Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Én is lehet jobban preferálnám a vasárnapot, mert szombaton akkor a rokonaimmal tölteném, és nekik se kéne akkor hozzám alkalmazkodniuk. Így meg ha vasárnap délelőtt indultam volna haza, akkor kicsit kitolom, és egy fórumtalálkányival indulok később vissza Debrecenbe. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. A vasárnapot nem tudom támogatni, aznap nekem Debrecenbe kell mennem Szolnokról, Pest már nem fér ebbe bele. Másrészről a népszavazást se feledjük, ami szintén vasárnapra esik, március 9-re, szóval nem tudom hogy vagytok vele, de én akkor tuti nem érek rá. Nekem mindenképpen a szombat lenne a jó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. A vasárnapok nekem se jók. Nálam az a full pihenés napja. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Nekem mindhárom szombat jó. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Hozzászólás ideje: 2008. Január 31. Szombatok ok-ék nálam is. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 19. Hozzászólás ideje: 2008. Február 19. No akkor március 8-án fórumtali a Duna Plazában a szokott helyen! Jelezze az, aki tud jönni Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Február 19. Hozzászólás ideje: 2008. Február 19. No akkor március 8-án fórumtali a Duna Plazában a szokott helyen! Jelezze az, aki tud jönni Odapofátlankodhatnék én is?A szokott hely hol van?A mozinál?Ja igen és hánykor? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 19. Hozzászólás ideje: 2008. Február 19. Odapofátlankodhatnék én is?A szokott hely hol van?A mozinál?Ja igen és hánykor? Miért ne jöhetnél frenkie? Te is a fórumközösség tagja vagy. Az időpontot még nem tudjuk, mert minden képlékeny. Pildi mintha emlegette volna, hogy ez a szombat nem jó neki. Remélem rosszul emlékszem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. (szerkesztve) Én még nem tudom, megyek-e, szerintem majd előtte egy-két nappal dől el. Tudtommal SimonZ-nek nem jó ez a hétvége Szerkesztve: 2008. Február 20. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Tudtommal SimonZ-nek nem jó ez a hétvége Pedig tőle indult ki ez az időpont, mert állítólag ráér. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Igen, változott a helyzet és SimonZ-nek jó ezaz időpont, ha minden igaz. frenkie: persze, hogy gyere!! Találkozási pontnak a Duna Plaza mozija a legmegfelelőbb szerintem, aztán utána átsétálunk az épület túloldalán lévő kajáldába/piáldába Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Egyelőre nekem is jó, remélem ez nem változik Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Hát attól függ nálam, hogy haver mikorra tervezi az átköltözést (február végét, március elejét emlegette), illetve mit mondanak majd pénteken a dokik. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. (szerkesztve) Előreláthatólag úgy néz ki, hogy nem fogok ráérni. Szerkesztve: 2008. Február 20. - lokatelli Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Asszem megyek. A biztonság kedvéért márc 1-én dobjatok egy SMSt légyszi, ha addig nem lenne netem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Igen, változott a helyzet és SimonZ-nek jó ezaz időpont, ha minden igaz. Bocsi, de nekem a régi infó volt meg, ami lentebb olvasható Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Asszem megyek. A biztonság kedvéért márc 1-én dobjatok egy SMSt légyszi, ha addig nem lenne netem. Na de melyik számodra? Hétvégén próbáltalak elérni, de nem sikerült Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Nekem tényleg nem igazán jó március 8. , de megpróbálom valahogy megoldani, hogy mégis elmehessek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Hozzászólás ideje: 2008. Február 20. Nekem tényleg nem igazán jó március 8. , de megpróbálom valahogy megoldani, hogy mégis elmehessek. Én benne lennék egy másik időpontban is, szóval rajtam nem múlik. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Csak ne vasárnap legyen, ugye? Kár lenne felborítani, ha már van időpont, mert utána megint nem tudnánk megegyezni, mint ahogy előtte sem Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Ahogy Bomarr írta, változott a programom. Úgy néz ki, jó a március 8-a. (Jövőhéten fixálódik a dolog.) Ez ugyan off, de ide írom: a május 10-i klubnapra viszont nem tudok menni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Kár lenne felborítani, ha már van időpont, mert utána megint nem tudnánk megegyezni, mint ahogy előtte sem Persze, hogy nem kell új időpont. Olyan dátum nincs, ami mindenkinek egyformán jó. És egyébként nekem is jó lesz - majd úgy alakítom a dolgokat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Persze, hogy nem kell új időpont. Olyan dátum nincs, ami mindenkinek egyformán jó. És egyébként nekem is jó lesz - majd úgy alakítom a dolgokat Remek! Remek! Akkor jó sokan leszünk. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Február 22. Persze, hogy nem kell új időpont. Olyan dátum nincs, ami mindenkinek egyformán jó. És egyébként nekem is jó lesz - majd úgy alakítom a dolgokat Igen, sajna az a tapasztalat, hogy szinte lehetetlen mindenkinek jó időpontot találni, de örülök, ha mégis sikerül menned Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Február 22. Hozzászólás ideje: 2008. Február 22. Én még nem tudom hogy alakul, de végre már el szeretnék jutni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 22. Hozzászólás ideje: 2008. Február 22. Én még nem tudom hogy alakul, de végre már el szeretnék jutni. Ez nagyszerű volna Úgy hallottam, hogy veled Donáton kívül még senki nem találkozott személyesen. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Február 22. Hozzászólás ideje: 2008. Február 22. De én is szívesen látnám újra, egy talin Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 22. Hozzászólás ideje: 2008. Február 22. De én is szívesen látnám újra, egy talin Hátha jön! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Február 23. Hozzászólás ideje: 2008. Február 23. Ezek a talik körülbelül hány órakkor szoktak lenni? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.