Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Ez meg egy fejes avatar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Donát, gondolod, hogy az meg az éber beteg előtt zajlik? Komolyan nem akarod érteni a dolgot?De elmondom még egyszer. Tényleg nincs fogalmad - nekem is csak borzasztó kicsi - miket látnak, hallanak, csinálnak a műtőkben. Ha TE csak egy bizonyos részét emeled ki annak, amit elmondok, arról sajnos nem én tehetek. Egyébként meg ezt a lábasat elmeséltem egy féllábú embernek - boltban eladó voltam, és sokat dumáltam vele, és az azt mondta, ha az övé lett volna, és fent lett volna, talán még oda is szól, h ropjon vele egy utolsó táncot, mielőtt kidobja. Nem vagyunk egyformák. A hozzászólásod egyik részét sem emeltem ki. Csupán jeleztem, hogy szerintem ez nem vicces, inkább a betegekre nézve megalázó. Ja, hogy a hátuk mögött zajlik? Pláne az! Ha nekem levágnák a lábam, utána tudod mikor akarnám, hogy egy műtős (vagy orvos, vagy akárki!) táncot járjon vele. Hogy csak így lehet csinálni ezt a melót? Elfogadom, de attól ez még nem lesz vicces, és a legutolsó esetben hoznék fel ilyen, meg ehhez hasonló "történeteket" büszkén. Nálam ez kb. azonos kategóriában van azzal, mintha a temető gondnok éjszakánként azzal szórakozna, hogy melyik a legmesszebbi sírkő, amit még le tudod p*sálni, másnap meg mesélné a haveroknak a kocsmában... Ahogy létezik kegyeletsértés, úgy létezik a betegek testrészeinek "megsértése" is, bár tény, hogy így hülyén hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Szerintem ezen nem kellene ennyire felháborodni. Sokkal jobban dühítő amikor az orvos vagy az ápoló szóba se áll veled, csak miután teletömted a zsebét. Ott halhatsz meg a betegágyon akkor se fog ránézni mert nem tejeltél neki. Ezek nem viccelnek, halál komolyak. Én inkább a bohókás de lelkiismeretes orvosokat ápolókat szeretem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Már az Avatar közben tudtam, hogy lesznek ilyen képek Nemsokára jönnek az "1$-ért megcsinálja a fényképedből az Avatarod" alkalmazások! (Facebookra először ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Szerintem ezen nem kellene ennyire felháborodni. Sokkal jobban dühítő amikor az orvos vagy az ápoló szóba se áll veled, csak miután teletömted a zsebét. Ott halhatsz meg a betegágyon akkor se fog ránézni mert nem tejeltél neki. Ezek nem viccelnek, halál komolyak. Én inkább a bohókás de lelkiismeretes orvosokat ápolókat szeretem. Inkább nyújtsa oda a levágott kezem kézfogásra, mint a saját kezét pénzfogásra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Nekem se kell mogorva doki, inkább humorizáljon Volt már részem pár dokiban, szóval jobb a humoros Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. (szerkesztve) Szerintem ezen nem kellene ennyire felháborodni. Sokkal jobban dühítő amikor az orvos vagy az ápoló szóba se áll veled, csak miután teletömted a zsebét. Ott halhatsz meg a betegágyon akkor se fog ránézni mert nem tejeltél neki. Ezek nem viccelnek, halál komolyak. Én inkább a bohókás de lelkiismeretes orvosokat ápolókat szeretem. Csatlakozom. Háromszor voltam kórházban, viszont egyszer 6 hétig folyamatosan, és ha nem lett volna humor és jókedv az ápolónők, orvosok és persze a szobatársak részéről akkor is, amikor az embernek sírni lett volna kedve inkább, akkor bizony teljesen megzakkantam volna. A humor sok nehéz helyzeten tudja átsegíteni az embert, de persze tudni kell mértékkel bánni vele. És lehet, hogy ami otrombának tűnhet itt most írásban, az a valóságban egyáltalán nem az. És ezzel megint az írásbeli kommunikáció hiányosságaira akarok utalni. Szerkesztve: 2010. Január 15. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Nekem se kell mogorva doki, inkább humorizáljon Volt már részem pár dokiban, szóval jobb a humoros Vagy amelyik leteremt. egyszer kiment a bokám, és anyám kísért el, mert alig bírtam ráállni. Letolt, h nem tudok egyedül menni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. A humor sok nehéz helyzeten tudja átsegíteni az embert, de persze tudni kell mértékkel bánni vele. És lehet, hogy ami otrombának tűnhet itt most írásban, az a valóságban egyáltalán nem az. És ezzel megint az írásbeli kommunikáció hiányosságaira akarok utalni. Pontosan. Egy 150 kilós maci mondja, miközben látszik a szemén, h viccel. Gyerekekkel meg még nehezebb, ott bizony komolyan el kell nyerni a kis páciens bizalmát. Ortist szerették a srácok, mikor olyan osztályon dolgozott, ahol kisebbek is voltak. Bár vele bárhova megyek, mindig egy rakat gyerek kerül a nyakába! Sajátja elől a fürdőbe menekül, ha nyugodtan akar enni! Vagy ott van a sógorom. 