NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 19. Erről eszembe is jutott az egyik kedvenc filmem az alámondásos korszakból. Az Amerikai nindzsából ez egy különösen erős rész ("Nincs időnk vesztegetnivaló!") Az pedig hogy a magyar alatt a német szinkron hallatszik át még külön bukét ad neki: Narrátortól az a nagy lelkesedés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 19. Úristen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 19. Egyébként jó sokáig én a Jedi visszatért is csak alámondásosan ismertem. Rá is kerestem és szerencsére van a Youtube-on részlet. Gázabb mint emlékeztem: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 19. Reggel volt Bumerángban, hatalmas :lol: Ugye ez nem komoly? Meggyalázzák a számot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 19. A TéDéKáeR megkapta az újabb alternatív trélerjét Egyébként jó sokáig én a Jedi visszatért is csak alámondásosan ismertem. Rá is kerestem és szerencsére van a Youtube-on részlet. Gázabb mint emlékeztem: Nem bonyolította túl a csákó: "Kérem! Fejpénzt!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 19. Egyébként jó sokáig én a Jedi visszatért is csak alámondásosan ismertem. Rá is kerestem és szerencsére van a Youtube-on részlet. Gázabb mint emlékeztem: Mekkora lett volna Csubakkánál üvölt a narrátor is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Nagyon nagy http://www.youtube.com/watch?v=hX2p93A374M&feature=feedf Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Jó lett volna nyerni egy ilyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Na ezen gondolom a cápa is meglepődött. http://www.youtube.com/watch?v=b5Mj2EJIEsY&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. "What the hell..." Brody-éknak ezt a kutyát is magukkal kellett volna vinniük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Okos amerikaik felvilágosítottak, hogy Europa egy ország és franciául beszélünk http://www.youtube.com/watch?v=jj6AQCMLUNc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. (szerkesztve) Régi, de még mindig kiábrándító. De vannak rajta kívül is, ne félj. Az ilyeneket minden lelkiismeret furdalás nélkül tudnám "fejbekényeztetni" egy zsák makói hagymával: http://1music.hu/?page=news&id=245 Szerk:Ez a videó semmiképp sem sorolható ebbe a topikba, ez se nem kedves, se nem vicces. Szerkesztve: 2011. Július 23. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. http://www.youtube.com/watch?v=71YsRO6G7Ks&feature Ördögszekérnél kifeküdtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Favrovó mögött minden vadnyugati legenda elbújhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Freddy egy állat! Megnéznék tőle egy egészestés filmet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Nagyon tehetséges a srác csak egy csöppet fegyvermániás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Freddy egy állat! Amikor ezt olvastam azt hittem Krueger-ről van szó és csak aztán esett le hogy erről a videósról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. (szerkesztve) Felejthetetlen pillanata volt ez a mai Forma-1-es futamnak http://www.youtube.com/watch?v=WQ7rdEIKJC8 Szerkesztve: 2011. Július 24. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Nagyon laza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 24. Ez az ember tud írni. aki látta fél éve a Thompson TV-set, az tudja, miről beszélek, lévén ugyanolyan király színvonalú ez a hírdetés is http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/golf_i/volkswagen_golf_i_gti_foschtalitschka_edition-4597234 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Felejthetetlen pillanata volt ez a mai Forma-1-es futamnak Valóban remek pillanat volt, akármennyire is nem szabályos Megéri Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Ez az ember tud írni. aki látta fél éve a Thompson TV-set, az tudja, miről beszélek, lévén ugyanolyan király színvonalú ez a hírdetés is http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/golf_i/volkswagen_golf_i_gti_foschtalitschka_edition-4597234 Nono, nem keverni a géppisztolyt a tv márkával. Az kérlek Thomson tv volt. Amúgy hatalmas szöveg ez is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. A kutyák maradjanak csak a botoknál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Bátor eb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Feltaláltak egy új eszközt, amitől az autó belsejében 95%-kal csökken a zajszint, 45 %-kal kevesebb a baleset. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 25. A perverzebb sofőrök körében nagyon népszerű lenne. Bátor eb. Talán úgy akarta átvenni az emberek felett a hatalmat csak nem számított arra hogy célozni is tudnia kéne meg hogy kifogyhat a fegyveréből a lőszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 28. Ez a Dundee... http://www.youtube.com/watch?v=yFtmuAUA02g Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Na most már tudjuk hogy hogyan lehetne a Comic Con-on kapcsolatba lépni a hírességekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Hehe, ez nagyon jópofa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 29. -Nem is voltam berúgva! -Komolyan mondod??! A földhöz vágtad a hörcsögömet,azt kiabáltad: "Pikachu téged választalak!" Bebújtál a szekrénybe és legalább egy órát kiabáltad, hogy az átjáró Narniába nem működik! Utána ordítottál az autómra "OPTIMUS, tudom hogy te vagy az,alakulj át! Majd kiengedted a medencét, hogy keresed Némót, és hazafele átöleltél egy hajléktalant, mondva neki: "Dumbledore, te élsz?!!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.