Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az extrák időtartama. Egyértelműen a making OFF lesz a legérdekesebb a maga több mint egy órás játékidejével.

Die Geheimnisse hinter DAS ERWACHEN DER MACHT: 69:14 Minuten

Drehbuchlesung der Schauspieler – 04:01

Die Entwicklung von BB-8 – 06:03

Kreaturen erschaffen – 09:34

Der Lichtschwert-Kampf im Schnee – 07:02

John Williams: Die siebte Sinfonie – 06:51

ILM: Die visuelle Magie der Macht – 07:54

UNICEF-Initiative „Force For Change“ – 03:22

Geschnittene Szenen

Finn und die Dorfbewohner – 0:31

Jakku-Nachricht – 0:47

X-Wings bereiten sich auf den Hyperraumsprung vor – 0:22

Kylo durchsucht den Falken – 0:50

Snowspeeder-Verfolgungsjagd – 0:48

Finn wird es gutgehen – 0:23

Hozzászólás ideje:
  2016. 03. 07. - 20:35, Ody Mandrell írta:

Az extrák időtartama. Egyértelműen a making OFF lesz a legérdekesebb a maga több mint egy órás játékidejével.

Die Geheimnisse hinter DAS ERWACHEN DER MACHT: 69:14 Minuten

Drehbuchlesung der Schauspieler – 04:01

Die Entwicklung von BB-8 – 06:03

Kreaturen erschaffen – 09:34

Der Lichtschwert-Kampf im Schnee – 07:02

John Williams: Die siebte Sinfonie – 06:51

ILM: Die visuelle Magie der Macht – 07:54

UNICEF-Initiative „Force For Change“ – 03:22

Geschnittene Szenen

Finn und die Dorfbewohner – 0:31

Jakku-Nachricht – 0:47

X-Wings bereiten sich auf den Hyperraumsprung vor – 0:22

Kylo durchsucht den Falken – 0:50

Snowspeeder-Verfolgungsjagd – 0:48

Finn wird es gutgehen – 0:23

Mindegyik extra gyönyörű német címmel bír, ebben és a hosszban is győztes a making of :D :D

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2016. 03. 08. - 12:42, csoli1138 írta:

Én bízom benne, hogy itthon is ugyanaz a 3 lemezes kiadás lesz.

Kérdés, hogy melyik formában?

Drága sorstársam, kétlem. Hamarabb lesz szír szinkron és felirat a németországi és osztrák kiadáson, minthogy fulos verziót kapjunk. :nana: De minden csoda megtörténhet. :lol:

Szerkesztve: - A pécsi
Hozzászólás ideje:
  2016. 03. 08. - 16:25, A pécsi írta:

Drága sorstársam, kétlem. Hamarabb lesz szír szinkron és felirat a németországi és osztrák kiadáson, minthogy fulos verziót kapjunk. :nana: De minden csoda megtörténhet. :lol:

Tényleg elég negatív tudsz lenni. :(

Nézd, ha máshol nem is jön ki 3 lemezesnél gyengébb verzió, így pont az a logikus, hogy kompletten lehet rendelni.

Tehát ha nemzetközileg ep 7 BD-ről beszélünk, akkor egy féle kiadás van, csak 3 különféle tokozás egyelőre.

Innentől én azt mondom nekünk is jut ebből! (a világos oldalt képviselem :rock: )

Inkább az a kérdés, hogy lesz-e felirat az extrákhoz? (ezt már nevezheti valaki túlzott optimizmusnak, de ki tudja?;) )

Hozzászólás ideje:

Ugyan már, számít egyáltalán hogy mit írok? Szerintem nem kellene. Van hatásom a megjelenésre? Egyáltalán nincs. Elrontom más örömét? Talán. Ezért elnézést kérek. Ez csak egy vélemény, nem lesz tőle se jobb, se rosszabb a helyzet.

A félelem a sötét oldal kapuja. Akinek Palpatine a profil képe ne csodálkozunk ha gonoszságokat beszél. A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a sötét oldal.

