Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Két részeg észreveszi, hogy pont a buszgarázs előtt álldogálnak. - Figyelj csak, vigyünk el egy buszt, azzal gyorsan hazajutunk. - Jó, te menj be, köss el egyet, én meg idekint figyelek. Eltelik fél óra, az őrködő már türelmetlen. Bemegy a társa után, és látja, hogy az idegesen rohangál a járművek között. - Te meg mit csinálsz? - Az istennek sem találok 7-es buszt! - Hát te teljesen hülye vagy?! Kössünk el egy 9-est, aztán majd gyalogolunk egy saroknyit. Két költöztető egy hatalmas zongorát cipel fel a 10. emeletre. A lift nem működik. Mikor már a 9. emeleten vannak egyszer megszólal az egyik: - Te Józsi, van egy jó meg egy rossz hírem. Melyiket mondjam előbb? - Na, mondd a jót! - Már a kilencediken vagyunk. - És mi a rossz? - Az, hogy a másik házba kellett volna felvinni a zongorát. Két körzeti megbízott sétálgat a falusi patak partján. Látják, hogy Mari néni fej egy tehenet, amelyik a patakból iszik. Közben Józsi bácsi simogatja a tehén nyakát. Azt mondja az egyik a másiknak: - Te komám, látod, milyen jó gép ez? Beszívja a vizet és hátul meg tejet ad ki. Vegyünk egyet! Másnap vesznek egy tehenet. Leviszik a patakhoz. Az egyik rendőr belenyomja az állat fejét a vízbe, miközben a másik iszonyatosan rángatja szegény állat tőgyét. A tehén fullad is, fáj is neki, ezért kipattint egy lepényt a hátsójából. Csodálkozva mondja a hátsó rendőr: - Te komám, ne nyomjad már annyira mélyre, mert ez már az iszapot szívja! Egy cseh ember elmegy szemorvoshoz. Az orvos elé teszi az egyik szokásos táblát a következi betűkkel: C V K P N W X S C Z Y - El tudja olvasni? - kérdezi a szemész. - Még hogy olvasni? ...... Ismerem is a pasast! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Na ez hatalmas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Ez nagyon kész The Judgement Field Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Hasta la vista, Apple! Két körzeti megbízott sétálgat a falusi patak partján.Minden idők egyik legjobb rendőrvicce. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Kedves Péter! Örömmel értesítelek, hogy szerelmünk gyümölcse, a kis Péter, megszületett. Sajnos anyatejem nem lévén szoptató-dajkát kellett alkalmaznom. Ő kubai származású, így a tejétől gyermekünk bőre szinte teljesen fekete lett. Erről ugyebár én abszolúte nem tehetek... A te szerető Anitád ********************************* Drága édesanyám! Az imént vettem kézhez Anita levelét, melyben értesít, hogy kisfiúnk született. Mivel nincs elég anyateje dajka segítségére szorul, aki színesbőrű, és a tejétől kisunokád bőre is csaknem fekete lett, amiről persze az én drágám egyáltalán nem tehet. Remélem te is együtt örülsz velünk Ölel fiad, Péter ************************************** Édes fiam! A te születésedkor én pontosan ugyanúgy jártam, mint most a te Anitád. Elapadt a tejem, ezért téged tehéntejjel kellett tápláljalak. Valószínűleg ettől lettél te ekkora marha... Amiről persze én egyáltalán nem tehetek. Csókol Anyád Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Ez nagyon jó volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Ha Petike ezek után nem rúgja ki páros lábbal Ancsikát akkor bizony tényleg akkora marha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Ez nagyon ott van! Már csak Gera Zoli hiányzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. A sárkány elrabolja a királylányt. A királyfi persze rögtön elindul, hogy kiszabadítsa. Útközben azonban rádöbben, hogy a sárkány azért mégiscsak egy rohadt nagy és erős tűzokádó vadállat, ő meg csak egy kis nyüzüge, aki a sárkány egy legyintésétől meghal. Így hát elmegy Jackie Chan-hez, és röpke tíz év alatt megtanul profin kung-fuzni. Aztán elmegy Schwarzeneggerhez, és alaposan kigyúrja magát, ez csupán öt évébe kerül. Végül pedig beiratkozik Rambo-hoz nyolc évre, hőstovábbképzésre. Ezek után már elég önbizalma lesz, elmegy a sárkány barlangjához, és bekiabál: - Hé, sárkány! Gyere ki! A sárkány kijön: - Mi kéne? - Add ki a királylányt, vagy nagyon megjárod! A sárkány rámutat a barlangot takarító öregasszonyra: - Itt van, vigyed! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Nagyon nagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Pénteken munka után... ...hétfőn munkába menet... ...hétfőn munkában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Nagyon helyesek. Főleg a szurikáták. Eme vidinek a feltöltőjét megelőzve én is felraktam azt a Tube-ra. Aztán meg beraktam ide. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. A szurikátákat még a tévében láttam Jó ez az összeállítás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 8. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 8. És vajon 24 óra múlva kikel belőle a plüssmellkasrobbantó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Nagyon jó ez a kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Gondolom a tojásokat egy plüsskirálynőci rakja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Gondolom a tojásokat egy plüsskirálynőci rakja. Valami, amit még nem láttunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Szegény gyerek, ilyen élményeket bébiként Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Szegény gyerek, ilyen élményeket bébiként Biztos az a kedvenc 'babája'. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Valami, amit még nem láttunk. Ezt a képet egy plüss Ripley fotózta róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Eszméletlen, mit meg nem csinálnak. Arik, bár az arctámadós kicsit morbid is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. És ez kelt ki a kiskölyökből, az új plüssboly anyja: De szegény gyerek plüsskutyája sem úszta meg: És végül a plüssboly első dolgozója is felnőtt: A gyerekszobát teljesen eluralták a plüssxenomorphok. Szerencsénkre, a plüssalienekre is vadásznak plüsspredatorok : Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Oda se bírok már nézni. Erős +18-as képek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Biztos az a kedvenc 'babája'. Mert még nem tudja, mi ez, vagyis nem látta a filmeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Mert még nem tudja, mi ez, vagyis nem látta a filmeket Meglepődik majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Nagyon jó az alapkép is, de ezek az alienek is nagyon jók. Dzséjt saját gyűjteményből vannak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Mert még nem tudja, mi ez, vagyis nem látta a filmeket Ha az én időmben lettek volna ilyenek Bár, van egy Gizmos és egy Tarajos plüssfigurám még a régi időkből Dzséjt saját gyűjteményből vannak? Neeeem, ilyeneket már nem szereztem be. Majd ha lesz gyerekem, ráér addig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Neeeem, ilyeneket már nem szereztem be. Majd ha lesz gyerekem, ráér addig Csak akkor arra vigyázz, hogy rád hasonlítson a gyermek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Csak akkor arra vigyázz, hogy rád hasonlítson a gyermek Majd úgy neveljük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.