Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

dalek! Szerintem az egyik topikba elég ezeket feltenni, nem kell mind a kettőbe. :)

Tudom, csak nem tűnik úgy, mintha nagyon bárki is követné a másikat.

Egyébként átneveznéd légyszi a topicomat Star Wars: The Dark Times fan projekt-re? Előre is köszi.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Dalek, nagyon király ez a legutóbbi rajz! Ugye te készítetted? Elismerésem!

Én is írogatok már jó ideje egy történetet (jó ideje... életem első története is SW volt, de azóta sincs kész... :) ), és 14 fejezettel már kész vagyok belőle, de a vége még írtó messze van. :( Igazából a 4. rész előtti időszakban kezdődik, a főszereplője pedig Biggs, Hobbie, Tycho (meg jó néhány saját fgura), ahogy az akadémiára kerülnek, megismerkednek, és a galaktikus polgárháborús eseményekbe sodródnak. 2011 óta dolgozok rajta kisebb-nagyobb megszakításokkal, de nagyon közel áll a szívemhez a történet. :)

Hozzászólás ideje:

Dalek, nagyon király ez a legutóbbi rajz! Ugye te készítetted? Elismerésem!

Én is írogatok már jó ideje egy történetet (jó ideje... életem első története is SW volt, de azóta sincs kész... :) ), és 14 fejezettel már kész vagyok belőle, de a vége még írtó messze van. :( Igazából a 4. rész előtti időszakban kezdődik, a főszereplője pedig Biggs, Hobbie, Tycho (meg jó néhány saját fgura), ahogy az akadémiára kerülnek, megismerkednek, és a galaktikus polgárháborús eseményekbe sodródnak. 2011 óta dolgozok rajta kisebb-nagyobb megszakításokkal, de nagyon közel áll a szívemhez a történet. :)

Tényleg nagyon jó lett a rajz, én is gratulálok. Ki kéne húznod és persze ki is kéne színezned a rajzot. ;) Ügyes vagy!

Oh, nem, nem, nem! :) Az nem az én alkotásom.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Jó a zene, a videón pedig jókat derültem közben :D

Van pár másik remek darab is tőle :)

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Jó a zene, a videón pedig jókat derültem közben :D

Van pár másik remek darab is tőle :)

Még szép hogy remekek, nagyon tud és élvezi is amit csinál :) Mellesleg rajongókat is meghallgatja, ezért született ez a Star Wars feldolgozás, meg Game of Thrones stb. :D

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Egy kissé késve ugyan, de Raikoh-illust is állást foglalt a Disney vs TCW ügyben :lol:

battle_against_the_beast_mutant_by_raikoh_illust-d6o2nge.jpg

Filóztam, hogy a viccek topikba tegyem-e, de úgy gondoltam, több benne az "fanart", mint a tréfa.

Hozzászólás ideje:

Én meg régebbem azon filóztam egy "Event Horizon" nézés után hogy Miller és Weir hogyan intézte volna egymást az első Halálcsillagon. Eléggé elborult állapotban lehettem akkor. :D

LlvUhGP.jpg

Szerkesztve: - Rog

• 4 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Ez csak részben Star Wars videó, de gondolom ez annyira nem nagy baj.

Tehát, mikor 2009-ben láttam a Doctor Who: Dreamland-et mialatt a TCW 2. évada futott a TV-ben, azt gondoltam: "Szóval így nézne ki a Doktor animált stílusban, ha valahogy szerepelne egy őrült TCW/Doctor Who crossover epizódban." :D Mindig is akartam egy rövid videót csinálni e régi ötletemről, így végre ez meg is történt. Angolosok előnyben!

http://www.youtube.com/watch?v=SaP_EhdSE08

• 2 hónappal később...
  • 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Nem First Assault véletlen ;)

Amúgy a képek bejövősek, kár hogy a játék még csak meg sem fogja közelíteni őket

Lehet hogy First Assault :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.