Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Jaj, ezt régebben már láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Csodálatos a sör íze Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Honnan ízlelve? Korsót nem ér mondani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 17. Csak erős idegzetűeknek. :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 18. a video feléig azt sem értettem mit akar egyáltalán... atyám...ez durva... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 18. a video feléig azt sem értettem mit akar egyáltalán... Szerintem ő sem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 18. (szerkesztve) Ezt alig akarom elhinni, de komolyan. Több mint 4 percig szenvedett, mire csak megfordult azon a kétsávos úton. Tipikus városi autója van pedig...Mit művelne ez a tüneményes hölgy mondjuk az USA-ban, ahol XXL-es autókkal járnak az emberek Szerkesztve: 2009. Május 18. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Nem igazán csípem azt amikor plágiummal gyanúsították a Star Treket. De eme klip után kissé elbizonytalanodtam, hogy ki lop kitől. Egész egyszerűen frappáns és fantasztikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Who's down with OTP? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Ez k*rva zseniális!!! ÁÁÁÁÁÁ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 19. de kemény! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. De nagy a szerelem! http://www.metacafe.com/watch/2816604/dog_playing/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. http://thenextweb.com/2009/04/28/queens-bo...x-unbelievable/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. MEGALOL. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. http://thenextweb.com/2009/04/28/queens-bo...x-unbelievable/ Ez fantasztikus! Nem is azért, mert zeneileg annyira élvezhető (ezt csak az tudja értékelni, aki ismeri az eredetit), hanem mert ki tudja, mennyi időbe telhetett ezt így összehozni csupán egy pár műszaki kütyü prüntyögésének összehangolásával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Jaja, nagyon jól összehozták. Amúgy most tettem be a DVD játékosba a '77-es Houston-i koncertjüket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 23. (szerkesztve) Filmcímek az iskolaéletből: Spoiler: Szülői értekezlet – Végső visszaszámlálásHétvége – Megint 48 óra Tanár felgyógyul – Batman visszatér Első nap az iskolában – Szerelem első látásra Vizsga - Drágán add, az életed Pótvizsga - Még drágább az életed Ideges tanár - Godzilla Szóbeli feleltetés – A bárányok hallgatnak Túljutni a vizsgán – Ölve vagy halva Diáknak súgnak – Ryan közlegény megmentése Közeleg az érettségi – Terminátor 2 Az ítélet napja Érettségi után - Túl a csúcson Ügyeletes tanár - Sentinel, az őrszem Diák ötöst kap – Elemi ösztön Tanár a tanárnővel – Irma, te édes Tanár a tanárral – Van aki forrón szereti Diák felel – Dől a lé A magyar tanár félrebeszél – Szerelmes Shakespeare A fizika tanár félrebeszél – I.Q. A szerelem relatív Röpdolgozat – Megint dühbe jövünk Iskola utáni bunyó – J.A.G. Becsületbeli ügyek Fogorvosi vizsgálat - Sikoly Tesi tanár – Kőagy Őrnagy Lány öltöző – Női vonalak Diák egyest kap – Ember aki túl keveset tudott Tanár ajánlatot tesz – A 22-es csapdája Fiú és lány szakítanak – Tudom mit tettél tavaly nyáron Minden órán doga - Rémálom az Elm utcában Szombat este - Mátrix újratöltve Szerkesztve: 2009. Május 23. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. A velem egyidősek és akörül még emlékeznek a Hahotára. Na abban volt tele ilyenekkel az a kis könyv. A Kockás újsággal vettem meg mindig. Régi szép idők. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Ez mekkora jó már! Végre valami kreatív Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. (szerkesztve) Én is összeállítottam egy ilyet iskolaévek - Nehéz idők rossz tanuló felel - Legbelső félelem diák megbukik - Isten megbocsát, én nem! diák súg - A forrás diák elkésik - A későn kezdő diák szimulál - Képzelt beteg diák beint a tanárnak - Jelek diák beolvas a tanárnak - Különvélemény diák WC-re kéredzkedik - Szükségállapot diák nem árulja be a társát - Ne szólj száj! diák meglép a suliból - Mint a kámfor diák fúvócsövezik - Orvlövész diák puskázik - Bármi áron diákok verekednek - A nagy balhé kicsapott diák - A számkivetett diákot kizavarják a teremből - Kívül tágasabb sikeres puskázás - Tökéletes trükk sikertelen puskázás - Baklövészet pótvizsga - Az utolsó esély lányöltözőbe bekukkantó diák - A leskelődő kergetőzés a szünetben - Nyomás utána! osztálykirándulás - Egy kis kiruccanás torna óra - Helyzetek és gyakorlatok egyenletmegoldás matekórán - Az ismeretlen nehéz matekdoga - Megoldatlan egyenletek tanár diákot fegyelmez - Kegyetlen bánásmód tanár egyest ad - Nincs alku tanár és diák összejön - Veszedelmes viszonyok másokat csicskáztató diák - A kíméletlen érettségi - A leghosszabb nap futás az iskolabusz után - Kifulladásig muter rossz jegyeket lát az ellenőrzőben - Mianyánk kivan kémiaórán egy lombik szétrobban - Nagy durranás románc franciaórán - Francia csók Szerkesztve: 2009. Május 25. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 24. Jók ezek a sulis címek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. (szerkesztve) Mona Minelli Az apjuk egyébként egykor szintén husky színű volt aztán kifehéredett... lehet, ők is ezt tervezik? Szerkesztve: 2009. Május 26. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Jaj, ez súlyos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. nagyon beteg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Ezt a kutyásat én is megkaptam ma e-mailben, plusz ezt a kis USB-s mini hűtőt is. 5 perc alatt 8,5 fokra hűti le az italt és arra való, hogy a nyáron a kockáknak ne kelljen kimenni a hűtőbe üditőért. Ha nem 5 ezerbe kerülne, beruháznék rá, jó ötletnek tartom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. A velem egyidősek és akörül még emlékeznek a Hahotára. Na abban volt tele ilyenekkel az a kis könyv. A Kockás újsággal vettem meg mindig. Régi szép idők. Hogyne emlékeznék.A suliba kihozták mindig a hahotát.De sosem volt annyi mint amennyi igény lett volna rá.Mekkora harcok voltak érte. Kockásban meg mindig volt Rahan képregény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Hogyne emlékeznék.A suliba kihozták mindig a hahotát.De sosem volt annyi mint amennyi igény lett volna rá.Mekkora harcok voltak érte. Kockásban meg mindig volt Rahan képregény. Még arra is emlékszem amikor a suliba papírgyűjtés volt, akkor nem kis mennyiségű Kockáshoz jutottam amit nem tudtam megvenni. Sőt, a fényes papírú Alfa Magazinból is összejött így pár darab. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 26. A Hahotára és a Kockásra én is emlékszem. A nagybátyám gyűjtötte még kiskorában őket, és a nagyanyámnál aztán én is ezeken szocializálódtam Talán még most is megvannak a garázs mélyén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.