Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Június 10. Hozzászólás ideje: 2016. Június 10. (szerkesztve) Most olvasom a Variety -ben, hogy John Williams sajt elmondása szerint meg fogja csinálni az EPVIII zenéjét, ha bírja erővel. Viccesen hozzátette még, hogy igazából a valódi ok amiért megcsinálná a zenét az, miszerint nem akarja, hogy valaki más írjon zenét Daisy Ridley -nek. Szerkesztve: 2016. November 4. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Június 11. Hozzászólás ideje: 2016. Június 11. Hát akkor hajrá Jani apó! Viccesen hozzátette még, hogy igazából a valódi ok amiért megcsinálná a zenét az, miszerint nem akarja, hogy valaki más írjon zenét Daisy Ridley -nek. A vén kujon. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Nagyon örülök John bácsinak! Ha Daisy kellett hozzá, akkor úgy is jó! Pont volt egy Daisy kéznél! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Remélem most már csinál olyan jó zenét, mint az elő trilógia idejében. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Remélem most már csinál olyan jó zenét, mint az elő trilógia idejében. Eszerint Te nem szeretted meg az ep7 dallamait. Én időközben nagyon! Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Daisy kedvéért ki ne csinálna meg bármit is? Örülök, hogy ezúttal is a bandával tart az öreg, nem látszik rajta, hogy belefáradt volna a melóba. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. (szerkesztve) Nagyszerű, hogy elvállalta a VIII -at is! Kicsit féltem, hogy nem fogja, de igazából 90% volt az esély rá, hogy megírja. Fura, hogy már ilyen korán elkezdi komponálni a zenét. Daisy kedvéért ki ne csinálna meg bármit is? Örülök, hogy ezúttal is a bandával tart az öreg, nem látszik rajta, hogy belefáradt volna a melóba. És jó neki mert láthatja a film korai vágását. Nagyon jól haladnak a munkálatok! Szerkesztve: 2016. Augusztus 15. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 15. Nagyszerű, hogy elvállalta a VIII -at is! Kicsit féltem, hogy nem fogja, de igazából 90% volt az esély rá, hogy megírja. Fura, hogy már ilyen korán elkezdi komponálni a zenét. És jó neki mert láthatja a film korai vágását. Nagyon jól haladnak a munkálatok! Kiforrott anyag lesz! Nem kell kapkodni. Talán még oszkár bácsi is gyün! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 2. Decemberben kezdik rögzíteni a film zenéjét! Kicsit korainak érzem, de ez jó jel! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 3. Hozzászólás ideje: 2016. December 3. Decemberben kezdik rögzíteni a film zenéjét! Kicsit korainak érzem, de ez jó jel! Hajrá, hajrá! Várom vissza az EpVII-es témákat! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 3. Én is várom vissza természetesen, de jöhetnek majd a jó kis újak. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 3. Hozzászólás ideje: 2016. December 3. Decemberben kezdik rögzíteni a film zenéjét! Kicsit korainak érzem, de ez jó jel! Nagyon jó jel! Eszerint a filmnek is van már egy korai változata, mert Williams csak úgy komponál, ha nézheti a filmet -ha jó tudom. És felkötheti a gatyát a papa mert nagyon sokat várok tőle ismét! Titkon egyébként reménykedem, hogy a Duel of the Fates-ből belecsempész valahová az ST-be! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Mobilnetről nem tudom megnyitni. Mit ír? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. December 15. (szerkesztve) Tegnap előtt elkezdték felvenni az EPVIII zenéjét. "John Williams starts recording music for STAR WARS: EPISODE VIII at Sony today. The bulk of scoring will be in the spring. " Szerkesztve: 2016. December 15. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Hozzászólás ideje: 2016. December 16. Tegnap előtt elkezdték felvenni az EPVIII zenéjét. "John Williams starts recording music for STAR WARS: EPISODE VIII at Sony today. The bulk of scoring will be in the spring. " Akkor itt nem kell kapkodni. Biztos csúcs lesz! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 19. A hivatalos twitter oldal videója Phasmáról. A zene az érdekesebb, ami úgy tűnik új. Talán ez lehet Phasma témája? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 19. Sajnos azt írja nálam, hogy nem játszható le.. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 19. Nekem tetszik a zene elég Williams-es is, el tudom képzelni, hogy ez már a filmhez készült Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 19. (szerkesztve) Sajnos azt írja nálam, hogy nem játszható le.. Sima twitter hivatkozás, valami kellene hozzá akkor a gépeden. Yoda! Nekem is nagyon bejön, katonás. Szerkesztve: 2017. Szeptember 19. - Ody Mandrell Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 19. Nekem is tetszik. Várós, hogy mit rak le az öreg az asztalra. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Az új trailer kapcsán szóbahoznám a zenét. Vajon a trailer zenéje külön ahhoz lett komponálva, vagy már a film trackjei szóltak? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Nem tudni. Ha a korábbi gyakorlatot nézzük akkor ez nem a filmzene. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Kár mert nekem baromira tetszett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 11. A jedi steps is benne van de az EPVII-es zene. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. Hozzászólás ideje: 2017. Október 12. A Jedi step dallamának egy átirata, de nem pontosan az. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. (szerkesztve) Biztos nagyon jó lesz a zene. Ezt részemről külön is várom. Egy igazi új nagy téma is kellene, ahogy az AOTC és a TESB esetén is született két nagy örökzöld! Szerkesztve: 2017. Október 15. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Meg a VII-nél is. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Meg a VII-nél is. Gyakorlatilag részenként van egy nagy téma, de ha trilógiákat nézzük, akkor a középső részek külön szót érdemelnek a zenéjükkel! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.