Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 15. 3 órával ezelőtt, Dzséjt írta: A film alatt tulajdonképpen csak Canti Blight és Rose dallamai maradtak meg, de ezt elsőre nem vettem fel, mert baromira rá voltam állva a látványra, hangulatra, minden másra (Donát, érdekelne, hol érezted ezt a borzalmas vágást). Miután meghallgattam, itt is ugyanazt érzem, mint az ep7-nél: jó, a filmhez nagyon passzol, de Williams már csak árnyéka önmagának. Alapvetően az első SW filmekhez képest ez messze a leggyengébb a sorban. Nagyon sok a korábbi dallam és szinte elhanyagolható az emlékezetes új témák száma. Én csak egy konkrét régi témát fedeztem fel a többi újnak hatott. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Köszi Luke! Belahallgatok, amíg megjön az eredeti! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Sajnos a mester most semmi kiemelkedőt nem alkotott, egy dallamot sem tudnék most hirtelen felidézni. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. 2017. 12. 08. - 7:05, Ody Mandrell írta: Supermacy téma? Bár azt hittük, hogy ez lesz a Supremacy téma, végül is nyoma sem volt a filmben... kár érte 1 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. The Battle of Crait track... 6 perctől... olyan zseniál utalások vannak a zenei motívumban, hogy... hmmm. Hallgassátok, érdemes. Nagy "poen". Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hát ha negatívumot akarok felhozni a filmnek, akkor az a zene. Komolyan mondom, amikor vége lett, kijőve a régi dallamokon kívül nem maradt meg bennem semmi. A Canto Bight -os az egyetlen, amely szerintem baromira tetszett, de a többi nekem fura volt, és sokat el is felejtettem. De majd a későbbi megtekintéseknél jobban odafigyelek majd. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 15. Hozzászólás ideje: 2017. December 15. 21 órával ezelőtt, Dzséjt írta: A film alatt tulajdonképpen csak Canti Blight és Rose dallamai maradtak meg, de ezt elsőre nem vettem fel, mert baromira rá voltam állva a látványra, hangulatra, minden másra (Donát, érdekelne, hol érezted ezt a borzalmas vágást). Miután meghallgattam, itt is ugyanazt érzem, mint az ep7-nél: jó, a filmhez nagyon passzol, de Williams már csak árnyéka önmagának. Alapvetően az első SW filmekhez képest ez messze a leggyengébb a sorban. Nagyon sok a korábbi dallam és szinte elhanyagolható az emlékezetes új témák száma. Második nézésre igyekszem megjegyezni, hogy hol volt. Az egyik Rey képzése alatt volt, ez tuti. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Canto Bight volt új, és a feliratok alatt is volt valami újdonság. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Fantasztikus a zene! Főleg Canto Bight alatt! Az a rész egészen egyszerűen szenzációs minden szempontból! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Erre ki számított? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Most hallgatom a soundtrack -et - előre is köszi luke19. A Canto Bight -os nekem nagyon tetszik, és még van 1-2, ami szerintem jó, illetve a régiek még mindig nagyszerűek. Akárhogy nézem, e film zenéje lett szerintem az egyik leggyengébb Williamstől. 1 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Ody, benne van a Kill Bill japcsi női banda témája is.... beszarock. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Melyik Kill Bill-zene? Így hirtelen nem ugrik be. Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Az a rock and roll séma, amit a 99 eszement alatt nyom a női banda... az egyik daluk. Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. (szerkesztve) 1'22"-nél indul Utána charlston, cantinás hangszereléssel, felhangokkal. Nagy poen Szerkesztve: 2017. December 16. - Darth Porg Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Ok, köszi, van néhány zene a KB-ből a gépemen, de az pont nincs közöttük, ezért nem volt ismerős Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Az albumot meghallgatva, korrektnek tűnik a zenei anyag. Az EpVII-es témák kifejtésre kerültek, amik hasznukra vált. Kicsit sok volt a nosztalgia faktor és az Erő téma, de ez Luke búcsúja, valószínűleg ezért. Hiányzott belőle egy markáns főtéma, sajnos nekem ehhez az új lázadás téma kevés. Kicsit valóban Jurassic parkos, de megszokható. Canto B. vagány, tetszett! Az utolsó jelenethez komponált zene is nagyon szép. A célját betölti, de Williamstől mindig várjuk az extrát. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. 1 órával ezelőtt, Darth Porg írta: 1'22"-nél indul Utána charlston, cantinás hangszereléssel, felhangokkal. Nagy poen Revisiting Snoke, 1:55-nél -- ez pedig a Harry Potter I-ből a The Face of Voldemort alaptémája. 1 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. A Birodalom visszavág Hoth-os zenéjébe belevarázsolta az Alien főtémáját, 8 hangot... imádom az ilyesmit. Ez akkor egy naaagy tisztelgés volt tőle... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Éppen most , Darth Porg írta: A Birodalom visszavág Hoth-os zenéjébe belevarázsolta az Alien főtémáját, 8 hangot... imádom az ilyesmit. Ez akkor egy naaagy tisztelgés volt tőle... Hol hallod? Ezt nem sikerült kiszúrnom. Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. húúú, megkeresem... megéri. Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. (szerkesztve) 14'50"-nél kezd a fúvós játszadozni, '58-nál jön be, de rosszul emlékeztem, nem játssza ki a teljes dallamot. Ott van azért, nekem nagyon egyértelmű, a hangulata is tök olyan, baljós, parás, stb. Nem? Az utsó 5 hangot játssza az Alien témából. Szerkesztve: 2017. December 16. - Darth Porg 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Hozzászólás ideje: 2017. December 16. Egyértelmű! 1 Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Hozzászólás ideje: 2017. December 18. (szerkesztve) Az ég világonsemmi nem maradt meg a zenből. Ar R1-nél hetekig a fülemben volt legaláb 3 téma. A "Your father must be proud", Chirrut témája meg picit Krenniké. A TFA-nál is jó volt Kylo témája és Rey témája is. Zene szempontból még a PT is rendben volt, viszont itt ez nem sikerült túl emlékezetesre. Szerkesztve: 2017. December 18. - Tarzaan 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Hozzászólás ideje: 2017. December 18. Sajnos nem sok maradt meg a zenéből. Canto Bight témája az ami néha cseng a fülemben. Az tetszett is. Jó hangulatot teremtett neki. Volt egy másik téma is, de arról valamiért a Jurassic Park jutott eszembe. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Hozzászólás ideje: 2017. December 19. (szerkesztve) Aki arra adná a fejét, hogy beruház a deluxe-ra, nos ezt találja: Egy dombornyomott digipack-ről van szó. Ezúttal nincs rajra külső színes o-ring, mint 2 éve a 7. rész deluxe-ján. Nem is tudom, hogy a 8 logója létezik-e a szereplők arcával kialakítva.-én még nem láttam. Extra Concept-artok sincsenek benne. Van egy füzetünk szép képekkel.(nem fotóztam le mindet..) Szóval egy kicsit kevesebbet kapunk a pénzönkért, mint az Ébredő erőnél, de így is szebb ez, mint a sima műanyag tokos és nem sokkal drágább, így nem vagyok elégedetlen. Szerkesztve: 2017. December 19. - csoli1138 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Jól néz ki. Mennyi volt? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Ez a Spark nagyon adja, borsózik a hátam tőle. Hihetetlen monumentális téma. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Hozzászólás ideje: 2017. December 19. (szerkesztve) 18 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Jól néz ki. Mennyi volt? 4999.- Kifogtam az ingyenpostát is még 1-2 hete az MM-nél, mikor előrendeltem. Szerkesztve: 2017. December 19. - csoli1138 Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. December 20. Hozzászólás ideje: 2017. December 20. Hú, srácok, a legjobb a The Spark! Ezzel a zenével megvett kilóra Williams bácsi 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.