Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. (szerkesztve) Ez sztem nem fake. Szerkesztve: 2017. Január 24. - Fulcrum Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Ha tőlem kérdezed akkor az. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. (szerkesztve) Miért lenne levetítve valahol ahol fel is tudják venni külsősök kamerával? Ennyivel a film előtt meg többre futná még egy teasernél is szerintem, elég csak a TFA-t nézni. Szerkesztve: 2017. Január 24. - Merr-Sonn Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Hát eddig nem lett volna ilyen akkor új műfaj született: Logo fake-trailer.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Egyébként is borzalmas. Semmi értelme. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Ez ordítóan nagy fake Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Szinte biztosan nem igazi. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Egyébként is borzalmas. Semmi értelme. Volt már olyan, hogy mozgó logó, mozgó poszter stb. De hogy ilyen gyökérség van, hogy valaki arra élvez, hogy legyárt valamit, majd lejátsza és azzal próbálja beadni, hogy igazi, hogy kalóz stílusban felveszi oldalról a telefonjával?!.. Szüljön sünt az ilyen! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Ne akadj ki ezen, ilyenek mindig vannak ilyenkor és lesznek is. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Február 3. Hozzászólás ideje: 2017. Február 3. Egy szivárogtató elég határozottan állítja hogy február 10-én jön a teaser, és leírta hogy milyen jelentek lesznek benne. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 3. Hozzászólás ideje: 2017. Február 3. Azért ez elég konkrét leírás. És a dátum egybecseng a korábbi spekulációmmal : Amúgy a TFA menetrendjét figyelembe véve lehet, hogy hamarosan teaser trailert is kapunk. Ott a címet 2014. november 6-án jelentették be és november 28-án megjött a trailer. Ha ezt a marketingstratégiát követik a TLJ-nél is, akkor esélyes, hogy 3 héten belül kapunk egy teasert. És még pont bele is férne a Rebels egy hónapos szünetébe, ami persze nem kritérium, de nem lenne rossz, ha ezt a kényszerpihenőt a The Last Jedi címe és első trailere dobná fel. [..] Még egy apróság: a TFA teasere is a Rebels szünetében jött. Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. Február 3. Hozzászólás ideje: 2017. Február 3. (szerkesztve) Egy szivárogtató elég határozottan állítja hogy február 10-én jön a teaser, és leírta hogy milyen jelentek lesznek benne. Ez olyan szemétség. Mármint az, hogy minden ami a képen van lehet teljesen hülyeség. Sőt valószínűleg az is. De most hogy elolvastam már el is elkezdtem beleélni magam. Tudtam hogy nem kellett volna elolvasnom. Viszont ha véletlen igaz akkor a Snoke jelenet ütni fog. Szerkesztve: 2017. Február 3. - Jar-Jar Binks Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Február 3. Érdekes az előzetes leírása. Hitlesnek tűnik, főleg azok miatt ami nem szerepel benne. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Február 3. Hozzászólás ideje: 2017. Február 3. Nagyon jól hangzanak a leírtak, már csak az a kérdés, hogy kamu-e... Mondjuk bánom, hogy elolvastam, mozgóképen nagyobbat ütött volna, ha tényleg ez lesz majd. Elég részletes a leírás, elképzelhető, hogy ilyen lesz. Bár ebből megint az jön le, hogy Luke-ot továbbra is rendesen rejtegetik Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 3. Hozzászólás ideje: 2017. Február 3. (szerkesztve) Ezért nem olvastam el. Pont egy hét múlva jönne. Annyit kibírok. Szerkesztve: 2017. Február 3. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Február 3. Kettős érzés: ha ez lesz; rendben, ha nem; az is oké! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Állítólag a celebrationon lesz csak előzetes, plusz ami a neten terjed leírás, nem valódi. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. A Celebration mikor is lesz? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Április 13-tól 16-ig. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Állítólag a celebrationon lesz csak előzetes, plusz ami a neten terjed leírás, nem valódi. Ezt örömmel hallom. A leírásban csak olyan dolgok voltak, amikre vagy a kémhirekből lehetett következtetni vagy pusztán azért mert egy SW filmről van szó. Remélem a trailer ennél érdekesebb lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Hozzászólás ideje: 2017. Február 4. Nem olvastam el, de akkor valószínűleg igen. Így akkor még bő két hónap. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Február 6. Állítólag a celebrationon lesz csak előzetes, plusz ami a neten terjed leírás, nem valódi. Azt, hogy fake a leírás; üdvözlöm, de a dátumot nem.. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Február 7. Hozzászólás ideje: 2017. Február 7. Oké, ez már kínzásnak számít! Nem bírok ennyit várni egy teaserre... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 7. Hozzászólás ideje: 2017. Február 7. Azt hittem már meghoztad nekünk. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Reakcióm a Teaser trailer után hogy még decemberig várni kell a filmre. :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Hozzászólás ideje: 2017. Március 16. Pár jelenet leírás a teaserből. https://www.starwarsnewsnet.com/2017/03/brief-description-of-two-shots-from-the-last-jedi-teaser-trailer.html Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Csak jönne már... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Majd a húsvéti nyúl meghozza. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Na én most tartok ott, hogy megdobban a szívem, ha új hsz-t látok a topikban! Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. Hozzászólás ideje: 2017. Március 17. (szerkesztve) Pár jelenet leírás a teaserből. https://www.starwarsnewsnet.com/2017/03/brief-description-of-two-shots-from-the-last-jedi-teaser-trailer.html Visszatértek a Han Solo temetéssel kapcsolatos pletykák... Lehet hogy tényleg megvalósul? A másik ami érdekes hogy a Han Solo film kapcsán már felmerült Corellia szerepeltetése, de lehet hogy ebben is benne lesz? Én örülnék neki. Szerkesztve: 2017. Március 17. - Jar-Jar Binks Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.