Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Elég ha hozzá gondolod őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Én eredeti nyelven még nem is láttam. Szinkronnal meg 4szer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Amint elérhető lesz egy jó minőségű release, ne habozzatok megírni, azonnal szedem én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. 7 kivágott jelenet lesz a lemezeken. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. 7 kivágott jelenet lesz a lemezeken. Vajon beleollózva lesznek, vagy extrának külön. Mert, ha star warst nézzük magában, akkor akár berakva is lehetnének, de ha Abrams stílusát, akkor külön lesznek.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Mivel korábban Abrams már közölte, hogy nem a filmbe lesznek beollózva, és lentebb is úgy szól a fáma, hogy "7 kivágott jelenet lesz", nem pedig úgy, hogy "7 jelenet lesz visszatéve" vagy "7 jelenettel bővül a film", így szerintem evidens, hogy külön lesz 7 kivágott jelenet a lemezen. Azért kivágott. Azt azért hozzátenném, hogy a hír a film egyik vágójától, Maryann Brandon származik, és 7-8-at mondanak, mert nem biztosak benne. A hetet tartja esélyesebbnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Mivel korábban Abrams már közölte, hogy nem a filmbe lesznek beollózva, és lentebb is úgy szól a fáma, hogy "7 kivágott jelenet lesz", nem pedig úgy, hogy "7 jelenet lesz visszatéve" vagy "7 jelenettel bővül a film", így szerintem evidens, hogy külön lesz 7 kivágott jelenet a lemezen. Azért kivágott. Azt azért hozzátenném, hogy a hír a film egyik vágójától, Maryann Brandon származik, és 7-8-at mondanak, mert nem biztosak benne. A hetet tartja esélyesebbnek. Oké főnök, bocs főnök! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. A megjelenés dátuma jöhetne már. Szerintem jövőhéten lesz a bejelentés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. BD, extra lemez: Secrets of The Force Awakens: A Cinematic Journey • The Story Awakens: The Table Read • Building BB-8 • Crafting Creatures • Blueprint of a Battle: The Snow Fight • The Visual Magic Of The Force • John Williams: The Seventh Symphony • Deleted Scenes • Force For Change Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Jól hangzik! Nagyon jól! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Remélem a Secrets of The Force Awakens: A Cinematic Journey jó hosszú és alapos lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. A Wal-Mart oldalán ez a borító lett bemutatva. Vajon ez lesz tényleg, vagy csak előzetes kép, esetleg Wal-Mart exkluzív? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Felőlem így is jöhet. Úgysem lehet kitalálni, hogy milyen sorba passzoljon külsőleg, mert már BD-ből is van 3-4 féle forma kiadás, ha jól számolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Tök mindegy hogy néz ki, mert később úgy is lesz egybecsomagolt változat is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Tehát nincs 3D. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. (szerkesztve) Szerintem az, hogy itt nem láttuk még nem jelenti azt, hogy tuti nem lesz 3D-s verzió! Szerkesztve: 2016. Február 28. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Még 2D sincs. A Blu-ray nincs bejelentve. De a Blu-ray.com szerint lesz 2D meg 3D is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Tehát nincs 3D. Ezt a magabiztos, messzemenő következtetést hogy sikerült levonnod egyetlen, még csak hivatalosnak sem minősített borítóból? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Amúgy nem is lenne rossz a reaper által berakott sem. Főleg, hogy nekem ez egy papírfekninek tűnik. A borító még így is lehet más alatta! De szerintem is többféle változat lesz. Biztosra veszem, hogy Steelbook is lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. (szerkesztve) Ezt a magabiztos, messzemenő következtetést hogy sikerült levonnod egyetlen, még csak hivatalosnak sem minősített borítóból? Gondolom ha lenne 3D-s kiadás is, akkor azt is forgalmazná. Szerkesztve: 2016. Február 28. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Még korán van. Én az április 5-öt is nagyon optimistának tartom. És mivel még semmi hivatalos nem érkezett, alig van miről beszélni.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Gondolom ha lenne 3D-s kiadás is, akkor azt is forgalmazná. Csakhogy még semmilyen változatot nem forgalmaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Még korán van. Én az április 5-öt is nagyon optimistának tartom. És mivel még semmi hivatalos nem érkezett, alig van miről beszélni.. Pedig annyi helyről van már infó, hogy egyre biztosabb az április megjelenés. Ne feledjük R2 infóját se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Pedig annyi helyről van már infó, hogy egyre biztosabb az április megjelenés. Ne feledjük R2 infóját se. Azért arra ne építs házat.... De simán lehet az április 5, szerintem a nagy áruházak, forgalmazók már tudják, csak gondolom nem mondhatják ki a Disney nélkül. És ez talán vonatkozik a hazai kiadásra is: hiába tudja a forgalmazó, hogy megegyezett a Disneyvel, nem kiabálhatja világgá, amíg nincs hivatalos dátum. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Pedig annyi helyről van már infó, hogy egyre biztosabb az április megjelenés. Ne feledjük R2 infóját se. Én is bizakodom, ne érts félre. Nagyon várom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. (szerkesztve) Az Egyesült Királyságban csak április 18-án jön. Vajon mindenhol ekkor fog, és az április 5. kacsa? Szerkesztve: 2016. Március 1. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Köszi az infót. Én reálisabbnak érzem a dátumot. Így pont 4 hónap a premiertől számított megjelenés. Szokott ennél kevesebb lenni? Ritkán veszek BD-t. Ez a fotó viszont külön jegyzi a dvd-t és BD-t, ráadásul a boritó a moziplakát, ami nekem csalódás, mert valamiért mást várok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. (szerkesztve) Szerintem örüljünk, hogy egyáltalán nálunk is jön. A boritó a legkevesebb, de biztos lesz alternativa. Szerkesztve: 2016. Március 1. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Szerintem örüljünk, hogy egyáltalán nálunk is jön. A boritó a legkevesebb, de biztos lesz alternativa. Helyesbítek: örüljünk, HA jön.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Csoli téged a DVD ennyire érdekel vagy minek izgulsz rajta ennyit? Ez a dátum nagy csalódás lenne... Így is alig lehet kivárni erre eltolják még három hetet. Egyébként még nincs hivatalos anyag, így szerintem a borítót se adhatták ki egy duracell reklámhoz. Sajnos valószínű ez lesz a hivatalos időpont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.