Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 26. Az 1,2 milliárdos becslést viszont túlzásnak érzem. Szerintem nem lesz annyi. Kínával és a jó szájhagyománnyal szerintem összejöhet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 26. Semmit, mert a többi 13 napon a TFA agyonverte itt meg most +400.000 többet kereset mint a TFA, nem nagy dolog. Az eddigi számok lapján maximum 1,2 - 1,3 milliárdra tippelem a végét. Bár lenne annyi. A RO -nak az a cél, hogy az év legsikeresebb filmje legyen. Ezt az 1,2--1,3 -at már most aláírnám. Szerintem se lesz annyi de majd meglátjuk. A TFA -t meg semmi nem tudja még csak megszorítani se, csak esetleg az Avatar2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 26. Bár lenne annyi. A RO -nak az a cél, hogy az év legsikeresebb filmje legyen. Ezt az 1,2--1,3 -at már most aláírnám. Szerintem se lesz annyi de majd meglátjuk. A TFA -t meg semmi nem tudja még csak megszorítani se, csak esetleg az Avatar2. Az már 4D-s lesz és 2035-ben érkezik, úgy tudom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 26. Minél később jön annál nagyobbat fog szólni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 26. A TFA -t meg semmi nem tudja még csak megszorítani se, csak esetleg az Avatar2. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 26. Ne becsüld le a Cameron hatalmát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 26. Azon röhögök, hogy van olyan ember a világon, aki elhiszi, hogy ez a film valaha elkészül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 26. Valamelyik nap azt írta egyik ismerősöm facebookon, hogy majd Cameron berobbantja a kasszákat a 2018-ban az Avatar 2-vel, a Disney meg majd elbújhat a 'csába a SW-szal meg a Marvellal, az Avatar nyereségével úgyse fog tudni versenyezni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 26. Hát a Disney idén több mint 7 milliárd dollárt keresett a filmjeivel. Egyetlen stúdió se keresett még ennyit 1 év alatt. Sok szerencsét a kihivóknak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Keddre 22 milliót becsülnek. Ha ez igaz akkor a Rogue One jelenleg Amerikában az év hetedik legsikeresebb filmje mindössze 1 millióval lemaradva a Zootopia mögött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Rohamosan lépdelhet felfelé a héten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Foreign kedd: 19.7 millió Totál kedd: 615.9 millió Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Rohamosan lépdelhet felfelé a héten. Én is erre számítok. A tegnapi szomorú esemény is lendíthet az érdeklődésen sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 28. A mai bevételhez én is hozzájárulok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 28. Na végre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Az USA-ban 18,5 milliót becsülnek szerdára. Vagyis a tengerentúlon kb. 358 milliónál járunk. Most már az év hatodik legsikeresebb filmje. A maival együtt már a harmadik lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Az 550 elérhető DOM. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Foreign szerda: 20.1M! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Ezeket honnan szeditek? A Box Office Mojon továbbra sincs adat. :/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Van egy remek fórum ITT. Egyrészt linkelik a legfrissebb infókat másrészt vannak belsős arcok, akik korán felteszik a becsléseket. A legfrissebb adatok általában ezen a fórumon jelennek meg először. ITT a szerdai topic. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 29. Van egy remek fórum ITT. Egyrészt linkelik a legfrissebb infókat másrészt vannak belsős arcok, akik korán felteszik a becsléseket. A legfrissebb adatok általában ezen a fórumon jelennek meg először. ITT a szerdai topic. Köszi! Nem akármilyen hetet és visszaerősödést produkál a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 30. Ha jól látom a Bomarr által jelzett fórumról, a csütörtöki domestic becslés 16.8m! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 30. Közben már megvan a pontos adat is. Csütörtök dom: $16,722,532, Foreign: 16M körüli. WW összesen: $687,878,705 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 31. Péntekre 18,2 milliót becsülnek. Nem rossz, de ez most nem olyan lenyűgöző, mint a hétközbeni eredmények voltak. A 400 milliós amerikai bevétel viszont mára simán meglesz, az idei Amerika Kapitányt legkésőbb vasárnapra meg fogja előzni, vagyis vasárnapra az év második legsikeresebb filmje lesz odaát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 31. Tegyük hozz, hogy két hét alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 1. 385-390-et jósolok a hét végére. Nem kicsit alábecsültem, bár még hiányoznak a szombat vasárnapi adatok. Már most jócskán túlteljesíti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 1. A szombati RO becslés a 14.5 millió. Összesen cirka 410 millió. És hol van még a vasárnap? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 1. Szerintem itthon is nagyon jól szerepelhet. Ránéztem a kedvenc mozim mai vetítésére, -már csak napi egy van náluk- és még mindig 80%-os volt a terem foglaltsága. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2017. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 1. Sajnos eddig nem igazán tudtam követni a box office adatokat. Szerintetek a jelenlegi bevétel alapján mennyi esély van rá, hogy a legtöbb bevételt hozó film legyen 2016-ban világszinten? A domestic - ahogy nézem - már borítékolható. Észrevettem, hogy USA-n kívül sokkal kisebb a százalékos bevételi aránya az SW-knek, mint a hasonló blockbuster filmeknek. Kb. mindig a felét adja a amcsi bevétel, míg más toplistás filmeknél ez az arány 60-70 százalék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 2. A TFA esetében több volt az amcsin kívüli bevétel. A RO összehozhatja az 1 milliárdot, de a Doryt szerintem nem fogja megelőzni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.