Szerkesztve: - Fulcrum
Hozzászólás ideje:
  2016. 03. 08. - 18:23, Fulcrum írta:

A félelem a sötét oldal kapuja. Akinek Palpatine a profil képe ne csodálkozunk a gonoszságokat beszél. A harag, a félelem, az erőszak, ez mind a sötét oldal.

És tényleg! Pécsi-Kolléga, válts avatart és légy végre optimista! :yeah:

2016. 03. 08. - 17:32, csoli1138 írta:

Tényleg elég negatív tudsz lenni. :(

Nézd, ha máshol nem is jön ki 3 lemezesnél gyengébb verzió, így pont az a logikus, hogy kompletten lehet rendelni.

Tehát ha nemzetközileg ep 7 BD-ről beszélünk, akkor egy féle kiadás van, csak 3 különféle tokozás egyelőre.

Innentől én azt mondom nekünk is jut ebből! (a világos oldalt képviselem :rock: )

Inkább az a kérdés, hogy lesz-e felirat az extrákhoz? (ezt már nevezheti valaki túlzott optimizmusnak, de ki tudja?;) )

Azt azért ne hagyd ki a számításból, hogy a hazai forgalmazó (jelen esetben MM) a lemez minden egyes tartalmáért külön jogdíjat fizet a gyártónak (jelen esetben Disneynek). Ezért fordul elő nálunk RENDSZERESEN, hogy butított kiadványt kapunk, mint máshol, mert ennek a jogdíja kevesebb: nem mindegy, hogy pl. a hang 5.1 vagy 2.0 - a forgalmazó pedig inkább spórol és kerülni akarja a nagyobb buktát. A 2.0 olcsóbb, ezért mostanában az van a lemezeken...

Ebből kifolyólag én meglepődnék, hogy ennek az alapból is irtó kockázatos válllakozásnak a költségeit a MM tovább terhelné azzal, hogy full kiadást fizet a Disney felé. De majd meglátjuk, ne legyen igazam. Talán ez a cím ebben is kivétel lesz. :peace:

.

Szerkesztve: - R2-D2
  2016. 03. 10. - 10:49, R2-D2 írta:

Azt azért ne hagyd ki a számításból, hogy a hazai forgalmazó (jelen esetben MM) a lemez minden egyes tartalmáért külön jogdíjat fizet a gyártónak (jelen esetben Disneynek). Ezért fordul elő nálunk RENDSZERESEN, hogy butított kiadványt kapunk, mint máshol, mert ennek a jogdíja kevesebb: nem mindegy, hogy pl. a hang 5.1 vagy 2.0 - a forgalmazó pedig inkább spórol és kerülni akarja a nagyobb buktát. A 2.0 olcsóbb, ezért mostanában az van a lemezeken...

Ebből kifolyólag én meglepődnék, hogy ennek az alapból is irtó kockázatos válllakozásnak a költségeit a MM tovább terhelné azzal, hogy full kiadást fizet a Disney felé. De majd meglátjuk, ne legyen igazam. Talán ez a cím ebben is kivétel lesz. :peace:

Köszi. Mindig örülök, mikor írsz, mert "képbe raksz". Nem követem ilyen szinten a piacot.

azt hittem, max annak lehet jelentőssége, hogy hány db és hány féle lemez lesz a tokban.

De, hogy feláras az 5.1? Ez új volt. De egy 2.0-ás Ébredő erő-nek lenne vásárlásban visszatartó ereje..

egyébként; Ha 5000 db le lett rendelve, hogy a fenébe nem szivárgott még ki, hogy milyen?

Mire vár az MM a bejelentéssel? Nem lenne megnyugtató számukra, ha esetleg előrendelési státuszba rakná a megjelenésig?

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:
  2016. 03. 10. - 11:03, csoli1138 írta:

Köszi. Mindig örülök, mikor írsz, mert "képbe raksz". Nem követem ilyen szinten a piacot.

azt hittem, max annak lehet jelentőssége, hogy hány db és hány féle lemez lsz a tokban.

De, hogy feláras az 5.1? Ez új volt. De egy 2.0-ás Ébredő erő-nek lenne vásárlásban visszatartó ereje..

egyébként; Ha 5000 db le lett rendelve, hogy a fenébe nem szivárgott még ki, hogy milyen?

