Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 11. Igen Arcnélküli Simon hatalmas A kedvencem: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 11. Végülis a Jedi vs. X-men videója csak 4-szer került be Nem mondtam, hogy ez a fórum hibája. De tudtommal senki sem tartott csőre töltött 9mm-est a halántékomhoz, hogy nézzem meg, így valószínűleg jobb dolgom volt épp, mikor a videók belinkelésre kerültek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 12. Nem mondtam, hogy ez a fórum hibája. De tudtommal senki sem tartott csőre töltött 9mm-est a halántékomhoz, hogy nézzem meg, így valószínűleg jobb dolgom volt épp, mikor a videók belinkelésre kerültek. Félreértettél, ezt a stílust nem neked szántam, hanem annak a 3 embernek, akik nem voltak képesek szétnézni, hogy bekerült-e már Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 13. Hogyan bánj egy nővel? Kínáld borral. Vidd vacsorázni. Tartsd a kezeid között. Bókolj neki. Hallgasd meg. Mosolyogj rá. Nevess és sírj vele együtt. Romantikázz vele. Bátorítsd. Higgy benne. Bújj össze vele. Vásárolj vele, vegyél neki ékszereket. Vegyél neki virágot, fogd meg a kezét. Írj neki szerelmes leveleket. Menj el a világ végére érte és vissza. Hogyan bánj egy férfival? Legyél egesz nap meztelen. Hozz neki rántott húst és hideg sört. Ne állj a TV elé. Ennyi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 13. Hát igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2012. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 16. Sherlock Holmes és Watson doktor sátorozni indulnak, felverik a sátrat, és rögvest el is alszanak. Pár órával később Holmes felébreszti hű barátját. – Watson, nézzen fel az égre, és mondja el, mit lát. – Csillagok millióit látom. – Mire következtet ebből? Watson töpreng egy percig. – Csillagászati szempontból arra következtetek, hogy milliárdnyi galaxis, és ennél fogva milliónyi bolygó létezik. Asztrológiai szempontból a Szaturnusz az Oroszlán házában van. Időbeli szempontból úgy negyed négy lehet. Teológiai szempontból arra, hogy az Úr hatalmas, és mi kicsik és jelentéktelenek vagyunk. Meteorológiai szempontból: szép idő lesz holnap. Ön mire következtet? Holmes hallgat egy pillanatig, majd megszólal. – Watson, maga idióta, ellopták a sátrunkat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 16. (szerkesztve) B+ ez ütött. :lol: Szerkesztve: 2012. Március 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 16. Ismertem már, de ez tipikusan az a vicc, ami leírva jobb, mert szóban úgy se tudja végigmondani a mesélő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 16. Nem ismeretem, de aranyos vicc (annak ellenére, hogy a 3. mondatnál tudni, mi lesz a vége) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 16. Én nem következtettem semmire, inkább átadtam magam a viccnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Sajnos én is ismertem már, de marha jó vicc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Nekem teljesen új volt. Zseniális! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. http://www.youtube.com/watch?v=pMBxmj4h2gk Lehet már volt, de nekem a mai napig a kedvencem, talán mert minden egyes mondattal egyet értek, a szívemből szól!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Nem vicces de jó hír: egy-két hét és a Mecsek tele lesz medvehagymával Most még épp hogy csak nőnek az első levelek, épp csak a levél csücskét illik lelegelni hogy a növény maga ne károsodjon nagyon, de a Misina-tető és a Tubes közti ösvény.... ígéretesen néz ki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Amikor még Keszthelyre jártam a park is tele volt vele, ilyen tájban, bele lehetett szédülni a patakba, annyira erős volt a szaga. Amúgy nekünk azt mondták, hogy egy növényről egy levelet szabad leszedni, így biztos marad a további szaporodása a növénynek, ami hazánkban amúgy sem védett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Ez az überfail Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Amikor még Keszthelyre jártam a park is tele volt vele, ilyen tájban, bele lehetett szédülni a patakba, annyira erős volt a szaga. Szerintem nem attól szédültél Te bele patakba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Ebben is van igazság, de akkor úgy tűnik te már kicsit átláttál rajtam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Azt nem mondanám, hogy átláttam rajtad, csak ismerem ezt a feelinget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. (szerkesztve) Hát, igen, az egyetemi évek, ott aztán voltak vicces és kedves dolgok, rá is húztam pluszban egyet a képzésre, néha olyan jól sikerültek a partik. Persze fiatalon még megoldottam, hogy, 4-re buliból haza, 6ig filmezés, aztán fürdés és irány az első előadás, utána egész délután alvás és este megint buli....ha, a régi szép idők. Szerkesztve: 2012. Március 17. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. (szerkesztve) Nem vicces de jó hír: egy-két hét és a Mecsek tele lesz medvehagymával Sajnos errefelé nem terem, mivel a homok nem kedvez ennek a növénynek (különben már próbáltam volna telepíteni a kertbe). Egyébiránt így zölden marha finom, csak jusson az ember hozzá ezen a környéken valahogy. Szerkesztve: 2012. Március 17. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Sajnos errefelé nem terem, mivel a homok nem kedvez ennek a növénynek (különben már próbáltam volna telepíteni a kertbe). Egyébiránt így zölden marha finom, csak jusson az ember hozzá ezen a környéken valahogy. Én is szeretem, és tavaly el is ültettem egy tövet, de sajnos nem maradt meg. Idén megint megpróbálom, hűvösebb helyre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Én is szeretem, és tavaly el is ültettem egy tövet, de sajnos nem maradt meg. Idén megint megpróbálom, hűvösebb helyre. Próbáld meg valamilyen bokor alá, hátha ott megmarad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Próbáld meg valamilyen bokor alá, hátha ott megmarad. Igen, én is ezt gondoltam. OFF vége Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Ezen valami iszonyúan szakadtam. Ekkora h*lye csak nem lehet ez a riporternő. http://www.youtube.com/watch?v=WBva2g3evGk "Anyám csak akkor telefonál ha biciklizik, de akkor is ritkán, mert nem tud biciklizni" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Ezer éves és "Kálmán" végig partner volt a viccben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Ez a Mogács annyira primitív és humortalan. Kár volt egyáltalán TV-ben szerepeltetni. A Showder klubos, babás jelenetét 1perc után ki kellett nyomnom... Az ilyenekért ki a hibás? Mármint, hogy a médiába ekkora szemét is bekerülhet? Ha tényleg viccesre vágytok, inkább nézzetek ilyeneket, ez szerintem az igazi humor: http://www.youtube.com/watch?v=oZQpRAC_uJE&feature=related Már vagy 100* láttam, de még mindig vicces! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Ezer éves és "Kálmán" végig partner volt a viccben. Imádom amikor egy viccnél valaki elkezdi hogy ezer éves, képzeld tudom, 2 éve itt van a kedvencek között. Én nem csípem a Showder Klubot, de Mogácsot annál inkább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Én nem csípem a Showder Klubot, de Mogácsot annál inkább. Nálam ez fordítva van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Március 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.