Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 30. Hozzászólás ideje: 2021. November 30. 28 perccel korábban, Rog írta: Márk és a fia a forgatáson: Yoda arckifejezése... "Még nem taníthatom. Ragaszkodó, akár a nagyapja és az apja." 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. November 30. Hozzászólás ideje: 2021. November 30. Nekem picit más jutott eszembe erről a pofáról: "Nudli... mmm... én főzöm meg." 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2021. November 30. Hozzászólás ideje: 2021. November 30. 56 perccel korábban, Dzséjt írta: Nekem picit más jutott eszembe erről a pofáról: "Nudli... mmm... én főzöm meg." 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2023. December 11. Hozzászólás ideje: 2023. December 11. McQuarrie bácsi ezúttal is frankón elkapta a hangulatot. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Csütörtök 08:10 Szerző Hozzászólás ideje: Csütörtök 08:10 Érdekes, már ha igaz, hogy Denis Villeneuve páros lábbal szállt bele a filmbe, és burkoltan az SW-be is. Szerencse, hogy az ő gyerekkorát nem a prequel vagy sequel, hanem a Jedi Visszatér tette tönkre. • Says He was once obsessed with Star Wars, calling ‘Empire Strikes Back’ his most anticipated movie ever • Franchise was ‘derailed’ with ‘Return of the Jedi’ — ‘it became a comedy for kids’ • Dislikes the Ewoks to this day “I wanted to take a cab and go to L.A. and talk to George Lucas — we were so angry about Return of the Jedi & Ewoks” “Star Wars became crystallized in its own mythology, very dogmatic, it seemed like a recipe, no more surprises. So I’m not dreaming to do a Star Wars” (via PuckNews) 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Csütörtök 08:31 Hozzászólás ideje: Csütörtök 08:31 A Jedi-re többen ki voltak akadva anno. A készitők közül is. Carrie Fischer például utálta, hogy a karaktere, ahogy metálbikinit kap szinte teljesen elnémul. Villeneuve-től ez mondjuk mókás annak fényében hogy végül kicsinálta a Dűne eredeti befejezését és totál slamposra és unalmasra irta át. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Csütörtök 09:55 Szerző Hozzászólás ideje: Csütörtök 09:55 (szerkesztve) Főleg azért raktam be, hogy ilyen is van. Plusz a kontraszt miatt. Emlékszem nekem mit jelentett ez a film gyerekként. Moziban láttam premieren és még mindig tisztán emlékszem mekkora élmény volt, teljesen letaglózott. Napokig csak a film járt a fejemben, barátokkal rengeteget beszéltünk róla. Korszakos film élmény volt. A fickó véleménye csak arra világít rá, hogy bizony már akkor "kabinban" akartak elbeszélgetni Lucassal csak azért, mert nem azt kapták egy Star Wars filmtől amit vártak. Hálát adok az égnek, hogy akkoriban még nem létezett az internet és ez által a közösségi média. Persze a világ is más volt. Tisztább, gyermekibb. Az ilyen hangok akkor még nem kaptak platformot, hanem megmaradt annak amik voltak: egy kisebbség reakciójának. Nagy tételben fogadnék, hogy manapság se lenne annyi gyűlölet, ha nem nagyítaná fel ezeket oly' nagy mértékben a közösségi média. Remélem Villeneuve ezek után soha nem kerül Star Wars film közelébe. Aki már anno ennyire nem értette mi az SW lényege, annak nincs semmi keresnivalója a franchise környékén. Szerkesztve: Csütörtök 12:53 - Ody Mandrell 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.