Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Csoli téged a DVD ennyire érdekel vagy minek izgulsz rajta ennyit? Ez a dátum nagy csalódás lenne... Így is alig lehet kivárni erre eltolják még három hetet. Egyébként még nincs hivatalos anyag, így szerintem a borítót se adhatták ki egy duracell reklámhoz. Sajnos valószínű ez lesz a hivatalos időpont. Lehet a mozis számok miatt tologatják. Nem tudom mennyi a kifutási ideje manapság a filmeknek, illetve mi az a pont, amikor érdemes kihozni a lemezt, mert már nem oszt nem szoroz a bevételek szempontjából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Bőven lemegy április 5 -ig. A mai box office alapján már átlagban kevesebbet hoz mint a ROTS hozott anno. Csak a moziszám miatt több az összbevétel. Egyébként március 15 -én jön ki iTunes -ra a film digitális változata. Ezt nem tudom mégis hogy gondolták... Mindenki le fogja szedni torrentről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Itunes-ról szerintem nem olyan könnyű az átjárás a torrent irányába, az ott egy eléggé kontrollált platform. Szerintem a hozzáférési jogot vásárolod meg, és nem pedig letöltöd a merevlemezedre, bár még sosem vettem ott filmet. Egyébként tőlünk nyugatabbra a nagyobb piacoknál jóval elterjedtebb a BD vásárlás, ott nem fogják szerintem olyan mértékben letorrentezni, ami számottevően befolyásolná a lemez eladásokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Csoli téged a DVD ennyire érdekel vagy minek izgulsz rajta ennyit? Ez a dátum nagy csalódás lenne... Így is alig lehet kivárni erre eltolják még három hetet. Egyébként még nincs hivatalos anyag, így szerintem a borítót se adhatták ki egy duracell reklámhoz. Sajnos valószínű ez lesz a hivatalos időpont. Nem izgulok rá jobban, mint a Bd-re. Meg fogom venni azon is. Kombóban, vagy külön. Alapos vagyok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Itunes-ról szerintem nem olyan könnyű az átjárás a torrent irányába, az ott egy eléggé kontrollált platform. Szerintem a hozzáférési jogot vásárolod meg, és nem pedig letöltöd a merevlemezedre, bár még sosem vettem ott filmet. Egyébként tőlünk nyugatabbra a nagyobb piacoknál jóval elterjedtebb a BD vásárlás, ott nem fogják szerintem olyan mértékben letorrentezni, ami számottevően befolyásolná a lemez eladásokat. Letöltésre kerülnek a fájlok, csak egy úgynevezett FairPlay nevű DRM-mel van ellátva, ami korlátozza a másolást - 2009 óta csak a könyveket, filmeket és appokat védi ez, a zenékből eltávolították. Természetesen a FairPlay sem feltörhetetlen. Az évek során a fapados megkerüléstől (kiírod az anyagot lemezre, majd szimplán ripeled), a bonyolultabb DRM-eltávolító programokig (pl.: NoteBurner és M4VGear) több megoldás is létezik a FairPlay kijátszására. Szóval, ha az iTunesra felkerül a film, meglepne, ha nem kerülne ki a netre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Szinte minden Digital HD-ban megjelent film kijön WEB-DL release ként talán akkor lesz nehezebb ha Itunes exkluzív lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. A mai világban szerintem is öngól lesz ha akármin is kijön előbb. Várom már, hogy otthon is lássam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 1. A mai világban szerintem is öngól lesz ha akármin is kijön előbb. Várom már, hogy otthon is lássam! Minden nagyobb film hamarabb kijön Digital HD-ban több héttel a lemezes megjelenés előtt. Ami gyengébb minőségű mint lemezes verzió. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. A BD borítója valóban a moziplakát lesz ami nem hiszem, hogy nagy gond lenne. De lesz steelbook is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Remélem lesz itthon is steelbook. Tetszik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. (szerkesztve) A héten vagy a jövőhéten várható a bejelentés. Én egyelőre nem tudom melyiket venném meg. Persze a steelbook -ot, de az ára fogja eldönteni. Persze csak a tartalom után. Állítólag 20 percnyi kivágott anyag lesz a bónusz lemezen. Szerkesztve: 2016. Március 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. A héten vagy a jövőhéten várható a bejelentés. