Ugrás a kommentre

Vicces és kedves dolgok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Erről eszembe is jutott az egyik kedvenc filmem az alámondásos korszakból. Az Amerikai nindzsából ez egy különösen erős rész ("Nincs időnk vesztegetnivaló!") Az pedig hogy a magyar alatt a német szinkron hallatszik át még külön bukét ad neki:

Narrátortól az a nagy lelkesedés :D

Hozzászólás ideje:

A TéDéKáeR megkapta az újabb alternatív trélerjét :D

Egyébként jó sokáig én a Jedi visszatért is csak alámondásosan ismertem. Rá is kerestem és szerencsére van a Youtube-on részlet. Gázabb mint emlékeztem:

Nem bonyolította túl a csákó: "Kérem! Fejpénzt!" :lol:
Hozzászólás ideje:

Egyébként jó sokáig én a Jedi visszatért is csak alámondásosan ismertem. Rá is kerestem és szerencsére van a Youtube-on részlet. Gázabb mint emlékeztem:

Mekkora lett volna Csubakkánál üvölt a narrátor is :D

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Régi, de még mindig kiábrándító. :|

De vannak rajta kívül is, ne félj.

Az ilyeneket minden lelkiismeret furdalás nélkül tudnám "fejbekényeztetni" egy zsák makói hagymával:

http://1music.hu/?page=news&id=245

Szerk:Ez a videó semmiképp sem sorolható ebbe a topikba, ez se nem kedves, se nem vicces. :D

Szerkesztve: - Embo
Hozzászólás ideje:

Freddy egy állat!

Amikor ezt olvastam azt hittem Krueger-ről van szó és csak aztán esett le hogy erről a videósról. :lol:
Hozzászólás ideje:

Ez az ember tud írni. :D aki látta fél éve a Thompson TV-set, az tudja, miről beszélek, lévén ugyanolyan király színvonalú ez a hírdetés is :)

http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/golf_i/volkswagen_golf_i_gti_foschtalitschka_edition-4597234

Nono, nem keverni a géppisztolyt a tv márkával. :nana: Az kérlek Thomson tv volt. Amúgy hatalmas szöveg ez is. :D
Hozzászólás ideje:

A perverzebb sofőrök körében nagyon népszerű lenne. :D

Bátor eb. :D

Talán úgy akarta átvenni az emberek felett a hatalmat csak nem számított arra hogy célozni is tudnia kéne meg hogy kifogyhat a fegyveréből a lőszer. :D
Hozzászólás ideje:

Na most már tudjuk hogy hogyan lehetne a Comic Con-on kapcsolatba lépni a hírességekkel. :D

spielbergandhisfan.jpg

Hozzászólás ideje:

-Nem is voltam berúgva!

-Komolyan mondod??! A földhöz vágtad a hörcsögömet,azt kiabáltad: "Pikachu téged választalak!" Bebújtál a szekrénybe és legalább egy órát kiabáltad, hogy az átjáró Narniába nem működik! Utána ordítottál az autómra "OPTIMUS, tudom hogy te vagy az,alakulj át! Majd kiengedted a medencét, hogy keresed Némót, és hazafele átöleltél egy hajléktalant, mondva neki: "Dumbledore, te élsz?!!"

:D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.