Mire vár az MM a bejelentéssel? Nem lenne megnyugtató számukra, ha esetleg előrendelési státuszba rakná a megjelenésig?

Pont most néztem a Pro Video Facebook oldalát, büszkén bejelentették, hogy lesz SW BD, minden egyéb részlet egy héten belül várható. Addig senkinek semmit nem mondanak.

https://www.facebook.com/provideofilm/

Hozzászólás ideje:
  2016. 03. 10. - 11:06, R2-D2 írta:

Pont most néztem a Pro Video Facebook oldalát, büszkén bejelentették, hogy lesz SW BD, minden egyéb részlet egy héten belül várható. Addig senkinek semmit nem mondanak.

https://www.facebook.com/provideofilm/

Köszi, már fejen állva is kibírjuk!

További helyreigazítást kérek: Provideo? Hát mégis lesz köze a kiadványhoz?

Hozzászólás ideje:
  2016. 03. 10. - 11:10, csoli1138 írta:

Köszi, már fejen állva is kibírjuk!

További helyreigazítást kérek: Provideo? Hát mégis lesz köze a kiadványhoz?

Ez jó kérdés. Ez már foglakoztat az első perctől... kicsit inkább csak fényezik magukat, de én továbbra is úgy gondolom, hogy a Médiáé az igazi glória. Max nem lehetett kikerülni őket, hisz elvileg mégiscsak náluk vannak a Disney jogok.. :?

Hozzászólás ideje:
  2016. 03. 10. - 12:16, R2-D2 írta:

Ez jó kérdés. Ez már foglakoztat az első perctől... kicsit inkább csak fényezik magukat, de én továbbra is úgy gondolom, hogy a Médiáé az igazi glória. Max nem lehetett kikerülni őket, hisz elvileg mégiscsak náluk vannak a Disney jogok.. :?

Viszont akkor sok beleszólása mégsem lesz. Ha már most tudható, hogy csak az MM fogja forgalmazni.

Ezekután kíváncsi vagyok, hogy hány "krumpli" fogja csúfítani a tokot.. korhatárkarika, MM-logo, provideo logo..

Hozzászólás ideje:

Szerintem a Pro video a gyártásban fog közreműködni (magyar szinkron beszerzése,halláskárosult felirat készítése a lemezt legyártó cég részére, magyar borító nyomtatás, dobozolás, fóliázás), mert az MM-nek nincs ilyenekre kapacitása.

Hozzászólás ideje:
  2016. 03. 10. - 14:00, A pécsi írta:

Szerintem a Pro video a gyártásban fog közreműködni (magyar szinkron beszerzése,halláskárosult felirat készítése a lemezt legyártó cég részére, magyar borító nyomtatás, dobozolás, fóliázás), mert az MM-nek nincs ilyenekre kapacitása.

Gyártó, forgalmazó, megrendelő stb..elvesztettem a fonalat. ;)

Csak hozzák össze korrektül.

De üzleti szempontból nem felesleges korlát ez a kompromisszum, hogy csak MM?

Már ha valóban többszereplős a játék, akkor ez milyen üzletpolitika?

Hozzászólás ideje:
  2016. 03. 10. - 14:00, A pécsi írta:

Ez felettéb valószínű.

2016. 03. 10. - 13:50, csoli1138 írta:

Viszont akkor sok beleszólása mégsem lesz. Ha már most tudható, hogy csak az MM fogja forgalmazni.

Ezekután kíváncsi vagyok, hogy hány "krumpli" fogja csúfítani a tokot.. korhatárkarika, MM-logo, provideo logo..

Annyit azért hozzátennék az egészhez - nehogy megint csak a negatív attitűd maradjon meg - hogy én is bízom egy teljesebb kiadványban, talán nem véletlen, hogy a Média idáig eljutott, hogy kiadatja a filmet. Talán ott is SW-t szerető emberkék ülnek pozícióban, s talán pont ezért ők is próbálnak minél jobb kiadást megjelentetni.

Szóval... én is bízom mondjuk a kintihez hasonlíó teljes kiadásban, de ha nem úgy lesz, akkor sem lepődök meg.

