Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Én imádom. Nem érdekel, ha sz*r lesz, akkor is imádni fogom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Mondanám, hogy hosszú nyolc nap lesz ez, csakhogy aznap még zh-zom, így piszok gyorsan el fog telni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Én imádom. Nem érdekel, ha sz*r lesz, akkor is imádni fogom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Én imádom. Nem érdekel, ha sz*r lesz, akkor is imádni fogom! Nem olvasom a spoileres topicot... ilyen irányba tartunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Nyugi, nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 6. (szerkesztve) Nem olvasom a spoileres topicot... ilyen irányba tartunk? Épp most tettük le hajunkat az ellenkező irányba. Szerkesztve: 2016. December 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Nem olvasom a spoileres topicot... ilyen irányba tartunk? Olyan irányba tartunk, hogy Bomarr betett egy képet valamivel, aminek a feltűnésére 10-ből 100 rajongó nem számított, én meg a látványára dobtam egy instant piruettet és azóta is pörgök, mint a motolla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Jaj, ez nagyon izgalmasan hangzik! Én sem olvasom egy ideje már komolyabban a spoileres topikot, csak be-benézegettem, viszont így már ezt sem fogom tenni, had legyen meglepetés! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 6. (szerkesztve) Mondanám, hogy hosszú nyolc nap lesz ez, csakhogy aznap még zh-zom, így piszok gyorsan el fog telni Én meg pótzh-zom valszeg Szerkesztve: 2016. December 6. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Én meg pótzh-zom valszeg Jó öreg pótlási hét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 6. Én imádom. Nem érdekel, ha sz*r lesz, akkor is imádni fogom! Na ez se semmi hsz! Messzemenőkig egyetértek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Mondanám, hogy hosszú nyolc nap lesz ez, csakhogy aznap még zh-zom, így piszok gyorsan el fog telni Járjatok levelezőre, csak vizsgák vannak zh-k nélkül De abból mindjárt három azon a héten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Szerintem mellőzzük ki mikor ZH -zik, ez nem ennek a topiknak a témája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Grrr. Nem... hiszem... el... hogy az élet... a másik... spoileres.... topikban... zajlik... én meg... nem nézhetek... be oda...!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 7. Ott is a ZH a téma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 8. Meg a szinkron. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 9. (szerkesztve) Krennictől az a beautiful kegyetlen. Szerkesztve: 2016. December 9. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Ennél rosszabb spot se volt még Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Komoly! Kiváncsi leszek a hazaiakra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Krennictől az a beautiful kegyetlen. Meg az "awesome" is. Beni bácsi nagyon elkepta a diri úr karakterét. Krennic egy eszelős megszállott lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 9. Meg az "awesome" is. Beni bácsi nagyon elkepta a diri úr karakterét. Krennic egy eszelős megszállott lesz. Jó karakterszínész ez a Ben Mendelsohn nagyon! Kellenek is a star wars-ba az ilyenek, mert mindig is voltak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. (szerkesztve) Ez is jó zúzós. Szerkesztve: 2016. December 12. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. (szerkesztve) Még ebben a minőségben is magával ragadó. Szerkesztve: 2016. December 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. A SW facebook oldalán fent van jobb minőségben is. Amúgy ebben is ott az a "bizonyos hajó" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 12. Közben cseréltem is egy jobb minőségűre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Azt hiszem ez még nem volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Kihagyom már ezeket is. Vigyázok magamra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 13. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 15. A trailereket végignézve szinte félelmetes, hogy mennyi jelenet nem került be végül a filmbe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.