Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Gyanítom, hogy a teljes lázadó flotta bedobja magát, hogy elvonja a figyelmet a csapat beszivárgásáról, ami csak azon a kapun keresztül lehetséges. Így már egyre tisztább a kép. A látvány meg továbbra is gyönyörű. :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon pöpecek. És figyeltétek, hogy Jyn és Cassian hogy méregetik egymást az egyik jelenetben? Talán több is lesz köztük,mint munkakapcsolat? :)

Hozzászólás ideje:

A jelenet sugallja, hogy a segítségül küldött X szárnyúak a felmentő sereg, mert az egyész csapat nélkülük ott döglik meg nyomorultul. Egyébként az nem jó, hogy ennyire jönnek a spotok, a moziba is maradjon már valami nézni való !!!!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólás ideje:

A jelenet sugallja, hogy a segítségül küldött X szárnyúak a felmentő sereg, mert az egyész csapat nélkülük ott döglik meg nyomorultul. Egyébként az nem jó, hogy ennyire jönnek a spotok, a moziba is maradjon már valami nézni való !!!!!!!!!!!!!!!!

Apa kezdődik! Eddig (megint) az volt a baj, hogy nincs hype, most kezd beindulni, most meg (megint) az lesz a baj, hogy van. Kérem, van egy nagyon egyszerű, bár érzésem szerint sokak által misztikus lehetőség arra, hogy maradjon valami a mozira: ne kattints rá arra a sarkára állított háromszögre, és akkor nem fog elindulni a lejátszás, és akkor az egyes jelenetekkel a moziban szembesülhetsz.

Hozzászólás ideje:

Apa kezdődik! Eddig (megint) az volt a baj, hogy nincs hype, most kezd beindulni, most meg (megint) az lesz a baj, hogy van. Kérem, van egy nagyon egyszerű, bár érzésem szerint sokak által misztikus lehetőség arra, hogy maradjon valami a mozira: ne kattints rá arra a sarkára állított háromszögre, és akkor nem fog elindulni a lejátszás, és akkor az egyes jelenetekkel a moziban szembesülhetsz.

Egyszerűen nem bírok nem rá kattintani. Gyenge vagyok. Sajnos tavaj az ep VII moziélményemet is elb..sztam, mert rákattintottam egy premierkor kamerával felvett és a netre felrakott fotósorozatra, amiben volt egy kép, amin Han Solo-t éppen Kylo megöli. Gondolhatod, hogy ezután mekkora élmény volt a film. De tudtommal mások is beleestek annak idején ebbe a csapdába. Gratulálok magunknak. Ez van. Sírok-rívok, de legalább van miért. :cry:

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Én szerencsére akkor is és most is gondosan megválogatom, mire kattintok rá. A spotokat például már csak gyűjtöm a YT-csatornámon, de csak ritkán nézek beléjük. Ennek az AT-ACT-nek nem álltam ellent, de nem is volt spoileres, hála az égnek (amúgy szerencsére a Disney marketingesei a hivatalos anyaggal jól bánnak, nem spoilerkednek - az más kérdés, hogy mi a nem spoileres infókból is kitalálhatjuk a spoileres dolgokat :D ).

Spoileres dolgokat meg már egyáltalán nem nézek. Ez van, ehhez kell egy kis Erő. :) Viszont ez mindenképpen az egyén hibája, nem a spotoké, a Disney-é. Személy szerint jónak tartom, ha jön a sok-sok hivatalos videjó, amíg azok nem spoilereznek (ugye, Terminator... a film egyetlen fordulatát lelőni egy trailerben, nagy észre vall) és nagyjából ugyanazokat ismételgetik. Mert abban biztos vagyok, hogy bár eleddig a scarifi csatából láttunk úgy sacc per kábé 10 mp-et, azért az pöppet hosszabb lesz a mozivásznon, szóval még nem lőttek le semmilyen igazán látványos dolgot.

Hozzászólás ideje:

Én is nagyon csípem a Yavinos részeket. Azokon kívűl sok bejövős momentum szerepel még az előzetesekben.

Hozzászólás ideje:

Az átjött mindenkinek, hogy az X szárnyú melett az az izé, az a tornyon lévő két pajzsgenerátor között van? Sőtt éppen szétlötte az egyik pajzsgenerátort. Ime:mxcpScreen-Shot-2016-11-20-at-4.31.08-AM.png

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Szerintem az egész bolygót valami pajzs védi. Nekem olyan mint az űrgolyhókban a hercegnő bolygóján lévő pajzs. :D

Igen. Kár hogy nem jutott ilyen a két HCS-nak. A pajzstecnológia visszafelé fejlődik. He, he, he.

Hozzászólás ideje:

Szerintem felesleges a HCS-okra egy ilyen pajzs. Eleve az első Halálcsillag csak 120 km átmérőjű, második is csak 160 km, és ezek egy űrállomások, azaz minden porcikáját telipakolhatják turbólézerekkel, ionágyúkkal stb. Ez a legtöbb esetben megfelelő lefedettség egy támadással szemben.

A Scariff és a Starkiller viszont bolygók (bár ha a Starkiller akkora a Halálcsillaghoz képest, mint azt a TFA-s megbeszélésen láttuk, akkor max törpe bolygó). Ezeket nem lehet teljesen lefedni, telepakolni védelmi berendezésekkel (a Scariffot pláne nem mert víz borítja a nagy részét), így a bolygót beburkoló pajzs indokolt lehet.

Hozzászólás ideje:

Ez a legutóbbi szpot megihletett egy újabb kis marhaság megkreálására.

Némelyik stormi elég merész ahhoz hogy beugasson Túeszónak. De azért ő is beszól annak akit felemel.

j7xe9d.jpg

:D

Szerkesztve: - Rog

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.