MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. A 99% a vis majort akarja jelenteni? Igen, arra meg van idő. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Én lemondanám.Most az eszemre kell hallgatnom.Lesz még 40 éves is az sw, hátha addig meggazdagszom. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. A 99% a vis majort akarja jelenteni? Igen. Szóval eddig: MissKarrde, Bomarr, Turegga, SimonZ. Utazással mi legyen: Pozsony vagy Budapest? Részemről mindegy, én nem bánnám a Pozsonyt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. Hozzászólás ideje: 2007. Március 29. (szerkesztve) Én sem bánnám Pozsonyt, ha tényleg el tud valaki vinni kocsival addig Akkor aztán semmi akadálya De tudom, hogy ez nem most fog kiderülni, szóval várjuk a többiek véleményét Szerkesztve: 2007. Március 29. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Március 31. Holnap estig megmondom megyek-e. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. A holnap este már elmúlt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hatalmas vívódások után, szerintem most kihagyom a Celebration-t. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hatalmas vívódások után, szerintem most kihagyom a Celebration-t. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hatalmas vívódások után, szerintem most kihagyom a Celebration-t. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Én is sajnálom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Megmondom őszintén, azért nem megyek, mert egyszerűen nincs olyan konkrét dolog, ami miatt azt mondanám, muszáj mennem! Persze biztos jó muri lesz, és a társaság is fantasztikus, de akkor is hiányzik valami igazi hajtóerő, ami miatt azt mondanám, hogy MENNI AKAROK! Ez elég furán hangozhat most, de ez az igazság. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. (szerkesztve) Teljesen egyetértek Odyval. Bezzeg ha én is hallanám, hogy twi'lek feszescombú táncosnők csakis(!) egy öregharcos kedvéért szelték át az "űrt".....hja, nem tétováznék. Bemásznék valamelyikötők hátizsákájba és meg se állnék Londonig. Szóval innét tényleg csak az inspiráció hiányzik Szerkesztve: 2007. Április 3. - Oldfighter Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Miért szomorkodsz? Te is jönnél? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hatalmas vívódások után, szerintem most kihagyom a Celebration-t. Ez nagy kár Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Megmondom őszintén, azért nem megyek, mert egyszerűen nincs olyan konkrét dolog, ami miatt azt mondanám, muszáj mennem! Szoval az, hogy ilyen olcsón láthatnánk Európa egyik legnagyobb és legszebb városát.. az hogy együtt ünnepelhetnénk a 30. évfordulót számtalan rajongó között, hogy együtt hallgathatnánk ÉLŐBEN a londoni szimfonikus zenekar SW koncertjét, hogy fantasztikus kiállitásokat láthatnánk (eredeti maszkok és makettek lesznek kiálltiva), hogy exkluziv vetitésekre mehetnénk (SimonZ emlitette, hogy ő betud minket vinni, olyan helyre is ahova csak keveseket) és hogy számtalan Sw programban vehetnénk részt, hogy élőben láthatnánk azokat a szinészeket, akiknek játékáért évek óta rajongunk... nem elég hajtóerő ... én komolyan nem találom a szavakat. Pláne annak tudatában, hogy még a magyar SW rendezvényeket is élvezni szoktad, amik -gondolom- kb. olyan messze lesznek élményben, mint ide Kualalumpur. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Igazad van Bomarr! Tényleg hülyeség, de egyszerűen olyan távoli az egész. Zoli meg sztem nem vihetne be minket semmi speciális helyre, hiszen ezek a dolgok azt hiszem HS tagság függőek. Egyébként még mindig nem látom át az egészet. Kb. annyi a konkrétum hogy megyünk, de semmi több. Ráadásul nem is értem pl. hogy ezeken az előadásokon pontosan miket is mondanak. Azt meg kétlem, hogy Te vagy SimonZ fordtínátok mindig. Én se csinálnám, mert csak elvonná a figyelmem. Szóval ilyen "apróságokon" izélek. De győzzetek meg! A hazai SW rendezvényeket nagyobb részt az emberek miatt látogattam, kevéssé a műsor miatt. Apropó műsor...még mindig nme tudunk szinte semmit a műsorról. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. A hazai SW rendezvényeket nagyobb részt az emberek miatt látogattam, kevéssé a műsor miatt. Egyenlőre egy hazain se voltam ott... ezen meg ott leszek. Ha ez nem győz meg, akkor semmi Kicsit komolyabban: én már egy SW kiállitásért is a fél-karomat adnám, ahol Lucasfilmes különlegességeket lehet látni... itt meg csak ez lesz az egyik show-elem. A Londondi szimfonikusok dettó: az xpressen már többször olvastam olyat, hogy ilyenekért kiutaznak. Itt meg ez lesz a nyitó-ünnepség. Ha nem akarsz jönni, én persze nem tudlak meggyőzni. Tényleg nem tudni milyen programok lesznek pontosan, de nem tudom elképzelni, hogy rosszak legyenek... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Ody, ez egy egyszer adódó lehetőség az életben, szerintem ne szalaszd el! Lehet, hogy sok minden angolul lenne, de nemcsak füled van, szemed is, használd! Úgy értem, lesz látnivaló bőven is, szerintem felkészülnek azok számára is, akik nem tudnak angolul. Szerintem semmiképp se hagyd ki, én se hagynám, ha lenne pénzem. Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. És nem is hagyom ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Bomarr lesz a krónikás. Remélhetőleg olyan útibeszámolót fog kerekíteni a kalandból, amit érdemes lesz töbször is elolvasni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Remek, remek Amit tudok, segítek. Pl. remekül tudok vakon tíz (helyesebben csak kilenc) ujjal gépelni Oké, most már komolyan, amiben tudok, részt veszek Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Örülök, hogy mész Ody.Legalább egy ember menjen aki megkóstolja az angol sört. Ez nekem eszembe sem jutott, hogy ha kijutottam volna nem sokat értettem volna az egészből.Ilyenkor irígylem a perfekt angolul tudokat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Őszintén bevallom neked frenkie, csak azért megyek, mert Bomarr megígérte, hogy meghív két korsó sörre. De komlyra fordítva. Én se tudok angolul perfekt, sőt, a beszédet meg mégúgyse értem, mint az írott szöveget. Szóval majd sasolok inkább. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Micsoda?? Na az angol sört azért többen meg fogjuk kóstolni Igen, az angol tudás rizikós, de részemről igyekszem picit tanulgatni. Persze három hónap alatt nem lehet megváltani a világot, de majd igyekszem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Szóval majd sasolok inkább. Na ebben nem maradsz egyedül Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Őszintén bevallom neked frenkie, csak azért megyek, mert Bomarr megígérte, hogy meghív két korsó sörre. Angyalom, ha ezen múlik, egyre az én vendégem is vagy Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Sör kóstolásban asszem nem lesz hiány a társaságban Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Ezentúl majd tájékoztatjuk a fórum olvasóit a fejleményekről. Mármint ha érdekel valakit. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Bomar:Nem is tudtam ,hogy te is szereted a sört.Na akkor rossz ember nem lehetsz. Én is úgy vagyok az angollal, hogy az irottat értem, nyelvtan nem gond szókincs sem, csak nem igazán értem a beszédet. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.