Ugrás a kommentre

Star Trek

Melyik a kedvenc Star Trek-sorozatod?  

25 felhasználó szavazott

1. 1. Melyik a kedvenc Star Trek-sorozatod?

• Star Trek: The Original Series (TOS)
    • Star Trek: The Animated Series (TAS)
      0
    • Star Trek: The Next Generation (TNG)
      0
    • Star Trek: Deep Space Nine (DS9)
    • Star Trek: Voyager (VOY)
    • Star Trek: Enterprise (ENT)
    • Star Trek: Picard (PIC)
    • Star Trek: Discovery (DIS)
      0

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Kiváncsi vagyok milyen lesz a Föderáció az 5.részben mikor megtalálják. Vajon egy nagy átfogó, de bújkálásban élő szervezetet fogunk látni, vagy mint SW-ben a Birodalomnál, több egymástók eltérő maradványt?

Hozzászólás ideje:

Szerintem egybefüggő lesz, de ideológiailag meghasadt. Nekem legalábbis úgy tűnik, hogy a vezetőség kollektíven vonult vissza a Csillagflotta maradékával, ugyanakkor maga a visszavonulás ténye arra enged következtetni, hogy az ideológiájukat részben vagy egészében felhagyták (már maga a rejtőzködés is ezt erősíti). Ugyanakkor még lehetnek a vezetésben olyanok, akik szorgalmazzák a visszatérést. A kérdés az, hogy ebben a USS Discovery mekkora szerepet kap, mármint egyből ráharapnak a spórahajtóműre (egyáltalán Saruák felfedik-e ezt a titkot) vagy még le kell zavarni egy politikai adok-kapokot.

Hozzászólás ideje:

Érdekes elképzelés, ha tényleg ideológiailag meghasadt a föderáció, akkor viszont lehetnek a fő Föderációtól elszakadt szakadár sejtek is, az pedig méginkább érdekesebbé tenné a politikai helyzetet. 

2020. 11. 08. - 14:10, Dzséjt írta:

A kérdés az, hogy ebben a USS Discovery mekkora szerepet kap, mármint egyből ráharapnak a spórahajtóműre (egyáltalán Saruák felfedik-e ezt a titkot) vagy még le kell zavarni egy politikai adok-kapokot.

Teljes nézet  

Szerintem övék lesz a döntő szerep, hiszen a teljes legénység egy olyan korból jött amikod létezett, és meghatározó tényező volt a Föderáció. Én amondó vagyok arra hajlani, hogy Saru még megtartja magának a titkot,hiszen a földet is úgy közelítették meg, mintha sima Warpot használtak volna, márpedig arról azt feltételezték hogy a Csillagflotta és a Föderáció központja. Tuti lesz itt politikai machináció a Discovery legénységéve szemben is. 

Hozzászólás ideje:
  2020. 11. 08. - 14:24, Iqvi írta:

Érdekes elképzelés, ha tényleg ideológiailag meghasadt a föderáció, akkor viszont lehetnek a fő Föderációtól elszakadt szakadár sejtek is

Teljes nézet  

Lehetni lehet, de szerintem az már túlbonyolítása lenne egy amúgy sem egyszerű helyzetnek.

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

Amúgy Dzséjt, neked nem volt egy kicsit fura, ahogy a hídszemélyzet reagált 

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2020. 11. 14. - 16:05, Dzséjt írta:

cselleng-e valahol egy Enterprise.

Teljes nézet  

Hát elméletileg a 26.században volt egy Enterprise J, érdekes lenne látni hogy most mi van. Bár nem tudom hova tudnák fokozni még a futurisztikusságot, lévén hogy a J is így nézett ki. 

b04bf1ac8f7709a806149e6699f477e6.jpg

Kicseréltem a képet, mert mióta átalakították a wikit, túrót sem lehet róla rendesen linkelni. - by Dzséjt

Szerkesztve: - Dzséjt
Hozzászólás ideje:

Más formák, más burkolat még simán szóba jöhet.

Hozzászólás ideje:

Ebbe még bele se gondoltam, hogy a J szolgálatban lehet. Így érdekes lenne látni rendesen, mert az ENT-ben csak egy kép volt róla. 

Belülről ilyen volt a hajó.

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

Az új rész azon túl, hogy tetszett, kicsit csalódás is volt.

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:

Bár a TNG-s arcok azok, akik visszatérésére lehet számítani, én baromira örülnék, ha a DS9-ból is beszivárognának néhányan. Sőt hátast dobnék, ha a La Sirene kikötne a Deep Space Nine-on. :) 

Hozzászólás ideje:

Én is remélem. Valamiért a DS9 szereplőit egyébként is hanyagolták korábban is, mint special guest star-okat (a TNG és a VOY szereplői sokkal gyakrabban bukkannak fel más sorozatokban).

Pedig csak a DS9 tudott végre kitörni az általam amúgy meglehetősen képmutatónak gondolt Föderáció- és emberközpontú narratívából egy-egy velős jelenet erejéig.

Hozzászólás ideje:

Már régóta tudom a fajuk nevét de ha nem tudtam volna akkor a fentebbi videó címéből biztos megtudtam volna. Afféle csipkelődésnek szántam azt ahogy őket neveztem.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.