Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Kirááááály vagy ecséééém!!! Kösziiii!!! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Köcsögöm széken, már hallgatom is mindjárt. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Recsegős rossz minőségű nálam kicsit Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Majd próbálkozom vele este Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Dzséjt meghallgattad a filmzenét? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Recsegős rossz minőségű nálam kicsit A francia oldalról lett átvéve, gondolom... Pár napon belül úgyis jön a normális verzió, addig megteszi. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Dzséjt meghallgattad a filmzenét? Meg, bár inkább csak szólt, miközben írtam. De amennyit felfogtam belőle, az nem rossz. Majd a film után elválik, mennyire lesz bejövős. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Recsegős rossz minőségű nálam kicsit Akkor nálad a hiba, mert ennek semmi baja. Tökéletes minőség. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Avatar soundtrack. Háááát....a hatodik számnál kinyomtam. Nekem nem jön be ez az afrikai etnós stílus. Rossz jel. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Hallgatom én is, de a minőségében nincs kifogásom. A stílus nekem se fekszik annyira, de a filmig nem húzom le. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Hallgatom én is, de a minőségében nincs kifogásom. A stílus nekem se fekszik annyira, de a filmig nem húzom le. Miért? Én lehúztam? Eléggé jellegtelen de persze ettől még lehet jó a filmben. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Miért? Én lehúztam? Eléggé jellegtelen de persze ettől még lehet jó a filmben.Saját gondolatokat közöltem. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Kijött már egy normális verzió is. Spoiler: VA-Avatar_Music_From_The_Motion_Picture-OST-2009-DOH Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Nem rossz, de nálam egyértelműen első a Star Trek filmzenéje! Aztán a második helyen, nem egy filmé, hanem egy játéké, méghozzá az Assassin's Creed 2-é, melyet Jesper Kyd zseniálisan komponált! Még érnie kell nálam, de végülis az a fontos, hogy film közben üssön. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Avatar soundtrack. Háááát....a hatodik számnál kinyomtam. Nekem nem jön be ez az afrikai etnós stílus. Rossz jel. Nekem pont az tetszik De így jó, ízlések és pofonok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Még érnie kell nálam, de végülis az a fontos, hogy film közben üssön. Ami nálam filmen üt, az önmagában véve is remek hallgatni való Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Ami nálam filmen üt, az önmagában véve is remek hallgatni való Nálam sajnos nem így megy. Utoljára a The Dark Knight-tal voltam úgy, hogy filmben üt, de külön már nem jön be, pedig nagyjából az első rész zenéi csendülnek fel, amit meg nagyon szeretek. És talán pont ez a baj. De ugyanígy, a TS-t leszámítva a Terminator filmek zenéi csak film alatt érzem ütősnek, önmagukban az első rész listáját kifejezetten borzalmasnak találom. A Star Trek óta meg óvatos vagyok a film előtti meghallgatással. A Star Trek zenéje ugyanis elsőre szódával elmegy kategóriába esett (valószínűleg a hirtelen jött mássága miatt, hozzászoktam Jerry Goldsmith dallamaihoz, amit a Trek 7 kivételével minden zeneszerző tartott, de a Generation zeneszerzője, Dennis McCarthy is belekóstolt egyszer). Aztán a filmben meg fülem, farkam ketté állt a gyönyörtől. Azóta a kedvenc Star Trek mjúzikom, az Enterprising Young Men leszorította dobogós helyéről a 8. rész openingjét Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Nálam sajnos nem így megy. Utoljára a The Dark Knight-tal voltam úgy, hogy filmben üt, de külön már nem jön be, pedig nagyjából az első rész zenéi csendülnek fel, amit meg nagyon szeretek.A TDK zenéje az magában is üt nálam! Az új témák nagyon jók, élükön a Little Push -al. Aztán a Rambo zenéjét is szívesen hallgatom az SW -kről nem is beszélve, hisz azok maguk jelentik a nagybetűs SW hangulatot. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Nálam általában mozgóképpel együtt működnek a filmzenék, hiszen a zeneszerzők is általában a háttérben nézik a filmet, mikor komponálják a zenét, vagy amikor veszik fel a kész anyagot Mondjuk a régi jó kis westernfilmek zenéit simán el tudom hallgatni mozgókép nézése nélkül is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. (szerkesztve) Jobban odafigyelve az Avatar zenéjére már sokkal jobban tetszik! Szerkesztve: 2009. December 12. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. (szerkesztve) Nálam sajnos nem így megy. Utoljára a The Dark Knight-tal voltam úgy, hogy filmben üt, de külön már nem jön be, pedig nagyjából az első rész zenéi csendülnek fel, amit meg nagyon szeretek. Aztán a filmben meg fülem, farkam ketté állt a gyönyörtől. Mindenkinél másképp működik ez Bár ha jobban belegondolok, vannak filmek, ahol a főtémák nagyon ütnek moziban meg amúgy is, a többi meg langyos víz, ritka az, amikor a teljes album totál bejövős. Pl. TDK-t azért nem hallgatok, ha már szó volt róla, mert a fél albumot nem bírom, a többit meg minek, akkor már inkább a Begins Star Trek zenéje valóban remek, bár csak a film alatt hallgattam először, néha előkapom, és meghallgatom. A többi rész zenéjét nem is ismerem, max. a filmek alatt hallottam őket. Jut eszembe, Avatar-zene nálam is lenn van, nemsokára meghallgatom Szerkesztve: 2009. December 12. - MissKarrde Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Egész jó az Avatar albuma A végén az I see you eléggé tucatszám, de a filmzene maga jó, még hallgatni önmagában is, a filmhez meg szerintem különösen eltalált. Már mint valószínűleg Illik hozzá. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. Hozzászólás ideje: 2010. Június 4. A Coco before Chanel filmzenéje megvan valakinek? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Nekem nincs. Neten nem találtad? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Még nem, és 14-éig nem is tudom keresni, mert akkor indul újra a netes kvótám. De az érdekel, h megvan-e valakinek, akárhonnan Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Megvan, mindjárt küldöm a PÜ-t Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Én nemrég töltöttem le a LOST ötödik évadjának a zenéit... Nem rosszak. Minden felkerült rá, amit szerettem volna. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Hozzászólás ideje: 2010. Június 5. Én ma a Napfény szkoréját hallgatgattam és közben egy kis felfedezést sikerált tennem. Nagyban ment a mjúzik és ki tudja miért beugrott hogy talán a kapitányt játszó manusz játszotta a LOST egyik bizonyos szereplőjét. Ezután az IMDb-n meg is néztem a film adatlapjából kiindulva az illető adatlapját és majd lepetéztem amikor megláttam hogy beletrafáltam. Na nem attól hogy tényleg ő az hanem attól hogy nem a film nézése közben hanem a zenéjének a hallgatása közben esett le a dolog mivel az utóbbi esetet szokatlannak tartom. A szóban forgó egyén amúgy a LOST-ban egy angolul tudó de mégis tolmácsot alkalmazó hapsit játszott. Tudom a nevét de tekintettel a nevek ismeretét nem igénylőkre úgy gondoltam inkább körülírom. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Nemrég az összes adatom eltűnt a gépemről, és mostanában kezdtem el pótolni a filmzene állományomat... Mint láthatjátok, egész jól haladok velük. (Kép a spoiler gomb mögött. ) Spoiler: Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Nem rossz LOTR-ból nem hallgattad még meg a teljes filmzene albumokat? 3-3-4 lemezesek, nagyon jók Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.