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy pontosan milyen formákban jelenik meg. És még 1 hónapot agyalhatunk, hogy melyiket vesszük meg! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Szerintem lesz 3D is. A kérdés, hogy nálunk melyik verzió jelenik meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Szerintem lesz 3D is. A kérdés, hogy nálunk melyik verzió jelenik meg. Én attól tartok, hogy a fém csak az xpress xklúzív zónájában lesz. Ott jelenleg nem vagyok jogosult vásárolni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Na azért nehogy már csak xpress áruljon SW BD-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Na azért nehogy már csak xpress áruljon SW BD-t. Volt már olyan cucc, ami csak náluk volt.. És én vidéki bunkó lévén, általában rájuk szorulok. De ezért akár Pécsre is bemegyek, vagy ha lesz hát rendelhetek máshonnan is persze! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Fogadjunk négy üveg sörben, hogy máshol is lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Fogadjunk négy üveg sörben, hogy máshol is lesz. Ó, fogadjunk, hogy nem fogadok! Csak legyen igazad! Egyébként, ha valaki beruházott a korábbi steelbook-okra, akkor neki nagyon szép gyűjteménye lesz. Persze az első sagadoboz mellett is jobban mutatna ez, mint a moziplakátos kékszegélyes cucc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Teljesen mindegy csoli! Szerinted a trilógia befejezése után nem adják ki majd egyben az egészet? Dehogynem. Nekem jó így addig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. A belgáknál április 16 -án jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 2. Én attól tartok, hogy a fém csak az xpress xklúzív zónájában lesz. Ott jelenleg nem vagyok jogosult vásárolni. Ha idáig jutnánk (nem fogunk), akkor majd szólj és segítek. Na azért nehogy már csak xpress áruljon SW BD-t. :evil: :evil: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Azért milyen izgalmas, negatív értelemben, hogy mindenhol van mozgolódás már avilágban, csak a Pro-Video halgat mint szar a fűben. Még az oldalukat sem lehet megnyitni, mert állandóan konstruálás alatt van.Hogy ennyire le legyünk szarva. Az Intercom/Fox idején rohadt nagy felhajtás volt már ideje korán minden SW megjelenés, persze akkor minden más volt, voltak szakfolyóíratok, reklám szóróanyagok, pezsget a házimozi élet. Hát ez van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Teljesen mindegy csoli! Szerinted a trilógia befejezése után nem adják ki majd egyben az egészet? Dehogynem. Nekem jó így addig. Persze, de csócsálgatni csak szabad, hogy ha lesz választék, melyik legyen a befutó. Ha idáig jutnánk (nem fogunk), akkor majd szólj és segítek. Meglátjuk! De előre is köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Itt a borító. Amerikában április 5-én jelenik meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. (szerkesztve) Itt a borító. Amerikában április 5-én jelenik meg. Tetszik! De, mint a korai BB-s, ez is külső fekni szagú! szerk.: ja látom rá is van írva, hogy gyűjtői/gyűjthető csomagolás.. Szerkesztve: 2016. Március 3. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Közben megjött a hivatalos bejelentés http://www.starwars.com/news/its-true-all-of-it-star-wars-the-force-awakens-is-coming-home Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Közben megjött a hivatalos bejelentés http://www.starwars.com/news/its-true-all-of-it-star-wars-the-force-awakens-is-coming-home De jól néznek ki! És persze: Végreee!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. De jóó ez a promó videó hozzá. Alig várom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. (szerkesztve) VÁÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ EZ AZZZ!! Végre valami jó a mai napban. Jók a borítók, és április 5 -én jön. Várjuk a magyar bejelentést. Szerkesztve: 2016. Március 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 3. Csak, hogy itt is szerepeljen. http://www.youtube.com/watch?v=rVzbyDq3QSY Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.