S még valami... szerintem nem kis kockázat a függőben hagyott 3D kérdése, minden bizonnyal rengetegen fognak kivárni a 3D-ig, vagy annak a híréig. Na most: kérdés az, hogy ez mennyiben érinti az eladási számokat...

Hozzászólás ideje:
  2016. 03. 10. - 14:35, csoli1138 írta:

Gyártó, forgalmazó, megrendelő stb..elvesztettem a fonalat. ;)

Csak hozzák össze korrektül.

De üzleti szempontból nem felesleges korlát ez a kompromisszum, hogy csak MM?

Már ha valóban többszereplős a játék, akkor ez milyen üzletpolitika?

Ez jóval bonyolultabb, mint gondolod. Itt a cégekben és azok hátterében olyan összefonódások és ellentétek vannak, hogy épp elég kibogozni őket. Nem véletlen, hogy a PV facebook oldalán nem az xpresst linkeli a megjelenésekkor, mint ahogy az sem, hogy a MM és az Xpress felváltva szerez kizárólagosságot kiadványokra.

Mint ahogy az sem volt véletlen, mikor a Majmok bolygóját nem játszotta a CC.

Hozzászólás ideje:
  2016. 03. 10. - 14:43, R2-D2 írta:

S még valami... szerintem nem kis kockázat a függőben hagyott 3D kérdése, minden bizonnyal rengetegen fognak kivárni a 3D-ig, vagy annak a híréig. Na most: kérdés az, hogy ez mennyiben érinti az eladási számokat...

Ez tényleg számítani fog szerinted hazánkban? Úgy értem, BD-t is alig vesznek, 3D BD-t még annyian sem. Nyilván lesz, aki kivár (szvsz hiába, ahhoz igen jól kellene teljesítenie a BD-nek, hogy behozzák 3D-ben is), de szerintem nem annyira, hogy az jelentősen számítson.

Hozzászólás ideje:
  2016. 03. 10. - 14:55, Dzséjt írta:

Ez tényleg számítani fog szerinted hazánkban? Úgy értem, BD-t is alig vesznek, 3D BD-t még annyian sem. Nyilván lesz, aki kivár (szvsz hiába, ahhoz igen jól kellene teljesítenie a BD-nek, hogy behozzák 3D-ben is), de szerintem nem annyira, hogy az jelentősen számítson.

Csak járt az agyam... annyi mindenestre elgondolkodtató, hogy a MM ismerősöm szerint arányaiban (cím/db) jobban fogy(ott) a 3D, mint a 2D BD.

Mintha az emberek, akik megveszik a 3D TV-t, kényszeredetten vinnék hozzá a filmeket - teljesen mindegy, milyen.

De abban igazad van, hogy talán tényleg kár kivárni, szerintem is kicsi az esély a 3D-re.. de ki tudja. Elég sok anomália van ezen a piacon, hogy beleférjen ez is.

Hozzászólás ideje:
  2016. 03. 10. - 15:43, R2-D2 írta:

Csak járt az agyam... annyi mindenestre elgondolkodtató, hogy a MM ismerősöm szerint arányaiban (cím/db) jobban fogy(ott) a 3D, mint a 2D BD.

Mintha az emberek, akik megveszik a 3D TV-t, kényszeredetten vinnék hozzá a filmeket - teljesen mindegy, milyen.

egy apró tapasztalat, ami ezt alátámasztani látszik.

Sok ám még a "hobbi-kalóz"..meg a b@lf@sz.. És azt hiszik, hogy 3D anyaghoz nem lehet kalóz forrásokból hozzájutni, vagy, hogy az teljesen rossz.

Ismerek olyat aki 1/4-órás telefonos segítség ellenére sem volt képes összerakni a képet.(ezesetben szó szerint)

Olyat is ismerek aki nem figyelt és fordított "polaritással" rakta össze, illetve összerakni csak egyféleképp tudta, inkább arról volt szó, hogy nem olyat szedett le, amilyet a cucca jól vitt volna alapból..

