Hozzászólás ideje: 2014. Május 16.11 éve Ezen nagyon jó Csak aki már látta az összes TRónok Harca részt
Hozzászólás ideje: 2014. Május 23.11 éve Will Farell színész és a Red Hot Chili Peppers dobosa párbajozik. De most melyik melyik? :D
Hozzászólás ideje: 2014. Június 1.11 éve Na ez hasznos volt, végre most már tudom, mire kell vigyázni vonatozás közben
Hozzászólás ideje: 2014. Június 1.11 éve Ez mekkora. Aki csinálta az meg nagy balek volt. Én vagyok Konrád bácsi a mozdonyvezető
Hozzászólás ideje: 2014. Június 2.11 éve Na ez hasznos volt, végre most már tudom, mire kell vigyázni vonatozás közben Ez az Isti az én általános iskolás osztálytársam volt.
Hozzászólás ideje: 2014. Június 3.11 éve Ez az Isti az én általános iskolás osztálytársam volt. Gondolom már akkor is oktatott titeket a mester Tegnapi SW7 űrmalacos képek során eszembe jutott ez a jelenet. Remélem a forgatáson nem hagyták magukra az embereket a malackában a sivatagban 45 fokban.
Hozzászólás ideje: 2014. Június 3.11 éve Gondolom már akkor is oktatott titeket a mester Most is így beszél. Amúgy az oktatófilm, ami alapján a paródia készült, 8 éves felvétel.
Hozzászólás ideje: 2014. Június 4.11 éve Csak aki már látta a vasárnapi Trónok Harcát Szerkesztve: 2014. Június 4.11 éve - NorbiLordi
Hozzászólás ideje: 2014. Június 4.11 éve Debreceni Református Műsor! Nagyon tanulságos. Egy Tankcsapda koncertről hazamászó jámbor srácot is megbabonázza a Biblia.
Hozzászólás ideje: 2014. Június 11.11 éve Igaz, ebben a formában még nem láttam tálalva ezt a szóviccet, de vagyok már olyan tapasztalt, hogy kitaláltam.
Hozzászólás ideje: 2014. Június 12.11 éve Ez mennyire jó volt. :lol: Én is bírom. Meg Mormogiékat is.
Hozzászólás ideje: 2014. Június 21.11 éve http://www.youtube.com/watch?v=o_XaJdDqQA0 Szerkesztve: 2014. Június 22.11 éve - NorbiLordi
Hozzászólás ideje: 2014. Június 23.11 éve Guardians of the Galaxy http://www.youtube.com/watch?v=TLyNMSkTiGg
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.