Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Saga jubileum

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Asszem várok még egy órát aztán hívom én őt. Ha jól tudom Nagy Británia hívószáma 44-es.

Na de minek is ez a 44-es neked oldi? Nem mobilt hívsz? Akkor sztem nem kell.

Amúgy meg az a vicc, hogy én vetettem fel az út lehetőségét anno, és én maradtam itthon. :para:

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
NA de minek is ez a 44-es neked oldi? Nem mobilt hívsz? Akkor sztem nem kell.

Amúgy meg az a vicc, hogy én vetettem fel az út lehetőségét anno, és én maradtam itthon. :lol:

Én úgy tudom kell, de majd ez hamarosan kiderül.

Hozzászólás ideje:

Na akkor egy kis exklúzív hírcsomag: :D

Jól vannak, megérkeztek Angliaországba. Ezekben a percekben éppen buszoznak, mennek be a városba a reptérről. :lol: Úgy tűnik késéssel érkeztek, nagyon nem faggatóztam. A site smucig a telefonkártyámhoz. :)

Oldfighter

Saga News

2007.07.11

Hozzászólás ideje:
Megdumáltuk :)

Vajon most mit csinálhat a küldöttségünk? :lol:

Jobbik esetben még mindegyikük szabadlábon van. Értsd: A fiúk még nem botlottak bele egyetlen egy kocsmába se, Krande még senkit sem lyukasztott át a műanyag fénykardjaival, Karrdé drágám meg még nem jutott elég közel a nabooi fighterhez :D

Hozzászólás ideje:

Rosszabb esetben pedig a fiúk már kipróbálták az angol kocsmákat, Krande ezért fejbevagdosta őket a műanyag karddal, akik így nekiestek Karrdénak, aki nekizuhant a Naboo vadásznak. Mostanra pedig már az 501-es légió üldözi őket :lol:

Hozzászólás ideje:

Atyaég ezt már hányszor hallgattam rádióból de még vizuálisan sose tapasztaltam meg! :lol:

Egy élmény :) No küldöm is a hazánkból kiszakadt fiainknak és lányainknak London felé :D

Hozzászólás ideje:

Gyerekek, a mai BORS-ot anyám a kezembe nyomta, és két oldalon terpeszkedik SimonZ SW SAGA-s pósztere. Azonnal fölhördültem, hogy ezt is biztosan nem engedte meg, hogy használják, erre ott vigyorog egy képen, meg írtak a honlapjáról (ezáltal róla is az ott szerzett infók alapján), hogy megy ki a Celebrationra kiállítani. Nekem meg leesett az állam :lol:

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
Dzséjt! Elektronikus formában elérhető a cikk? Mi az a BORS? Ne hagyd ennyiben a dolgot. :lol:

www.borsonline.hu

Nem tudom, hogy az itt közölt cikk az e ami a nyomtatott formába megjelent e.

Hozzászólás ideje:
Dzséjt! Elektronikus formában elérhető a cikk? Mi az a BORS? Ne hagyd ennyiben a dolgot. :lol:

Lehet te is rátaláltál már, de azért belinkelem, itt a cikk:

http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=2863

Az újságban ott van még a másik két csávó képe is Zolié mellett, illetve Zoli Saga pósztere jóóóó nagyban. Illetve van még hat kép elméletben a hat részről. Az első az ep4 foragtásáról, a második, ahová az ep5-öt írták valójában az a jelenet, amiben Vader megérkezik a II. Halálcsillagra (és amit felhasználtak az ep5 kiegészítésében is, így még majdnem jó is :)), az ep6 azt a képet kapta, ami a linkelt oldalon is látható, az ep1 Anakin és Shmi búcsúja, az ep2 Anakin, Padmé és R2 a nabooi utcán, az ep3 pedig Yoda a Jedi templomban kivont karddal. Meg még egy külön rublikában összegezve van, hogy mit termelt ki a Star Wars név 30 év alatt.

Bomarr, kösz a bejelentkezést. Akkor ezek szerint jól szórakoztok :D

Szerkesztve: - Dzséjt

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.