Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Pár évvel? Szerintem pár nappal később. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Pár évvel? Szerintem pár nappal később. Jogos. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. soha még csak egy fegyvert se süt el Nono, Sobeckre azért egyszer rálőtt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Pár évvel? Szerintem pár nappal később. Nem sokáig élvezhette a HCS rideg letisztultságát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Nono, Sobeckre azért egyszer rálőtt. Mikre nem emlékszel. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. De még a saját névnapomat is elfelejtem. A második RO mozizás után megnéztem az összes Tarkinos TCW és Rebels epizódot, ezért maradt meg bennem. Bár pb írásáig nem realizálódott bennem, hogy ez az egyetlen eset, amikor Tarkin fegyvert használ. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. De még a saját névnapomat is elfelejtem. A második RO mozizás után megnéztem az összes Tarkinos TCW és Rebels epizódot, ezért maradt meg bennem. Bár pb írásáig nem realizálódott bennem, hogy ez az egyetlen eset, amikor Tarkin fegyvert használ. Azért szokott ő fegyvert használni, csak az egy "csöppet" nagyobb, mint egy átlagos fegyver. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. De annak nem ő huzigálja a ravaszát. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Nem süt el pár lövést véletlenül a STAP-ekre is, amik rajtuk ütnek a Sobeckes jelenet előtt? Úgy emlékszem, ott egy klón megmenti az életét, mert felfogja a neki szánt nyalábokat, utána ő viszonoz pár lövést. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 21. Hozzászólás ideje: 2017. Február 21. Tarkin életre keltése. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Május 17. Hozzászólás ideje: 2021. Május 17. Azért nem semmi, hogy ez az egyepizódos karakter is milyen szépen kinőtte magát, és bár sosem volt egy sokadrangú gonosz, sőt igazából ő az ep4 főgonosza, nem Darth Vader vagy az Uralkodó, mostanra megkerülhetetlen alakja lett a birodalmi érának. Vajon mi lett volna, ha a yavini csatában kérette volna a hajóját és időben elmegy? 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 17. Hozzászólás ideje: 2021. Május 17. Maulról is csinálhatnának egy ilyet, igaz az rövidebb lenne, bár ha becsempészték a TBB-be (aminek egyébként nagyon örülnék) akkor csak eggyel. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.