Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24.3 éve @Bomarr Most mi a baj azzal amit írtam? Igazat szóltam. Vagy az ellenkezőjét gondolod? Szerkesztve: 2021. Augusztus 24.3 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24.3 éve Hát ha nem ért egyet, akkor valószínűleg az ellenkezőjét gondolja. Amúgy itt én is, mert ezek az arcok valami nagy mágusoknak vannak eladva, holott, ahhoz képest tök gyengék. Szerkesztve: 2021. Augusztus 24.3 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24.3 éve Az elég gáz ha valaki azt gondolja hogy mindenkinek mindig legyenek nagyok az igényei. Merthogy én általánosságban értettem amit írtam.
Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24.3 éve Nem értett veled egyet. Ennyi történt, Szerintem nem kell felfújni a dolgot.
Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 24.3 éve Én inkább az alábbi mondatán akadtam fenn: "Engem lenyűgöz a tény hogy valakinek ezek tényleg tetszenek." Ledegradálónak tartom azokra nézve akikre vonatkozik. Én is köztük vagyok mert nekem is tetszik némelyik olyan cucc és ezért elég rosszul esett nekem a kijelentése. Amúgy tényleg jobb hagyni ezt a témát. Szerkesztve: 2021. Augusztus 24.3 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 15.3 éve "Oldie, but goodie." ahogy az amcsik mondani szokták. Szerkesztve: 2021. Szeptember 15.3 éve - LordGravon
Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 26.3 éve 4 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: . Pszichológus: Ne aggódjon a "SithAlien" nem létezik, így nem is bánthatja Önt! A SithAlien:
Hozzászólás ideje: 2021. Október 5.3 éve Érdekes, hogy rohamosztagosokkal van feltöltve a kép tisztek helyett.
Hozzászólás ideje: 2021. November 12.3 éve Piszok jól néz ki. Ráférne már egy hivatalos remaster kiadás a játékra. A Battlefront 2 motorjával rohadt jól nézne ki...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.