Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 21. Érdekes összeállítás és konklúziók. Mindenképpen jó dolgok sülhetnek ki belőle, és az is látszik, hogy nem lesz babazsúr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 22. Tegnap hivatalosan is befejeződött a film forgatása! https://twitter.com/starwars/status/756504531010138112/video/1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Lassan bejelenthetnék a címet. Meg az utóforgatás, amiről megint lehet jó sokat cikkezni, hogy biztos rossz a film, és a Disney tök elégedetlen, mert ez hát mégis hogy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Pablo szerint még mindig nincs cím. Talán megvárják hogy alakul a film a vágóasztalon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Az se rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Bombázzuk őket cím ötletekkel, hátha az egyik megtetszik nekik. #Star Wars Episode VIII and the Re-Return of the Jedi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 23. Re-Return of the Jedi The Smoke Menace Attack of the Stormtroopers Revenge of the Ren A New Dawn The Republic Strikes Back Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 16. Megkezdődtek a film utómunkálatai. Rian eszt is dokumentálta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 19. Nagyszerű! Csak csak eljön ez a film is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 26. (szerkesztve) Daisy Ridley szerint egyhamar nem fogjuk megtudni a VIII. rész címét. A jövő áprilisban megrendezésre kerülő SW celebration lesz az esélyes helyszín és idő arra, hogy közzé tegyék a címet, és akkor talán egy teasert is kapunk majd. Szerkesztve: 2016. Augusztus 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 26. Daisy Ridley szerintem egyhamar nem fogjuk megtudni a VIII. rész címét. A jövő áprilisban megrendezésre kerülő SW celebration lesz az esélyes helyszín és idő arra, hogy közzé tegyék a címet, és akkor talán egy teasert is kapunk majd. Biztosak lehetünk benne, hogy akkor kapjuk az első teasert, hiszen addigra lemegy a Zsivány Egyes a mozikban, és lehet az Ep VIII-ra koncentrálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 26. Szerintem a címe már idén ki fog derülni (ha az előző filmből indulunk ki, akár már teasert is kaphatunk idén) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 27. (szerkesztve) Szerintem azért nem valószínű, hogy idén lesz teaser, mert az bekavarna a RO kampányba. Szóval inkább jövő április. De a cím tényleg lehet már idén. Szerkesztve: 2016. Augusztus 27. - mikiwan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 27. Teaser szerintem se lesz, most a Rouge One a fontosabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 27. Szerintem azért nem valószínű, hogy idén lesz teaser, mert az bekavarna a RO kampányba. Szóval inkább jövő április. De a cím tényleg lehet már idén. Ha a Rogue One premierjének napján adják le a moziban a film előtt, akkor az annyira azért nem kavarna be. Sőt, ha még direkt ott is hagyják pár napig/hétig, sokan lehet már csak azért is beülnének rá először vagy többször, hogy láthassák. Persze szerintem is az lesz a menetrend, hogy tavasszal teaser, ősszel rendes trailer, télen nagy trailer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 27. Egy cím azért jöhetne idén. Az annyira nem befolyásolja a Rogue One körüli hype-ot. Legalább lehetne rá hivatkozni érdemben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 27. Azért egy teaser nagyot ütne a Rogue One előtt. És még úgy sem kell a film címét felfedni, elég oda annyi, hogy "Episode VIII" Különben nem örülök a hírnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 27. Én kifejezetten örülök hogy pihentetik az ep.8-at. Had kapjon most csak teret a Rogue One. Utána lesz egy évünk az új részre készülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 27. Én kifejezetten örülök hogy pihentetik az ep.8-at. Had kapjon most csak teret a Rogue One. Utána lesz egy évünk az új részre készülni. De szerintem egy cím ebbe nem kavarna bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 27. Persze az nem, a trailerre gondoltam Bár én a címmel is úgy vagyok hogy ráér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 27. Szerintem ha beindul a RO kampány nem is gondolunk az EPVIII -ra. Fel se fog tűnni, hogy ha a cím majd csak tavasszal jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 27. (szerkesztve) Tekintve, hogy mekkora SW-áradat várható a közeljövőben, ráadásul évente adagolva, én örülök, ha minél tovább húzzák a várakozásunkat és az idegeinket az ilyen információk visszatartásával. Legyen csak mindig epekedés a következő film iránt, de akkor csakis aziránt. Szerkesztve: 2016. Augusztus 27. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 27. Szerintem engem megzavarna egy Rogue előtti SW8-teaser a premier idején, furcsa lenne utána visszazökkenni a filmre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 28. Az átlag néző meg azt sem tudná, hogy melyik hova való, most akkor a trailer mi akar lenni, és hol is áll a filmhez képest, amit éppen néznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 28. Ja végülis igazatok van. Még most is vannak imerőseim, akiknek el kell magyarázni, hogy ami most jön film az nem az SW 8.. Sőt, tegnap volt aki ledöbbent, hogy még 4 filmet biztos fog látni. "Micsoda? Lesz még 4? Azt hittem a 7-tel vége" És persze tutira lesznek még, de ugye most 4 hivatalos. Tehát akkor valóbam, amíg a Rogue One le nem megy, addig nem kell teaser. Viszont egy filmcím nem tenne be, főleg, hogy nagy eséllyel az átlag néző tudatára nem fog jutni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 27. Szerintetek bejelenthetik még idén a film címét? Pont most olvastam egy angol cikket, hogy ha kb ugyanakkor jelentik be, mint tavaly előtt az ep7 címét, akkor olyan 2 héten belül már meg is lehet a film címe Én örülnék neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 27. Jó lenne, de valahogy most semmi nem utal erre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Állítólag Kylo Ren ebben a részben Vader köpenyét fogja viselni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Pontosabban fogalmazva, egy Vaderéhez hasonló köpenyt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 3. Valószínűbb, hisz Vaderé elégett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.