Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Racer! Az előzetes biztos valami nagy eseményhez lesz fűzve, de ha nem, akkor is péntekenként várható. Szóval kár izgulni hétközben. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. (szerkesztve) 43 perccel korábban, JakeSully írta: Egy internetes forrás szerint a következő hetekben bármikor megérkezhet az első teaser trailer! Na ez teszik! Hisz a film is hetekre van ha úgy vesszük! 113 nap az 15-6 hét.. Szerkesztve: 2018. Január 30. - csoli1138 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. 1 órával korábban, JakeSully írta: Egy internetes forrás szerint a következő hetekben bármikor megérkezhet az első teaser trailer! Ebben lehet valami, mert egy másik magát megnevezni nem kívánó, de a produkció egyik tagjának unokaöccsének az unokabátyjához közel álló bennfentes megerősítette, hogy a trailer még a film előtt be lesz mutatva. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. (szerkesztve) Azt hittem az unokatestvérének a bátyjának a régi szobatársa mondta. Szerkesztve: 2018. Január 30. - Ody Mandrell 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. (szerkesztve) Sajnos arról kiderült, hogy nem megbízható forrás, mert az ég adta egy világon semmilyen rokonságban sincsenek, ráadásul még Balf*sz is. Szerkesztve: 2018. Január 30. - Dzséjt 3 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. https://www.express.co.uk/entertainment/films/911891/Han-Solo-movie-trailer-Star-Wars-spin-off-Super-Bowl-Disney-Lucasfilm-Solo-teaser Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Végre valami jó hír. Szóval februárban érkezik valamikor. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Két slotja van a Disney-nem a hétvégi suprebowl-on. Az egyik szerintem 100%, hogy a párducé lesz. A másik vagy az Avanger vagy a Solo lesz. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Egy Patriots győzelem és egy Solo teaser! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Ne nyerjen a Pats, a többi ok. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. 43 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Két slotja van a Disney-nem a hétvégi suprebowl-on. Az egyik szerintem 100%, hogy a párducé lesz. A másik vagy az Avanger vagy a Solo lesz. Szerintem inkább az Avengers és a Solo lesz. A Black Pantherre ne pazaroljanak el egy super bowl slotot, amikor már a csapból is az folyik. Újat mutassanak. A Solo adja magát, mivel még egy képünk sincs a filmből. A premierig ennél jobb alkalom már nem lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Nekem így is jó. Egyre inkább hiszem, hogy vasárnap éjjel jön. Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Igen a Fekete Párduc már nagyon közel van. Az Avanger meg a Solo lesz az. Vagyis annak kell lennie. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Csak aztán nehogy a márciusban érkező Időcsavarhoz jöjjön egy újabb előzetes Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Arra túl drága a superbowl reklámideje. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. A Deadpool is szóba jöhet még Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. 59 perccel korábban, Yoda József írta: A Deadpool is szóba jöhet még Tudtommal az még a Fox tulajdona. Meg ha jól tudom, akkor valentin napra készülnek vmivel a filmmel kapcsolatban. Amúgy még pletykálják, hogy az A:IW mellett még a Hihetetlen Család 2. -t is promózni akarja a Disney a hétvégén. Remélem hogy nem, és kapunk végre valami Solo-féleséget. Azért na, vicces, hogy a nyári felhozatalból csak a Solo -nak nincsen valamire való előzetecskéje - hiszen ma a Hangya folytatása is megkapta már. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. A Soloval azért voltak gondok bőséggel. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Nem hinném hogy ennek szerepe lenne a trailer időzitésénél. Ha mást nem egy pár másodperces teasert januárban könnyedén kidobhattak volna ha akartak volna. A Zsivány Egyesnél például úgy kaptunk áprilisban teasert, hogy a film készítése még annyira messze volt a kész állapottól, hogy csak hónapokkal később ültek neki az újraforgatásoknak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Igen de itt most elvileg a 80%-át újra forgatták. A RO-nál azért ilyen nem volt, csak a vége lett átalakítva. Persze ettől még kijöhetnének egy teaserrel. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Igen de a Solonál az újraforgatás novemberre döntőrészt megvolt. Idén már csak nyúlfarknyi jeleneteket vettek fel. Januárra már sokkal jobban állt a Solo mint a Rogue One az áprilisi teaserénél, hisz ott még csak utána ültek neki a nagy újraforgatásoknak. Mondjuk ennek annyiból meg is lett az eredménye hogy az első teaser hemzseg az olyan jelenetektől amiknek nyoma sincs a filmben. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. De a hangulatot az is adja. Nem bánnám, én már bármilyen teasert szívesen vennék a Solo-ról. Az se baj ha a fele nem lenne a filmben. De látnánk a világát, hangulatát, a színészeket. A Solo film ötletéért nem rajongtam. És basszus ugyanitt tartok. A nyakunkon a dátum. Én a trailerre bíznám, hogy győzzön meg. Hogy végre elhiggyem, hogy a csempész megérdemel egy saját filmet. Csakhogy még nincs trailer. ÍGy nem tudom hogy mit várok. Ez nem is spoilermentesség már. Ez valami más. Nagyon érződik, hogy szar van a palacsintában. Remélem Howard nutellára cseréli a maradék időben.. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. 1000 % hogy a Super Bowl alatt lesz. A legtökéletesebb időpont a legtöbb nézővel. Akkor nálunk majd hétfőn lesz. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Ha a film rossz az egy előzetesből szerintem nem fog kiderülni. Én már Transformers filmhez is láttam jó előzetest 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. 12 perccel korábban, Frenkie írta: 1000 % hogy a Super Bowl alatt lesz. A legtökéletesebb időpont a legtöbb nézővel. Akkor nálunk majd hétfőn lesz. Egy éve is a superbowl-on volt a nagy TLJ előzetes. 5 perccel korábban, Bomarr írta: Ha a film rossz az egy előzetesből szerintem nem fog kiderülni. Én már Transformers filmhez is láttam jó előzetest Biztos jó film lesz és ez az előzetesből is látszani fog. Mint ahogy írták is, igazi fan service. Szerintem nagy siker lesz ez is. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Egy éve is a superbowl-on volt a nagy TLJ előzetes. ? Nem az októberire gondolsz? Tavaly áprilisig semmi sem jött ki a 8 -ból. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 30. (szerkesztve) Bocsi nem superbowl hanem monday night football. Szerkesztve: 2018. Január 30. - Ody Mandrell Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Január 31. Hozzászólás ideje: 2018. Január 31. Ezeknek sincs jobb dolguk https://twitter.com/Solomovieyet 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 1. A deadline és a Hollywood Reporter is úgy véli (bennfentes infokbol), a superbowl-on lesz a Solo trailer. 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 1. Hozzászólás ideje: 2018. Február 1. És mi éjszakások vagyunk akkor! A munkatársam nézni is szeretné élőben. Hogy megy ez? Ilyenkor az otthoni tv-k képernyőjére is kidobják az előzetest? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.