállalnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Gondolom egy ilyenre nem kettőötven a beugró hanem egy fél AC/DC koncert is összejönne belőle, szóval részemről felejtős. Inkább kaját veszek a jegy árából Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Gondolom egy ilyenre nem kettőötven a beugró hanem egy fél AC/DC koncert is összejönne belőle, szóval részemről felejtős. Inkább kaját veszek a jegy árából Én meg egy nagyobb Legot a jegy és az utazási költség árából Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Én meg egy nagyobb Legot a jegy és az utazási költség árából Jól van Tamáska, te sose hazudtolod meg magad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 25. Az én keresletem ár függő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Ne dobáljatok meg kővel, de nektek mi a véleményetek J. Williams új művéről, amit az Obama beiktatására írt? Mert nekem nem igazán jött be, olyan álhamisnak hangzott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. *bánja hogy eddig csak a fél füle botját mozgatta a beiktatásra* Link esetleg? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Én nem hallottam, sőt azt sem tudtam, hogy Williams írta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 26. 2 és fél percig még nem is gáz, mikor szólóznak a különböző hangszerek, meg a későbbi magyar népmese motivumra hajazó egyes taktusok is jók, csak mikor a 4 hangszer egyszerre szólal meg, az nálam valami nagy zavarodásként hat sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.