Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24. A Star Wars: Phasma százados egy Kelly Thompson által írt, valamint Marco Checchetto által rajzolt, 4 részes minisorozat, a Marvel kiadó gondozásában. Az első szám 2017. szeptember 6-án jelent meg Amerikában, a Star Wars: Az utolsó Jedik hajnala projekt részeként. A történet a Csillagpusztító Bázis pusztulása előtti percekben veszi fel a vonalat, felfedve azt, mi történt a címszereplővel miután Finn és Han a szemétledobóba kényszerítették. A fordítás és szerkesztés ismételten Merr-Sonn és az én munkám. 1. rész 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 24. Köszi szépen. Érdekes kezdés volt. A rajzok itt is nagyon szépek, mint a Shattered Empire esetében. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Phasma a kamugép. Kíváncsi vagyok hova fut ez ki. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. A történet a Csillagpusztító Bázis pusztulása előtti percekben veszi fel a vonalat, felfedve azt, mi történt a címszereplővel miután a Rey, Finn, Han trió a szemétledobóba kényszerítették. Rey nem is volt ott akkor még. Ez a Phasma, ez kéééész... Az Első Rend mintakatonája. Már az ep7-ben sem tett rám nagy benyomást, de most aztán még mélyebbre csúszott. Szerintem az Ellenállás végül neki köszönhetően fogja legyőzni az Első Rendet. Felteszem, az egyik porg majd csúnyán néz rá, ő pedig beenged egy ellenálló kontingenst Snoke tróntermébe. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Rey nem is volt ott akkor még. Ez a Phasma, ez kéééész... Az Első Rend mintakatonája. Már az ep7-ben sem tett rám nagy benyomást, de most aztán még mélyebbre csúszott. Szerintem az Ellenállás végül neki köszönhetően fogja legyőzni az Első Rendet. Felteszem, az egyik porg majd csúnyán néz rá, ő pedig beenged egy ellenálló kontingenst Snoke tróntermébe. És ráfogja másra. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Mondjuk az első arra járó takarítóra. Az azért tetszik, hogy a kis besz*ri árulása nem maradt következmények nélkül, és legalább egy tanú van. Az más kérdés, hogy szerintem megússza, és az ep8-ban már ő lesz a király katonalány, de itt talán még összehozhat valami alamuszit. Mondjuk az is tetszene, ha a végén kiderülne, hogy ő valójában baromira nem jó harctéri katona, viszont baromi jól ért ahhoz, hogy eliminálja azokat, akik az előmenetelét hátráltatják. Érdekes lesz ez a képregény (meg azért a könyvre is kíváncsi vagyok). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. (szerkesztve) Valóban érdekes karakter lehet. Nem elit katona, hanem elit sz*rkeverő. Ez az első szám is meggyőzött róla, hogy kár volt védenem a film alapján. Szerkesztve: 2017. Szeptember 25. - Ody Mandrell Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 25. Szerintem nagyjából a TLJ trailerében látott támadás előtt fog beesni az Első Rendhez, hogy sikerült likvidálnia az árulót, így nem is fog senki kérdezősködni. Nagy mázlija van. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Szeptember 26. Rey nem is volt ott akkor még. Probléma orvosolva. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Hozzászólás ideje: 2017. Október 20. Phasmának már kijött a negyedik része is? A második mikor jön magyarul? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Igen, már kint van. A fordítást Merr-Sonn végzi, így ő tudja megmondani, kb. mikorra várható. Én a szerkesztéssel általában 2-3 nap alatt megvagyok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Hozzászólás ideje: 2017. Október 21. Várom. Igazi EPVIII előkészítő. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Hozzászólás ideje: 2017. Október 27. Köszi a fordítást. A rajzok szépek voltak, de a sztori egyelőre nem túl érdekes. Phasma szemszögéből jó volt látni a dolgokat. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Elkészültünk a 2. résszel is. Jó szórakozást! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. (szerkesztve) Köszi! Esetleg nem tudod olyan linkre feltenni ahonnan le lehet szedni és nem kell folyton belépni erre a sz*ros starwars mediára? Szerkesztve: 2017. Október 29. - Ody Mandrell Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Miért, mi a gondod az ottani belépéssel? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Az, hogy fél évente egyszer lépek be és mindig elfelejtem még a felhasználónevem is. Macerás... Már ez elveszi a kedvem a letöltéstől. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Miért nem ugyanazt használod, mint itt is? De feltöltöttem a megára is (bár nem tudom, itt meddig marad meg)... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. Köszi szépen! Este leszedem. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. Hozzászólás ideje: 2017. Október 30. Köszi az új számot! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Jó volt a második rész. Phasma mégse olyan "t*ketlen" azért és ezt jó látni. Izgalmas lesz ez még, és kíváncsi vagyok ez a Rivas valóban tud-e kompromittáló dolgokat? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Mikorra várható az új rész? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Ebben a pillanatban. Jó szórakozást! 3. rész 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Megéreztem, köszi! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Köszi Sky. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Egyre jobb lesz! Phasma karakterének (és renoméjának) úgy kell ez a képregény mint egy falat kenyér. Siv? Phasma apja? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Hozzászólás ideje: 2017. November 13. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Egyre jobb lesz! Phasma karakterének (és renoméjának) úgy kell ez a képregény mint egy falat kenyér. Siv? Phasma apja? Ő a nő. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Igaz, és akkor az anyja. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.