14 éves autista kisfiú. Bizony őt nem könnyű kezelni, bár szerencsére eléggé meg lehet beszélni vele, h a vizsgálat az fontos, és szükséges. De néha komoly harcok árán lehet nála pl fogat tömetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Vagy amelyik leteremt. egyszer kiment a bokám, és anyám kísért el, mert alig bírtam ráállni. Letolt, h nem tudok egyedül menni? Ne is mond, ez egy kibírhatatlan fajta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. A mai Széf egyik feladványának az volt a lényege hogy a Csillagok háborúja sorozatban melyik szereplő van benne mind a hat részben. Miután megjelent Yoda mint 1-es számú lehetőség a játékos úr szépen el is kezdte kifejteni a sztorit: ott villámznak és lövöldöznek az űrben és a kis ember a nagy emberrel kardozgat plusz belép a képbe a majom, a kuka és az aranyember aki az Óz a nagy varázslóban sétálgat. Ezek után mivel nem kértek a játékosok Yodából/törpéből kérték a kettes lehetőséget ami az aranyember volt és nem nyertek semmi mást csak tapasztalatot. Tanulság: erősen ajánlott az SW-vel való ismerkedés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Elég sokszor előfordul a Széfben a Star Wars téma Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. A mai Széf egyik feladványának az volt a lényege hogy a Csillagok háborúja sorozatban melyik szereplő van benne mind a hat részben.Miután megjelent Yoda mint 1-es számú lehetőség a játékos úr szépen el is kezdte kifejteni a sztorit: ott villámznak és lövöldöznek az űrben és a kis ember a nagy emberrel kardozgat plusz belép a képbe a majom, a kuka és az aranyember aki az Óz a nagy varázslóban sétálgat. Ezek után mivel nem kértek a játékosok Yodából/törpéből kérték a kettes lehetőséget ami az aranyember volt és nem nyertek semmi mást csak tapasztalatot. Tanulság: erősen ajánlott az SW-vel való ismerkedés. Szegények. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Persze, legyen humoros, de a jó ízlés keretein belül... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Szerintem sincs semmi gond Ortis viccelődéseivel.Az a kár, hogy nincs még több ilyen ember az egészségügyben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Ül a börtönben a kokainista, az LSD-s és a füves. A kokós belövi magát: - Puszta kézzel szétfeszítjük a rácsokat, megöljük az őröket és elszökünk! Az LSD-s elnyal egy bélyeget: - Nem, inkább piciny hangyává változunk és kimászunk a kulcslyukon! A füves kifújja a füstöt: - Jó, de majd később. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Avatar - Hot Na'vi Sex (18+) angol, de érti aki látta a filmet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Tegnap volt szerencsém megnézni. Szöveg nélkül is üt rendesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Avatar - Hot Na'vi Sex (18+)angol, de érti aki látta a filmet Jesszus, micsoda őrült volt, aki ezt összehozta Jó szöveg nélkül is, de szerencsére ennyit értek angolul még hallás után is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Nekem egyből ez ugrott be Na'vi szexként a filmben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Nekem egyből ez ugrott be Na'vi szexként a filmben Ez ennyire egyértelmű? Nekem is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Óriási! (Amúgy ugyanúgy párosodnak, mint mi. A copf csak egy plusz dolog, nagyobb élvezet, meg így kapcsolódnak össze lelkileg örökre.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Óriási! (Amúgy ugyanúgy párosodnak, mint mi. A copf csak egy plusz dolog, nagyobb élvezet, meg így kapcsolódnak össze lelkileg örökre.) Ezt már kitárgyaltuk asszem Valahol olvastam, hogy azért elég perverz, hogy ugyanezzen testrésszel alőtte meg egy állathoz kapcsolódnak De végeredményben akkor az is perverz dolog, hogy a tenyerünkkel állatokat is simogatunk, aztán meg a párunkat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Most nézem a FireFly 12. részét és ezt látom: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Most nézem a FireFly 12. részét és ezt látom: Hát nem csodálom, hogy megvágta az áram Jane-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. A copf csak egy plusz dolog, nagyobb élvezet, meg így kapcsolódnak össze lelkileg örökre.) Kár, hogy ezt a részét kihagyták a filmből, de hátha a lemezre visszakapjuk Most nézem a FireFly 12. részét és ezt látom: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Nem vicces (pláne nem az egyik szereplőnek ), inkább csak érdekes történet. Pár perce esett meg. Macska beszalad a szobába, mi lóg ki a szájából? Egy denevér. A kis drága hófehérség immár másodszor csípett el egy bőregeret, de az előzővel ellentétben ez kipurcant. Húgom sikoltozik (a nagy állatbarát), apám röhög, a macska morogva szaladgál szájában a denevérrel, a másik négy macska szalad utána, én a macskák után, hogy elvegyem a denevért, hátha megmenthetem még, meg amúgy se marcangolja már szét a lakásban... Ilyenek ám a nem mindennapi élmények (egy családi házban még nem lehet annyira meglepő, de itt az ötödiken azért nem megszokott) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Aranyos történet, zajlik az élet arrafelé És még sose láttam denevért közelről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Amíg nem született meg ez a kis vadász, én sem, azóta már fognom is kellett A szőrük olyan, mint egy puha plüssállat szőre, a szárnyuk, meg mintha selyemből lenne. Szerintem aranyosak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 16. Dzséjt, mi kertes házban lakunk, de én még egeret sem láttam itt, nemhogy denevért. Persze az egér érthető - három macska mellett. Denevér viszont lehetne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.