Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. 16-os számrendszer már smafu? Ne káromkoggyá mán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 28. Jake: Ezen már 10 perce röhögök. Hatalmas és mennyire igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Nem tudom, hogy volt-e már, de ezen nevetek öt perce Gyerekszáj 1. Jobban szeretem Anyuci testvérét, mint a sajátomat. Anya testvére a nagynéném, az enyém meg senkim ! 2. Anya pocijában van egy baba, csak azt nem tudom, hogyan nyelte le. 3. Az anyukákra nem szokás kiabálni, ők hasznosak. 4. A félsziget egy olyan sziget, amit nem fejezetek be teljesen. 5. A Nagyi azért kövér, mert tele van szeretettel. 6. Minél öregebb az ember, annál drágábbak lesznek a fogai. 7. A kislányok azért nem tudnak állva pisilni, mert nincs mibe kapaszkodniuk. 8. Amikor a Nagyinak fájnak a fogai, egyszerűen pohárba teszi őket. 9. Egyszer olyan beteg voltam, hogy 40 kiló lázam volt. 10. Nekem már nincsen Nagyim, elültettük a temetőben. 11. A svájci teheneket eslősorban csokigyártához használják fel. 12. Szardínia lakosait szardíniának hívják. 13. Hogy jó legyen, a kórházi nővérkének teljesen sterilnek kell lennie. 14. Az orvosok azt mondják, hogy a halálos betegségek a legrosszabbak. 15. Amikor a kistesóm született, akumulátorba kellett tenni. 16. A lepke egy olyan rovar, amely a helikopterek családjából származik. 17. A leghasznosabb állat a disznó. Mindene felhasználható: elejéből-hátuljából hús van, a bőréből cipő, a szőréből kefe, a nevével meg káromkodni lehet ! 18. Az állatkert egy szuper hely. Olyan állatokat is lehet látni amelyek nem is léteznek. 19. Nem vagyok megkeresztelve, de azért be vagyok oltva. 20. Az életbiztosítás egy olyan pénz, amit az kap meg aki túléli a halálos balesetet. 21. Nem tudom hány éves vagyok, mert ez állandóan változik. 22. Nagyon megijedtem, amikor Anya megbetegedett. Azt hittem Apu fog főzni ránk. 23. Az akvárium egy mini-tenger, ahol a házihalacskák uszkálnak. 24. A gyerektartás a gyerekek fizetése, amikor Apa elköltözik otthonról. 25. Az örökbefogadás sokkal jobb lehetőség, mint a szülés. A szülők saját maguk választhatják ki a gyereket és nem kell mindenáron elfogadniuk azt amit éppen kapnak. 26. A Pápa a Vákumban lakik. 27. Minden hal termel ikrát, az oroszok még kaviárt is. 28. A teheneknek nem szabad gyorsan futniuk, hogy ki ne lötyögjön a tejük. 29. Nem értem miért haragszik annyira Anya, hogy összetörtem a vázát. Úgyis már öreg volt és meg kínai, nem is a miénk ! 30. A nővérem már megint kitűnövel fejezte be az osztályt, csupa ötösök. Fogadjunk, hogy szándékosan csinálja ezt velem ! 31. A Nagyi elköltözött a túlvilágra. Most már nekem is van valakim külföldön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Hatalmas! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. (szerkesztve) Jake Szerkesztve: 2011. Március 1. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. A 4-es metró és a sün halálos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Lehet láttátok már, de ez nagyon nagy : Problémád van a matekkal? Hívj fel! 06 30-[(10x)(13i)²]-[sin(xy)/2.362x] Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Volt már, de ha pontosak akarunk lenni: Gondjai vannak a matematikával??? Hívja fel ezt a számot, és segítünk! 0 -- 3*2 -- 3^2*10 -- (sin[ß]/cos(180-ß))*8 -- (đ*sin[ß]^-2)*2.5 -- [(10x)(ln(13e))]-[sin(xy)/2.362x] -- (sin(arc.ctg.(2cos[ß]/2sin[ß])))*4 Percdij csak : (7*sin[ß])^(4.6*5)+(12cos[ß])*10^2 Ft +ÁFA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. H*lyék. Nem is él a szám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Nem tudom, hogy volt-e már, de ezen nevetek öt perce Gyerekszáj Én is épp ma kaptam ezt mail-en. Nagyon jó. A 4-es metró és a sün halálos És a tanyás is. Volt már, de ha pontosak akarunk lenni: Gondjai vannak a matematikával??? Hívja fel ezt a számot, és segítünk! 0 -- 3*2 -- 3^2*10 -- (sin[ß]/cos(180-ß))*8 -- (đ*sin[ß]^-2)*2.5 -- [(10x)(ln(13e))]-[sin(xy)/2.362x] -- (sin(arc.ctg.(2cos[ß]/2sin[ß])))*4 Percdij csak : (7*sin[ß])^(4.6*5)+(12cos[ß])*10^2 Ft +ÁFA Te jó ég. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Nah, kérem....le lehet őket utánozni http://www.youtube.com/watch?v=Nax13tiI5ZE Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Nah, kérem....le lehet őket utánozni Ezt max. te tudnád leutánozni, mert más nem vedel annyit, hogy ennyi sörösüvege legyen.Neked ez meg egy napi termés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Amiért imádom a magyar nyelvet http://www.youtube.com/watch?v=oT4CKxZWpeg Külön plusz, hogy Sinkovits a felolvasó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. (szerkesztve) Kigyulladt a Bumeráng stúdiója http://comment.blog.hu/2011/03/01/kigyulladt_a_bumerang_studioja Tanulságos videó, mit nem szabad csinálni, ha lángra kap egy alkoholos ital Szerkesztve: 2011. Március 2. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Phobos, ilyen a Balázséknál nem fordulhat elő, ugye? Amúgy marha nagy helyük van a Gáboréknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Phobos, ilyen a Balázséknál nem fordulhat elő, ugye? Dehogyis Ők nem szoktak ilyenekkel kísérletezni Ha meg igen, nem öntik ki a szőnyegre Amúgy igen, jó nagy helyük van nekik Balázsék egy kis szobában vannak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. http://www.youtube.com/watch?v=TZjZv6y_Rjo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 2. Ez marha jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Az új házi kedvencem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Winston bácsi tudott! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 3. Néha az aliennek is megfájdul a foga Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Klasszikus fotók Lego-változatban nagyon babák http://designpumpa.blog.hu/2011/03/04/klasszikus_fotok_lego_valtozatban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. (szerkesztve) Nagyon kultúralien Időkapu.com- ról a folytatás: -- ez a durva.... -- -- No komment.... -- ebből már világbajnokságot rendeznek! -- no offense -- bár ezt én inkább fordítva csináltam volna, a THX jelentése akkor és most. Összedobná valaki? -- akinek nem inge, ne vegye magára http://www.idokapu.com/wp-content/uploads/2011/02/ik_tudo.jpg -- ezt inkább linkelem -- Dzséjtnek címezve! Szerkesztve: 2011. Március 4. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 4. Nagyon találók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 7. Kellemetlen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.