Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Melyik a kedvenc Star Trek-sorozatod? 25 felhasználó szavazott

1. 1. Melyik a kedvenc Star Trek-sorozatod?

• Star Trek: The Original Series (TOS)
    • Star Trek: The Animated Series (TAS)
      0
    • Star Trek: The Next Generation (TNG)
      0
    • Star Trek: Deep Space Nine (DS9)
    • Star Trek: Voyager (VOY)
    • Star Trek: Enterprise (ENT)
    • Star Trek: Picard (PIC)
    • Star Trek: Discovery (DIS)
      0

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Star Trek témájú idei Saturn díjak:

Best Science Fiction Television Series
Star Trek: Picard

Best Actor in a Television Series
Patrick Stewart, Star Trek: Picard

Best Supporting Actor in a Television Series
Jonathan Frakes, Star Trek: Picard

Best Supporting Actress in a Television Series
Jeri Ryan, Star Trek: Picard

Best Guest Star in a Television Series
Paul Wesley, Star Trek: Strange New Worlds

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Bár valószínűleg már olvastátok, de hátha valakinek még új: jön a Star Trek: Discovery a SkyShowtime-ra, méghozzá a következőképpen:

- Március 8-án 1-3 évad.

- Március 22-én 4. évad.

- Április 5-én befejező 5. évad.

A 4-5 évad egyben magyar premier is, hiszen ezeket még sosem mutatták be kis hazánkban. A befejező évad persze érthető, az az USA-ban is most indul, április 4-én. De a 4. évad volt az az ominózus szezon, amit ugyan a Netflix még beharangozott, még egy héttel a premier előtt egy Trek conon is azt hírdették, hogy ott is jön a premier, aztán a Paramount pár nappal az indulás előtt gondolt egy nagyot, és visszavonta a Netflix sugárzási jogait a DIS-re. Ezzel a fél világ hirtelen új Trek nélkül maradt. S bár azt ígérték, mindenhol elérhető lesz a Paramount+-on vagy az azt is magába ölelő SkyShowtime-on, amint elérhetővé válik egy országban, ezt következetesen nem teljesítette a stúdió. Így nálunk a 4. évad töb bmint 2 évvel a premierje után debütál. Jobb később, mint soha.

Ezután már csak a Lover Decks-ért és a Picardért kell imádkozni - bár a PIC még mindig elérhető teljes egészében az Amazon Prime-on és az LD első három évada is, de azért jó lenne, ha ezek is felkerülnének szinkronosan a SkyShowtime-ra a többi Trek közé (bár azt nem tudni, hogy a DIS szinkronos lesz-e).

• 3 héttel később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Áprilisban bejelentették a Strange New Worlds 4. évadát, még azelőtt, hogy a 3. szezon produkciós munkálatai befejeződtek volna.

Ugyanakkor azt is bejelentette a Paramount, hogy kaszát kapott a Lower Decks, az ötödik évad lesz az utolsó. Ha csak át nem veszi valaki, mint a Prodigy-t a Netflix. Bár azzal ellentétben a Lower Deckset nem tervezik eltávolítani a Paramount+-ról.

Hozzászólás ideje:

Kár a Lower Decksért, szerintem egy nagyon formabontó sorozat a Trek univerzumban, mind az animációt, és a paródia jelleget tekintve. 

Hozzászólás ideje:

Nekem is nagy kedvencem lett, kár, hogy a Paramount ennyire mostohán bánik vele. Állítólag nem nézik elegen a sorozatot, miközben a fél világban el sem érhető, hála annak, hogy a SkyShowtime-ra nem teszik fel, az Amazon Prime-ról meg lassan teljesen kivonják (már csak az első 2 évad érhető el a 4-ből).

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

@Ody Mandrell eszembe jutatta a Star Wars sorozatokban kiegészített szavazásással, hogy itt is meg akartam már tenni egy hasonlót. Mivel idén véget ért a Discovery, az is felkerült a listára. Szóval lehet rá szavazni vagy átszavazni. Amúgy látta már valaki az utolsó évadot? Én elakadtam az előfő felénél.

• 2 hónappal később...
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

RIP Jeri Taylor producer, író, rendező, aki a Star Trek: Új nemzedékek és a Star Trek: Voyager sorozatok társszerzője volt. 

Hozzászólás ideje:

TNG-DS9-VOY után játszódik néhány évtizeddel.  Valamilyen szinten mindnek a folytatása. 

Szerkesztve: - RacerX

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Én is így érzem, hogy a színvonal évadról évadra nőtt. A második évad könnyedebb hangvétele miatt nekem is sokkal jobban bejött, mint az első évad komor hangulata, meg a minden visszatérő szereplőt megölünk, vagy súlyos tragédiával terheljük felfogása. A harmadik évad pedig igazán szuper lett, és ott végre Patrick Stewarttal is sikerült megértetni, hogy egy Picard-sorozatba kell az Enterprise és az sem árt, ha szorosabban kapcsolódik a TNG-hez.

Spoiler

Kaptunk is mindjárt öt különböző Enterprise-t, és egy hatodikat emlegettek. :D 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.