Donát Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 vs. Korábbi eredmények: Jyn Erso: - Grand Admira Thrawn: 11 szavazat (11/23, ANIMÁCIÓ 3.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 (edited ) Szerintem ez is sima lesz. Jyn javára. Thrawn sokak kedvence, de Jyn olyat tett le az asztalra a RO-ban ami párját ritkító. Szinte berobbant az SW egére. Különleges és megismételhetetlen karakter. Őt nem az Erő, hanem az ügyessége és rátermettsége repíti nagyon magasra. Szerintem a végelszámolásnál is ott lehet. Edited November 28, 2017 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Előzetesen ha tippelnem kellett volna azt mondtam volna, hogy Thrawn simán nyeri ezt a kört. Örülök, hogy egyelőre nem ez a helyzet. Jyn-re ment a szavazatom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Korábban se Thrawn-ra szavaztam, és most meg pláne nem. Pedig imádom a karaktert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Szintén Jynre szavaztam. Thrawn is remek karakter, de nálam a hősök mindig előnyt élveznek, és Jyn aztán hős a javából. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Húha, jó kérdés. Két tökmás műfajú szereplő. Az egyikük "Stories", abszolút egyszerhasználatos (már bocs) karakter. A másik többször túlélte már, hogy kirakják az aktuális kánonból, és valahogy mindig visszajött. Ha a személyiségüket nézzük, Jyn szimpatikus, Thrawn viszont, ahogy a kánonok között haladt, úgy vált valahogy ikonikus hadvezérből egyre inkább az író eszközeként egy kilúgozott karakterré. ...azt hiszem, ezt a kor teszi. Thrawn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Jyn nálam is ez a kör! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 3 perccel korábban, Darth Krande írta: Húha, jó kérdés. Két tökmás műfajú szereplő. Az egyikük "Stories", abszolút egyszerhasználatos (már bocs) karakter. A másik többször túlélte már, hogy kirakják az aktuális kánonból, és valahogy mindig visszajött. Ha a személyiségüket nézzük, Jyn szimpatikus, Thrawn viszont, ahogy a kánonok között haladt, úgy vált valahogy ikonikus hadvezérből egyre inkább az író eszközeként egy kilúgozott karakterré. ...azt hiszem, ezt a kor teszi. Thrawn. A lúgozott Thrawn is jobb mint Jyn? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 28, 2017 Author Share Posted November 28, 2017 Imádom Thrawnt. De. Jyn mégis csak egy főhős, és elképesztő harcot vívott a Birodalom ellen. Amikor mondja, hogy addig kell próbálkozni, amíg van esély, aztán max az esélyek elfogynak, az zseniális monológ. Vagy amikor Cassiant megvádolja az apja megölésével. Vagy amikor a Szövetség képébe nyomja, hogy a Lázadás a reményre épül. Nagyon eltalálták. Jyn nem a kedvencem, de nagyon erős karakter. Erősebb, mint Thrawn. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Nem hiába: oscarra jelölt színésznő alakította. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Thrawn sem akárki, de egyértelműen Jyné a szavazatom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Ráadásul ha már a faterja kiesett, ő megérdemli, hogy tovább jusson. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 Ezen nem gondolkodtam, azonnal Jynre nyomtam. Thrawn jó, de Jyn sokkal jobb. Plusz alig várok egy Rey vs. Jyn meccset. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pb69 Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 Mindketten remek karakterek, egyetlen dolgot tudnék felróni az esetükben, az pedig az egysíkúság. Rögtön berobbantak, eluralták a képernyőt, karakán egyéniségek nagyfokú elkötelezettséggel, stabilan állnak a helyükön. Amiket tesznek az izgalmas, ők maguk nekem kicsit kevésbé. A maga oldalán példaértékű szereplő mindkettő. Nálam végül az dönt, hogy Jyn feláldozta magát azért, amiben hitt, illetve egy nagyobb jó cél érdekében. Thrawn esetében nem érzem, hogy erre képes lenne, szerintem nála az ego fontosabb. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dei Posted November 29, 2017 Share Posted November 29, 2017 Jyn kapja a szavazatomat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts