Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Eredetileg nem éjfélkor akartam megnézni, merthogy másnap munka van, de pont azon a héten szabin leszek. Hálistennek a kollégám nem akar elmenni decemberben szabira, így megoldottam. Úgyhogy akkor éjfél. Kiváncsi leszek, lesz akkora őrület mint az EP 7 premierén.

Hozzászólás ideje:

De jó lenne, ha megint ki tudnék jutni én is! :) Közös fórumos mozizásból (legyen éjfélkor, vagy sem) sose elég :D

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Srácok, jegyelővétel dátumáról, premier időpontról semmi hír? Pestiek/Pesten lévők?

Tavaly, tuti, hogy ilyenkor októberben lehetett jegyet venni már, bár nem emlékszem, hogy hányadikától..

Hozzászólás ideje:

Ha jól emlékszem akkortól lehetett venni, amikor kijött a végső trailer, ami okt. 20. körül volt

Pontosabban október 19-én nyílt meg a jegyvásárlás és rá 3 napra adtak újabb vetítéseket 3:00-tól.

Ó, köszi! Jó a memóriátok.

Mindenesetre egyenruha berendelve:

ph10223.jpg

ph10218.jpg

Hozzászólás ideje:

Och, már ilyen közel vagyunk hogy a jegyekről beszélgetünk? :D

Idén sajnos a saját jegyemen kívül nem nagyon tudok venni másikat (mert le vagyok égve. :D)

De a tavalyi esetből kiindulva bízok bemme, hogy a CC megduplázta a szervereit. :D Ha még sem így lenne, akkor szívesen veszek bárkinek jegyet, ha előlre utalja. Tavaly ha jól emlékszem 9 vagy 10 körül nyitottak a kasszák, én meg már 7re ott voltam és már akkor is voltak előttem 10-en kb. :D Úgyhogy idén már 6-ra megyek. Hála Istennek egy igazolásomat sem használtam el a háromból, szóval semmi gond. :D

Hozzászólás ideje:

Na utána jártam tavaly hogy volt a TFA-val. A Forum Hungary sajnos csak egy nappal hamarabb jelentette be, hogy mikor lesz jegyelővétel (pontosan okt. 18-án) ráadásul akkor is csak este 7 körül. Úgyhogy aki szeretne velem jegyet vetetni az a jövőhéten utalja biztos ami biztos. A kassza persze 10-kor nyit (vagy 9 kor? ) de gondolom megint sokan lesznek így nem túl célra vezető hogy akkor kiállok a sorból és lemegyek egy atm-hez kivenni. Persze megtehetem, hogy eleve kártyával fizetek a kasszánál, de a tavalyi összeesésből okolva nem bízom már a bankkártyás fizetésben sem. Persze a kettőnek semmi köze egymáshoz, de akkor is az a tuti ha kp-val fizetek. :D (Mert sajnos még mindig le vagyok égve, ezért nem tudom megoldani hogy vegyek 10-20 jegyet önerőből)

Persze az is lehet, hogy csak egy hónap múlva lesz jegyelővétel, lehet hogy nem. Lehet hogy fele annyi nem lesz az érdeklődés, így gond nélkül lehet majd a neten venni, lehet hogy nem. Sajnos mindenre fel kell készülni. Az is lehet, hogy a Forum Hungary most nem egy nappal előtte szól, de lehet hogy megint igen. Az is lehet hogy nem szól; épp ezért 2-3 óránként ránézek a CC honlapjára, hátha van valami új infó. De hétfőig lehet nem is lesz, sőt, lehet addig nem lesz, amíg ki nem jön az előzetes szinkronnal.

Szerkesztve: - Rajmesz

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Sziasztok,

Ma láttam a hírt, hogy december 15-én lehet először megnézni a filmet.

Akkor ez most azt jelenti, hogy szerda éjféli premier lesz?

Hozzászólás ideje:

A ez éjféli premierek többséggel szerda esete - csütörtök hajnalban szoktak lenni. Az ébredő erő annyiban egyedi volt, hogy a legtöbb filmmel ellentétbn nem csütörtökön, hanem pénteken volt a premierje, ezért volt az éjféli is csötörtök este - péntek hajnalban

Hozzászólás ideje:

Hm... jobban örülnék pedig a csütörtökről péntekre virradó premiernek, főleg, hogy a szabadságomat is péntekre időzítettem. :(

Én is jobban örülnék ennek, ezért és azért is, mert egy éjszakázós szerda-csütörtök után pénteken melóba menni sem lenne leányálom.

Hozzászólás ideje:

Szuper! Akkor ha lesz szerda éjféli premier már legalább ketten leszünk.... :D

Hárman. Engem is elég nehéz lenne visszatartani, ráadásul nekem nagyon nem kell megbeszélni senkivel. Sőt, a dolog úgy áll, hogy egyenesen küldeni fognak. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Szuper! Akkor ha lesz szerda éjféli premier már legalább ketten leszünk.... :D

Valahogy én is meg fogom oldani, ne aggódj. :P

Hárman. Engem is elég nehéz lenne visszatartani, ráadásul nekem nagyon nem kell megbeszélni senkivel. Sőt, a dolog úgy áll, hogy egyenesen küldeni fognak. :D

Ez így illik. :D Szerencsére bevágódtam a főnökségnél a helyettesítések miatt így elsőbbséget évezek. :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.