Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. És tényleg. A szurkoló második számú szponzora. A szögletben biztos sok fogy belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Mondjuk én sosem értettem azokat a szurkolókat, akik a szünet előtt felállnak hogy kisebb legyen a sor a sörért. Akkor inkább vegyen kettőt meccs előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Mondjuk én sosem értettem azokat a szurkolókat, akik a szünet előtt felállnak hogy kisebb legyen a sor a sörért. Akkor inkább vegyen kettőt meccs előtt. Ezek a meccs előtt melegítenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. A szögletben biztos sok fogy belőle. Most röhögni fogsz, de tegnap voltam egy kocsmában, ami egy sarkon van és az a neve, hogy Szöglet. De nem pálinkát ittam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Most röhögni fogsz, de tegnap voltam egy kocsmában, ami egy sarkon van és az a neve, hogy Szöglet. De nem pálinkát ittam. Hanem narancslét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 24. Mondjuk én sosem értettem azokat a szurkolókat, akik a szünet előtt felállnak hogy kisebb legyen a sor a sörért. Akkor inkább vegyen kettőt meccs előtt. Megmelegszik addigra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Megmelegszik addigra. Pont ezt akartam én is írni erre Annyi idő után már nem az igazi. Fel kell pattanni azonnal, ahogy vége, hátha nem lesz nagy sor Én biztos azt csinálnám. No meg persze a büfé közelébe ülni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. A német stadionokban a szünetben kiszolgálnak kb 60-80 ezer embert. Meg kéne kérdezni tőlük hogy csinálják. Azt hiszem előre vannak csapolva a sörök, és szurkolói kártyával fizetnek. Hallottam még olyan megoldásokról is, hogy ételvonat halad a sorok között amin kolbász és sör is van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 25. Ételvonaaaat... nem rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 26. Gondolkodtam, hogy a piás topicba vagy ide tegyem be, de ennél maradtam: Leginkább a részeges karatemesternek, Oldie-nak ajánlom, egy jó kis ismeretterjesztő videó, hogy hogyan is működik az alkohol. http://www.youtube.com/watch?v=awRpr-m76WQ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 26. Uh, nem is tudom már, hogy hol találkoztam ezzel, de jót szakadtam rajta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 26. Uh, nem is tudom már, hogy hol találkoztam ezzel, de jót szakadtam rajta De milyen igaza van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 26. Csütörtöki eset, de azóta is ezen röhögünk. Közös ellenőrzés társhatóságokkal. Rendőrök. Közúti ellenőrzés. Hűtőkamionok ellenőrzése. Rendőrnél távcső. Figyelik hogy melyik kamionnak van hűtőberendezése, azt félreintik, átnézik az állategészségüggyel közösen. Nehogy megbuggyanjon a sonka, amit ugye húsvétkor el kell adni. És mit állított meg a rendőr, élelmiszer-higiéniai ellenőrzésre? Halottaskocsit. Még rá is volt írva, mellesleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 26. Csütörtöki eset, de azóta is ezen röhögünk. Közös ellenőrzés társhatóságokkal. Rendőrök. Közúti ellenőrzés. Hűtőkamionok ellenőrzése. Rendőrnél távcső. Figyelik hogy melyik kamionnak van hűtőberendezése, azt félreintik, átnézik az állategészségüggyel közösen. Nehogy megbuggyanjon a sonka, amit ugye húsvétkor el kell adni. És mit állított meg a rendőr, élelmiszer-higiéniai ellenőrzésre? Halottaskocsit. Még rá is volt írva, mellesleg. Ez hatalmas. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Csak lazán A Nyuszika a patak tükrében piros pöttyöket nyomogat az arcán. Arra sétál a Róka. Jót mosolyog a látványon: - Mi van Nyuszika ?! Pubertás ? - Frászt. Sörét! Agresszív kismalac áthajt a piroson. Megállítja a rendőr: - Kismalac, ez a piros lámpa 5000 forintodba kerül. - Drága, NEM KELL! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 27. F*ck yeah Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. (szerkesztve) Szerkesztve: 2011. Április 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 28. - Anyuuuu! A papa leesett a létráról, mert csúnyán beszélt! - Igen? És mégis mit mit mondott? - Ne rázd a létrát, te kis rohadék! