Frenkie Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Eredetileg nem éjfélkor akartam megnézni, merthogy másnap munka van, de pont azon a héten szabin leszek. Hálistennek a kollégám nem akar elmenni decemberben szabira, így megoldottam. Úgyhogy akkor éjfél. Kiváncsi leszek, lesz akkora őrület mint az EP 7 premierén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Szerintem akkora őrület nem lesz, de a Disney azért így sem fog panaszkodni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 11. De jó lenne, ha megint ki tudnék jutni én is! Közös fórumos mozizásból (legyen éjfélkor, vagy sem) sose elég Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 8. Srácok, jegyelővétel dátumáról, premier időpontról semmi hír? Pestiek/Pesten lévők? Tavaly, tuti, hogy ilyenkor októberben lehetett jegyet venni már, bár nem emlékszem, hogy hányadikától.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 8. Ha jól emlékszem akkortól lehetett venni, amikor kijött a végső trailer, ami okt. 20. körül volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 8. Pontosabban október 19-én nyílt meg a jegyvásárlás és rá 3 napra adtak újabb vetítéseket 3:00-tól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 8. Ha jól emlékszem akkortól lehetett venni, amikor kijött a végső trailer, ami okt. 20. körül volt Pontosabban október 19-én nyílt meg a jegyvásárlás és rá 3 napra adtak újabb vetítéseket 3:00-tól. Ó, köszi! Jó a memóriátok. Mindenesetre egyenruha berendelve: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. Och, már ilyen közel vagyunk hogy a jegyekről beszélgetünk? Idén sajnos a saját jegyemen kívül nem nagyon tudok venni másikat (mert le vagyok égve. ) De a tavalyi esetből kiindulva bízok bemme, hogy a CC megduplázta a szervereit. Ha még sem így lenne, akkor szívesen veszek bárkinek jegyet, ha előlre utalja. Tavaly ha jól emlékszem 9 vagy 10 körül nyitottak a kasszák, én meg már 7re ott voltam és már akkor is voltak előttem 10-en kb. Úgyhogy idén már 6-ra megyek. Hála Istennek egy igazolásomat sem használtam el a háromból, szóval semmi gond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. Köszi az ajánlkozást Rajmesz. Lehet, hogy kihasználjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. A CC filmlistájában már bent van a Rogue One, szóval valami készúlődik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. Közel sem lesz most akkora érdeklődés mint tavaly Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. Abban ne legyél biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. (szerkesztve) Na utána jártam tavaly hogy volt a TFA-val. A Forum Hungary sajnos csak egy nappal hamarabb jelentette be, hogy mikor lesz jegyelővétel (pontosan okt. 18-án) ráadásul akkor is csak este 7 körül. Úgyhogy aki szeretne velem jegyet vetetni az a jövőhéten utalja biztos ami biztos. A kassza persze 10-kor nyit (vagy 9 kor? ) de gondolom megint sokan lesznek így nem túl célra vezető hogy akkor kiállok a sorból és lemegyek egy atm-hez kivenni. Persze megtehetem, hogy eleve kártyával fizetek a kasszánál, de a tavalyi összeesésből okolva nem bízom már a bankkártyás fizetésben sem. Persze a kettőnek semmi köze egymáshoz, de akkor is az a tuti ha kp-val fizetek. (Mert sajnos még mindig le vagyok égve, ezért nem tudom megoldani hogy vegyek 10-20 jegyet önerőből) Persze az is lehet, hogy csak egy hónap múlva lesz jegyelővétel, lehet hogy nem. Lehet hogy fele annyi nem lesz az érdeklődés, így gond nélkül lehet majd a neten venni, lehet hogy nem. Sajnos mindenre fel kell készülni. Az is lehet, hogy a Forum Hungary most nem egy nappal előtte szól, de lehet hogy megint igen. Az is lehet hogy nem szól; épp ezért 2-3 óránként ránézek a CC honlapjára, hátha van valami új infó. De hétfőig lehet nem is lesz, sőt, lehet addig nem lesz, amíg ki nem jön az előzetes szinkronnal. Szerkesztve: 2016. Október 16. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. Gyakorlatilag nulla infóra senki nem fog a számládra utalni pénzt, max. a hülyék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Sziasztok, Ma láttam a hírt, hogy december 15-én lehet először megnézni a filmet. Akkor ez most azt jelenti, hogy szerda éjféli premier lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Szerintem ez csütörtök estét jelent. Bár ha 0:01re gondoltak, akkor ez lehet szerda éjfél után egy perc is, de az EpVII premier után meglepődnék... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. A ez éjféli premierek többséggel szerda esete - csütörtök hajnalban szoktak lenni. Az ébredő erő annyiban egyedi volt, hogy a legtöbb filmmel ellentétbn nem csütörtökön, hanem pénteken volt a premierje, ezért volt az éjféli is csötörtök este - péntek hajnalban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Hm... jobban örülnék pedig a csütörtökről péntekre virradó premiernek, főleg, hogy a szabadságomat is péntekre időzítettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Én is így vagyok ezzel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 24. Legalább ti kivehettek szabit decemberben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. ...és 50 nap! Az fityfene! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. (szerkesztve) ...és 50 nap! Az fityfene! Egészen pontosan: És azóta még kevesebb. Szerkesztve: 2016. Október 25. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Hm... jobban örülnék pedig a csütörtökről péntekre virradó premiernek, főleg, hogy a szabadságomat is péntekre időzítettem. Én is jobban örülnék ennek, ezért és azért is, mert egy éjszakázós szerda-csütörtök után pénteken melóba menni sem lenne leányálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Épp ma volt a főnököm és lezsíroztam vele, hogy két napra elenged szabira decemberben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Szuper! Akkor ha lesz szerda éjféli premier már legalább ketten leszünk.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Szuper! Akkor ha lesz szerda éjféli premier már legalább ketten leszünk.... Valahogy én is meg fogom oldani, ne aggódj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Szuper! Akkor ha lesz szerda éjféli premier már legalább ketten leszünk.... Hárman. Engem is elég nehéz lenne visszatartani, ráadásul nekem nagyon nem kell megbeszélni senkivel. Sőt, a dolog úgy áll, hogy egyenesen küldeni fognak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Én 3 napot tartalékolok erre a célra. Rápihenek és utána emésztgetek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Na jól van akkor azért leszünk páran Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 25. Szuper! Akkor ha lesz szerda éjféli premier már legalább ketten leszünk.... Valahogy én is meg fogom oldani, ne aggódj. Hárman. Engem is elég nehéz lenne visszatartani, ráadásul nekem nagyon nem kell megbeszélni senkivel. Sőt, a dolog úgy áll, hogy egyenesen küldeni fognak. Ez így illik. Szerencsére bevágódtam a főnökségnél a helyettesítések miatt így elsőbbséget évezek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.