Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Daisynek win-win szituáció volt, hogy erre a szerepre castolták. Főszerepet játszhat az egyik legnagyobb filmes franchiseban, és még oda is tud ütni, hogyha kell. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Tom Hardy-t én durva overkill-nek érezném egy rohamosztagos szerepére. Nyilván több jutna neki, mint Daniel Craig-nek, de nem látom értelmét ilyen neveket alkalmazni ilyen tinglitangli szerepekre. Tudom, hogy nem épp szűkösek az anyagi források se, de mégis inkább fordítsák máshova azt a pénzt, amit a "sztárszínészeknek" adnának ilyen célokra. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Tom Hardy-t én durva overkill-nek érezném egy rohamosztagos szerepére. Nyilván több jutna neki, mint Daniel Craig-nek, de nem látom értelmét ilyen neveket alkalmazni ilyen tinglitangli szerepekre. Tudom, hogy nem épp szűkösek az anyagi források se, de mégis inkább fordítsák máshova azt a pénzt, amit a "sztárszínészeknek" adnának ilyen célokra. A szerep nagyságáról még nem is esett szó. Persze az egész komoly fenntartásokkal kezelendő egyelőre. De én mondjk alapból nem egy Craig-cameo ra gondoltam.. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Tom Hardy-t én durva overkill-nek érezném egy rohamosztagos szerepére. Nyilván több jutna neki, mint Daniel Craig-nek, de nem látom értelmét ilyen neveket alkalmazni ilyen tinglitangli szerepekre. Tudom, hogy nem épp szűkösek az anyagi források se, de mégis inkább fordítsák máshova azt a pénzt, amit a "sztárszínészeknek" adnának ilyen célokra. Lehet, hogy a sztárszínész ingyen is vállalja, mert rajong a SW-ért Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Lehet, hogy a sztárszínész ingyen is vállalja, mert rajong a SW-ért Így van. Visszatérve Craig-re, nem tudom kapott-e egy dollárt is? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Tom Hardy-t én durva overkill-nek érezném egy rohamosztagos szerepére. Nyilván több jutna neki, mint Daniel Craig-nek, de nem látom értelmét ilyen neveket alkalmazni ilyen tinglitangli szerepekre. Tudom, hogy nem épp szűkösek az anyagi források se, de mégis inkább fordítsák máshova azt a pénzt, amit a "sztárszínészeknek" adnának ilyen célokra. Bárki ingyen elvállalná, csak hogy bele kerüljön. Nehogy már sztárgázsira gondoljunk... Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Bárki ingyen elvállalná, csak hogy bele kerüljön. Nehogy már sztárgázsira gondoljunk... Nem tudom... Egy nagy rajongónál lehet, bár azért ott is necces. Ewan kapott amúgy valamit a nyúlfarknyi szinkronért? Nyilván színésze válogatja, de én úgy hallottam, hogy a kis cameo-kért is tudnak arányaiban szép gázsikat kérni. Mondjuk nem vagyok igazán képben, szóval nem akarok okoskodni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Szerintem ne is mert ezek a színészek hívják fel a rendezőt, hogy szeretnének bekerülni. Szerintem Simon Pegg hogy került bele? De Daniel Craig is ez az eset, és most szerintem Hardy is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Craig szerintem tuti nem kapott érte egy vasat sem, ő akart benne lenni. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Hozzászólás ideje: 2016. Május 11. Az egyik legjobb mellékszerep volt az övé. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 12. Hozzászólás ideje: 2016. Május 12. (szerkesztve) Craig szerintem tuti nem kapott érte egy vasat sem, ő akart benne lenni. Az egyik legjobb mellékszerep volt az övé. Szerintem is! És persze nagyon szimpatikus ettől! Egyébként én magam is, ha belekerülhetnék egy star wars filmbe -függetlenül attól, hogy tök esélytelen- komolyan inkább olyan szerepet szeretnék, amiben nem vagyok felismerhető. Illuzióromboló lenne számomra. Túlságosan közel hozná a messzi-messzi galaxist ha én vagy bármilyen ismerősöm benne lenne. Úgy is fogalmazhatnék, hogy valamiféle paradoxon állna elő. Én ezt a világot kívülről csodáltam mindig! Gondoljatok bele, mondjuk Boyega ha rajongó volt eddig.. Csodált hat legendás filmet, aztán a 7.