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 29. http://www.youtube.com/watch?v=zVTDKUEmB-0 :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. - Te, apjuk, figyelj már! A gyerek nem száll le a nyakamról, hogy vagy vegyek neki biciklit, vagy játsszak vele papás-mamást. - Hát, asszony, pénzünk nincsen a biciklire, úgyhogy játsszál vele, amit akar, hogy maradjon békén! - Anyu, vegyünk nekem biciklit! - Már mondtam, kisfiam, hogy nincs rá pénzünk. - Jó, akkor játsszál velem papás-mamást! - Na jó, hogy kell azt játszani? - Hát, fürödj meg, aztán öltözz hálóingbe (anyuka megteszi). - Most bújj be az ágyba, és várjál rám! (anyuka ezt is megteszi). A gyerek felöltözik apja ruhájába, fogja apja táskáját, benyit a hálószobába és odaszól anyukának: - Hé, asszony, öltözzél! Megyünk biciklit venni a gyereknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) http://img89.imageshack.us/i/joly.jpg Ez kész. Szerkesztve: 2011. Április 30. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 1. A címe mindent elárul. http://www.youtube.com/watch?v=Enlg2Azjgzg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Ha olvasás nélkül kitörlöd ezt az e-mailt, akkor neked tényleg nincs szíved! Küldd tovább, de aztán tényleg! Ugyanis Fatima el Abdullah Omar Dzsihad Kalifa Hamasz Dzsamburi 114 éves, szőke, tősgyökeres stockholmi kislány, többszörösen áttételes, súlyos anorákban szenved. Ezért apukája, Björn Allah bin Vejnemöjnen egyezséget kötött a Világkereskedelmi Kamarával, hogy ha valaki elolvassa ezt az e-mailt, és nem törli ki, hanem kinyomtatja, és zöld szövegkiemelő filccel megjelöli a szövegben szereplő összes olyan határozatlan nevelőt, amely jambikus pentameterben íródott és főnévi igenév előtt áll, továbbá ezen kinyomtatott példány felmutatása mellett a karancsi ABC-ben három darab friss vajas zsemlét vásárol, akkor az egyik zsemle árát a Világkereskedelmi Kamara arra fogja fordítani, hogy minden tavaszi napéjegyenlőségtől számított első holdtölte után született vörös harántcsíkos kiscica fényképét elküldi Fatimának, ezzel járulva hozzá, hogy a kislány megnyerhesse az iskolai papírgyűjtő versenyt. Ha van szíved - márpedig miért ne lenne -, ne törlöd ki ezt az e-mailt, hanem küldd tovább legalább harmincnégy barátodnak!!! Ugyanis például: - Monica Lewinsky nem küldte tovább, ezért másnap orálisan ki kellett elégítenie Bill Clintont. - Kovács István csepeli öntőmunkás továbbküldte, ezért másnap nyert a céllövöldén egy piros alapon fehér pöttyös vattamacit. - Szaddám Huszein nem küldte tovább, le is rohanták Irakot. - Kovács Hajnalka erotikus egyéni vállalkozó és szellemi szabadúszó sem küldte tovább, másnap HIV-et, Hepatitis C-t és szifiliszt kapott egyszerre, ráadásul az öngyújtójával tök véletlenül leégette a haját, majd elesett és eltört huszonhárom csontja, később pedig levágta a lábát a villamos, fél szemét kicsapta a saját melltartópántja, mire az egyik melléből kiesett a szilikon. Úgyhogy ne törölj, küldj! Köszi a segítségeteket! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. - Drágám,mit tennél, ha nyernék a lottón? - Elválnék és vinném a pénz felét. - Volt egy kettesem a lottón, itt van 200 forint és húzz a francba! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. http://img89.imageshack.us/i/joly.jpg Ez kész. Jaj, a facebookon is láttam már, szerencsétlen fotózás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Bazz, lefordulok a székről :lol: http://www.youtube.com/watch?v=aq6-TJUEgog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 2. http://www.cracked.com/forums/topic/85335/photoplasty-1-5.3.11-classic-movie-scenes-ruined-by-product-placement/0 Emlékezetes filmjelenetek - 'product placement'-tel súlyosbítva. Egyelőre hét oldalt lapoztam át, mindegyiken volt néhány fájdalmas Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Kommentár nélkül: http://www.youtube.com/watch?v=xbsSeVr5NSI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 4. Na ennek is több a káros hatása mint amennyit használ(na). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.