Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVIII spoilermentes topik

Ajánlott hozzászólás

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Daisy Ridley szerint egyhamar nem fogjuk megtudni a VIII. rész címét. A jövő áprilisban megrendezésre kerülő SW celebration lesz az esélyes helyszín és idő arra, hogy közzé tegyék a címet, és akkor talán egy teasert is kapunk majd.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Daisy Ridley szerintem egyhamar nem fogjuk megtudni a VIII. rész címét. A jövő áprilisban megrendezésre kerülő SW celebration lesz az esélyes helyszín és idő arra, hogy közzé tegyék a címet, és akkor talán egy teasert is kapunk majd.

Biztosak lehetünk benne, hogy akkor kapjuk az első teasert, hiszen addigra lemegy a Zsivány Egyes a mozikban, és lehet az Ep VIII-ra koncentrálni.

Hozzászólás ideje:

Szerintem azért nem valószínű, hogy idén lesz teaser, mert az bekavarna a RO kampányba. Szóval inkább jövő április. De a cím tényleg lehet már idén.

Szerkesztve: - mikiwan

Hozzászólás ideje:

Szerintem azért nem valószínű, hogy idén lesz teaser, mert az bekavarna a RO kampányba. Szóval inkább jövő április. De a cím tényleg lehet már idén.

Ha a Rogue One premierjének napján adják le a moziban a film előtt, akkor az annyira azért nem kavarna be. Sőt, ha még direkt ott is hagyják pár napig/hétig, sokan lehet már csak azért is beülnének rá először vagy többször, hogy láthassák. :)

Persze szerintem is az lesz a menetrend, hogy tavasszal teaser, ősszel rendes trailer, télen nagy trailer.

Hozzászólás ideje:

Azért egy teaser nagyot ütne a Rogue One előtt. És még úgy sem kell a film címét felfedni, elég oda annyi, hogy "Episode VIII" :D

Különben nem örülök a hírnek.

Hozzászólás ideje:

Tekintve, hogy mekkora SW-áradat várható a közeljövőben, ráadásul évente adagolva, én örülök, ha minél tovább húzzák a várakozásunkat és az idegeinket az ilyen információk visszatartásával. :D Legyen csak mindig epekedés a következő film iránt, de akkor csakis aziránt.

Szerkesztve: - Merr-Sonn

Hozzászólás ideje:

Az átlag néző meg azt sem tudná, hogy melyik hova való, most akkor a trailer mi akar lenni, és hol is áll a filmhez képest, amit éppen néznek.

Hozzászólás ideje:

Ja végülis igazatok van.

Még most is vannak imerőseim, akiknek el kell magyarázni, hogy ami most jön film az nem az SW 8..

Sőt, tegnap volt aki ledöbbent, hogy még 4 filmet biztos fog látni. "Micsoda? Lesz még 4? Azt hittem a 7-tel vége"

És persze tutira lesznek még, de ugye most 4 hivatalos.

Tehát akkor valóbam, amíg a Rogue One le nem megy, addig nem kell teaser. Viszont egy filmcím nem tenne be, főleg, hogy nagy eséllyel az átlag néző tudatára nem fog jutni.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Szerintetek bejelenthetik még idén a film címét? Pont most olvastam egy angol cikket, hogy ha kb ugyanakkor jelentik be, mint tavaly előtt az ep7 címét, akkor olyan 2 héten belül már meg is lehet a film címe :) Én örülnék neki

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.