-ben benne van. Ne értsetek félre, persze óriási dolog, de valahol a star wars ezen a ponton szerintem megszűnt neki mítosznak lenni. Szerkesztve: 2016. Május 12. - csoli1138 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Május 12. Hozzászólás ideje: 2016. Május 12. Ha itthon forgatták volna valamelyik részt, biztos, hogy jelentkeztem volna statisztának. Szerintem nem mítoszromboló, a rajongás megmarad. Nem tudom, hogy Boyega mennyire volt SW-fan az EP7 előtt, szerintem az csak marketing, eléggé rájátszott ezekre az érzésekre. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2016. Május 12. Hozzászólás ideje: 2016. Május 12. Han Solo "babája" van rohamoszi jelmezbe öltöztetve, amit Forddal alá is szignóztatott a forgatáson. Szerintem elég nagy fan volt már előtte is. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Május 12. Hozzászólás ideje: 2016. Május 12. (szerkesztve) Ha itthon forgatták volna valamelyik részt, biztos, hogy jelentkeztem volna statisztának. Szerintem nem mítoszromboló, a rajongás megmarad. Nem tudom, hogy Boyega mennyire volt SW-fan az EP7 előtt, szerintem az csak marketing, eléggé rájátszott ezekre az érzésekre. Írhattam volna más színészt is. Csak egy példa volt. Ja és persze igen, a szerep nagysága kulcsfontosságú ebben a kérdésben. Statisztaként feltűnve/eltűnve nyilván más a helyzet. Szerkesztve: 2016. Május 12. - csoli1138 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Június 11. Hozzászólás ideje: 2016. Június 11. Nagyon laza csajszi ez a Daisy . http://www.youtube.com/watch?v=n6-d0pMu6kM Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Június 11. Hozzászólás ideje: 2016. Június 11. Ez már nem az első ilyen videó, kifejezetten impresszív, amit összemelózik Daisy. Más szempontból nem teljesen értem a dolgot. Oké, hogy dolgozni kell, sokat edzeni, hogy meglegyen a megfelelő kondi és a test karbantartása fontos, de mintha ez már túlzás lenne. Nem tudom milyen szerepet szánnak neki a továbbiakban, de úgy fest, mint aki mondjuk a Terminátort készülne eljátszani, azt is kaszkadőr és dublőr nélkül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Június 11. Durva kiképzése lesz, úgy tűnik. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Június 11. Hozzászólás ideje: 2016. Június 11. (szerkesztve) A végén tényleg Luke-kal a hátán fog Rey ugrálni. Ez már nem az első ilyen videó Odáig már rég eljutottam. Én is raktam korábban be ilyet. Annyira feledékeny azért nem vagyok. Szerkesztve: 2016. Június 12. - Rog Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Hozzászólás ideje: 2016. Június 13. Ez a vastagított végű üres rúd, ha jól tévedek 20 kg. Nem is rossz egy 55-60 kg körüli csajtól! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Július 8. Mester és tanítvány. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 8. Hozzászólás ideje: 2016. Július 8. Hamill azért öltözzön fel rendesen "egyenruhába" legközelebb! Milyen póló ez? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Július 8. Lehet, hogy az jobban tetszik neki. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Július 8. Hozzászólás ideje: 2016. Július 8. (szerkesztve) Márk talán felvehetne egy stylist-ot. Nem mintha bajom lenne azzal a pólóval. Szerkesztve: 2016. Július 8. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 8. Hozzászólás ideje: 2016. Július 8. Mekkora lenne: Mark Hamill Star Trek pólóban! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 12. (szerkesztve) Érdekes dolgot árult el Lupita Nyong'o. Még nem forgattak vele semmit az EPVIII -hoz. Szerkesztve: 2016. Szeptember 12. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 12. Mivel az ő karaktere digitális, lehet, csak később kerül elő. Vagy egyáltalán nem szerepel Kanata, ami szerintem azért nem lenne annyira fura. Legalábbis az ep7-es eltűnése után érdekes lenne a visszatérése - úgy simább lenne az átmenet, ha a film végén ő is ott lett volna az Ellenállás bázisán, de így, hogy nem ment Hanékkal, inkább azt sugallták, hogy ő más útra tévedt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 12. Ennek ellentmond Rian Johnson egyik áprilisi tweetje. http://rcjohnso.tumblr.com/post/142244762595 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 12. És ha ez csak tesztfelvétel, nem végleges felvétel? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 12. Nyilván valami ilyesmi volt. De ettől még valószínű forgatnak vele csak később. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.