Jött a fika, meg a csalódás, esetleges szem/fejfájás. Egy ilyen negatív tapasztalat sokaknak elég, hogy ne bízzanak az alternatív forrásban és sok eredetit vegyenek.

Nem tudom mennyire általánosítható, de viszonylag szűk körből való példák ezek.

Hozzászólás ideje:

Csoli! Teljesen jó a példád! Egyszerűen döbbenet (tapasztalatom szerint) hogy sokan mennyire nem értik az osztott képet a 3D-s filmeknél. (most az alternatív forrásokra gondolok)... pláne, mikor előkerülnek olyan megnevezések, mint half-SBS vagy half-OU... megy a pislogás ezerrel. Nem tudják milyen eszköz kell hozzá. Nem érti meg, hogy ebben az esetben elegendő a 3D képes megjelenítő nem kell külön 3D lejátszó, és még lehetne sorolni. Sokaknál az is feladja a leckét, hogy hogyan és milyen módban (forrástól függ) állítsa be a 3D-t a tévéjén. Igen, van, hogy a készülék automatice átvált 3D-re, de nem minden esetben... az automatice átváltás általában tapasztalatom szerint 3D Blu-Ray esetében megy végbe, egyéb forrásnál mindig manuálisan kell mahinálni. Egyszerű egyébként mint az 1x1 de rengetegen nem látják át és nem értik.

2016. 03. 10. - 16:41, Darth Riddick írta:

Csoli! Teljesen jó a példád! Egyszerűen döbbenet (tapasztalatom szerint) hogy sokan mennyire nem értik az osztott képet a 3D-s filmeknél. (most az alternatív forrásokra gondolok)... pláne, mikor előkerülnek olyan megnevezések, mint half-SBS vagy half-OU... megy a pislogás ezerrel. Nem tudják milyen eszköz kell hozzá. Nem érti meg, hogy ebben az esetben elegendő a 3D képes megjelenítő nem kell külön 3D lejátszó, és még lehetne sorolni. Sokaknál az is feladja a leckét, hogy hogyan és milyen módban (forrástól függ) állítsa be a 3D-t a tévéjén. Igen, van, hogy a készülék automatice átvált 3D-re, de nem minden esetben... az automatice átváltás általában tapasztalatom szerint 3D Blu-Ray esetében megy végbe, egyéb forrásnál mindig manuálisan kell mahinálni. Egyszerű egyébként mint az 1x1 de rengetegen nem látják át és nem értik.

:D

Hát igen..nem akarom szét offolni a topicot, de rossz májjal tele epével meg kell jegyeznem, hogy nálunk sokáig letaszíthatatlan lesz a trónjáról a legnagyobb király:

"LOPOTT DVD-SCREENER MOZIS MAGYAR HANGGAL .AVI" :death:

Ami ennél bonyolultabb sokaknál sose fog labdába rugni. Mert se ízlés, se asszimilálódási vágy, se ész, se ügyesség.

Viccelődök, de részben pont emiatt is kell most izgulnunk..

Szerkesztve: - csoli1138

A lemezes bolti verzióknak ugyanúgy megvan a kalóz alternatívája a minőség terén is. Simán leszedhetők komplett gyári blu ray-ek lemezképfáljai, menűvel, jelenetválasztással, hang felírat választással, kalózkodás elleni FBI figyelmeztetéssel, full hd-val. Sőt vannak olyan 3D-s kalóz cuccok hogy a gyári lemezképfáljba beleszerkesztik azokat a magyarfeliratos extrákat amik általában a 2D-s lemezen vannak. Hihetetlen, mi mindent megcsinálnak. Half-sbs.....ugyan már. Persze a lemezképfálj olvasásához már be kell ruházni egy nem olcsó lejátszóba, mert azt a 3D-s tv média lejátszója már nem viszi el.

Szóval az EP VII nek is meglesz a brit, usa, német stb 2D-s, majd 3D-s lemezképfáljai, szerkesztenek neked bele magyar szinkront is az tuti, csak azt nem tudod berakni a gyüjteménybe mint a lemezes cuccot. Szóval a kalózkodás sem az ami régen volt: nem egy hangalámondásos vhs minőség

Szerkesztve: - A pécsi

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.