LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. dalek! Szerintem az egyik topikba elég ezeket feltenni, nem kell mind a kettőbe. Tudom, csak nem tűnik úgy, mintha nagyon bárki is követné a másikat. Egyébként átneveznéd légyszi a topicomat Star Wars: The Dark Times fan projekt-re? Előre is köszi. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Hozzászólás ideje: 2013. Június 1. Köszi szépen! Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Június 4. Hozzászólás ideje: 2013. Június 4. (szerkesztve) Na ezt szeretném látni a Rebelsben! Szerkesztve: 2013. Június 4. - dalekterminator Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Július 11. Hozzászólás ideje: 2013. Július 11. Megérkezett a Revan fan film első posztere: Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Július 12. Hozzászólás ideje: 2013. Július 12. Katasztrófa. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Július 12. Hozzászólás ideje: 2013. Július 12. Az ott Scourge Nagyúr akar lenni a jobb oldalon? Válasz
LeeLee Hozzászólás ideje: 2013. Július 13. Hozzászólás ideje: 2013. Július 13. Dalek, nagyon király ez a legutóbbi rajz! Ugye te készítetted? Elismerésem! Én is írogatok már jó ideje egy történetet (jó ideje... életem első története is SW volt, de azóta sincs kész... ), és 14 fejezettel már kész vagyok belőle, de a vége még írtó messze van. Igazából a 4. rész előtti időszakban kezdődik, a főszereplője pedig Biggs, Hobbie, Tycho (meg jó néhány saját fgura), ahogy az akadémiára kerülnek, megismerkednek, és a galaktikus polgárháborús eseményekbe sodródnak. 2011 óta dolgozok rajta kisebb-nagyobb megszakításokkal, de nagyon közel áll a szívemhez a történet. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Július 13. Hozzászólás ideje: 2013. Július 13. Tényleg nagyon jó lett a rajz, én is gratulálok. Ki kéne húznod és persze ki is kéne színezned a rajzot. Ügyes vagy! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 13. Hozzászólás ideje: 2013. Július 13. Honnan vettétek, hogy ő rajzolta? Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. Július 16. Hozzászólás ideje: 2013. Július 16. Dalek, nagyon király ez a legutóbbi rajz! Ugye te készítetted? Elismerésem! Én is írogatok már jó ideje egy történetet (jó ideje... életem első története is SW volt, de azóta sincs kész... ), és 14 fejezettel már kész vagyok belőle, de a vége még írtó messze van. Igazából a 4. rész előtti időszakban kezdődik, a főszereplője pedig Biggs, Hobbie, Tycho (meg jó néhány saját fgura), ahogy az akadémiára kerülnek, megismerkednek, és a galaktikus polgárháborús eseményekbe sodródnak. 2011 óta dolgozok rajta kisebb-nagyobb megszakításokkal, de nagyon közel áll a szívemhez a történet. Tényleg nagyon jó lett a rajz, én is gratulálok. Ki kéne húznod és persze ki is kéne színezned a rajzot. Ügyes vagy! Oh, nem, nem, nem! Az nem az én alkotásom. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Július 17. Hozzászólás ideje: 2013. Július 17. Nagy kár, mert jók lettek! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 10. Nem tudom ki mennyire szereti a hegedűt, de kifejezetten jó feldolgozásokat csinál, ebben talán a Duel of the Fates lett a legjobb http://www.youtube.com/watch?v=KtQb2axKpuw Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 10. (szerkesztve) Jó a zene, a videón pedig jókat derültem közben Van pár másik remek darab is tőle Szerkesztve: 2013. Augusztus 10. - MissKarrde Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 11. A SW EPVII-ig lesz mit nézni http://swdufanfilm.com/view-trailer/ Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 11. Jó a zene, a videón pedig jókat derültem közben Van pár másik remek darab is tőle Még szép hogy remekek, nagyon tud és élvezi is amit csinál Mellesleg rajongókat is meghallgatja, ezért született ez a Star Wars feldolgozás, meg Game of Thrones stb. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 22. Újabb feldolgozás, ezúttal cellon. 2:08-nál Vader tud valamit azért Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Szerintem nem rossz Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 28. Egy kissé késve ugyan, de Raikoh-illust is állást foglalt a Disney vs TCW ügyben Filóztam, hogy a viccek topikba tegyem-e, de úgy gondoltam, több benne az "fanart", mint a tréfa. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29. Milyen igaz. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 29. (szerkesztve) Én meg régebbem azon filóztam egy "Event Horizon" nézés után hogy Miller és Weir hogyan intézte volna egymást az első Halálcsillagon. Eléggé elborult állapotban lehettem akkor. Szerkesztve: 2014. Augusztus 16. - Rog Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Október 22. Hozzászólás ideje: 2013. Október 22. Hangulatos Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2013. November 5. Hozzászólás ideje: 2013. November 5. Ez csak részben Star Wars videó, de gondolom ez annyira nem nagy baj. Tehát, mikor 2009-ben láttam a Doctor Who: Dreamland-et mialatt a TCW 2. évada futott a TV-ben, azt gondoltam: "Szóval így nézne ki a Doktor animált stílusban, ha valahogy szerepelne egy őrült TCW/Doctor Who crossover epizódban." Mindig is akartam egy rövid videót csinálni e régi ötletemről, így végre ez meg is történt. Angolosok előnyben! http://www.youtube.com/watch?v=SaP_EhdSE08 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 28. Hozzászólás ideje: 2014. Január 28. (szerkesztve) Fassbender mind Jedi az új filmben hmm.. nem lenne rossz Szerkesztve: 2014. Január 28. - JakeSully Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Március 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Március 30. Desert nomad Kenobi Ez meg csak sima. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 30. Hozzászólás ideje: 2014. Március 30. Obi-Wan a zombi. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Obi-Wan a zombi. Azért az öregedő Tatooine design szerintem marha jól néz ki. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. (szerkesztve) Star Wars - Fire Assault képek, nem rosszak Szerkesztve: 2014. Április 4. - NorbiLordi Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Nem First Assault véletlen Amúgy a képek bejövősek, kár hogy a játék még csak meg sem fogja közelíteni őket Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Nem First Assault véletlen Amúgy a képek bejövősek, kár hogy a játék még csak meg sem fogja közelíteni őket Lehet hogy First Assault Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.