kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 5. Hozzászólás ideje: 2008. Május 5. Biztos abból indultak ki hogy rengetegszer szinkrózta Eddie-t. De egyáltalán nem illik a karakterhez. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 5. Hozzászólás ideje: 2008. Május 5. (szerkesztve) Neki Markovics Tamás jó csak szinkronnak Talán a filmben majd az ő hangján szólal meg a srác. Szerkesztve: 2008. Május 5. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 5. Hozzászólás ideje: 2008. Május 5. (szerkesztve) Indy tőrrel Rambózik http://img501.imageshack.us/img501/2931/ij4zm2.jpg Szerkesztve: 2008. Május 8. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Rog! Ha lehet majd kicsinytsd már le ezeket a képeket (a Jokisat is). Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Mi az ott a kezében? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. (szerkesztve) Szerintem valami kőkori tőrféle amit az összegyűjtögetett cuccai közül halászott elő. Lehet hogy azzal indul a spinkó Spalkó ellen. Szerkesztve: 2008. Május 6. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Ha lehet majd kicsinytsd már le ezeket a képeket (a Jokisat is). Megvan. Ha akarod az összes képemet leellenőrizheted. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. (szerkesztve) Szerintem valami kőkori tőrféle amit az összegyűjtögetett cuccai közül halászott elő. Lehet hogy azzal indul a spinkó Spalkó ellen. Vagy az élőholtakat lehet vele gyilokolni. Szerkesztve: 2008. Május 6. - kolmilan Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. De az orosz akcentus jobb a szinkronban, mint amit Cate produkál eredetiben. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Ruszki kiejtésmímelésben szerintem mi vagyunk a legjobbak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Hm, érdekes, hogy még nincs hivatalos infó arról, hogy Lö Böf karaktere Indy fia volna. Legalábbis az origo szerint. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Spielberg nevetett azon a híresztelésen, hogy Mutt Indiana fia volna: "Nem mondanám, hogy ez egy apa-fiú sztori. Az új Indy mozi egy nagy nyomozásról/kutatásról szól, egy csodálatos kutatásról - ez minden, amit mondhatok. Ezt az Indy Wikin olvastam... ettől még lehet h Mutt a fia, mert a kölök teljes neve Henry "Mutt" Williams Meg amúgy is olyan jó lenne ^^ És Oldie, Shia nevét úgy kell kimondani, hogy "La-buff" Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Hát majd a filmből kiderül. Ha igen, akkor majd a sztori végén. Nekem akkor is Lö-Böf Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Vagy az élőholtakat lehet vele gyilokolni. Ha így van akkor biztos a zombik Rambójától csórta el. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Ha így van akkor biztos a zombik Rambójától csórta el. Szerintem a kristálykoponya mellé járt extraként. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Milyen hülye név ez a Mutt... Mintha valami állatka neve lenne... csak nem egy kutyájé? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Milyen hülye név ez a Mutt... Mintha valami állatka neve lenne... csak nem egy kutyájé? Minden bizonnyal egy macskájé. Vajon milyen állata lehetett, ami megmentette az életét? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. (szerkesztve) Ennek a Shia gyereknek kicsit problémás a neve. A "shia" jelentése héberül "ajándék Istentől" vagy "isteni ajándék", franciául pedig "sz*r" vagy annak az igei változata illetve azok szinonímái. A "la beouf" franciául azt jelenti hogy "a marhahús", a srác teljes neve pedig a héberes keresztnévvel kábé "Köszönet Istennek a marhahúsért", franciául pedig "Sz*rd (ki) a marhahúst". A "mutt" jelentése pedig "hülye", "tökfej", "tökfilkó" illetve "korcs kutya". Szerkesztve: 2008. Május 6. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. (szerkesztve) Hát ez 'marha' jó. Szerkesztve: 2008. Május 6. - Ody Mandrell Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Ennek a Shia gyereknek kicsit problémás a neve.A "shia" jelentése héberül "ajándék Istentől" vagy "isteni ajándék", franciául pedig "sz*r". A "la beouf" franciául azt jelenti hogy "a marhahús", a srác teljes neve pedig héberül kábé "Köszönet Istennek a marhahúsért", franciául pedig "Sz*rd (ki) a marhahúst". A "mutt" jelentése pedig "hülye", "tökfej", "tökfilkó" illetve "korcs kutya". Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Olyan gonoszak vagytok Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Hozzászólás ideje: 2008. Május 6. Hát meglepődnék ha nem a fia lenne.Egész végig azt sugallták. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Hát meglepődnék ha nem a fia lenne.Egész végig azt sugallták. Megdöbbenés most már nem lesz, az tuti. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Nekem már egy ideje az az érzésem, hogy nem a fia lesz, és ezt szánják amolyan kis meglepinek. Csak olyan utitárs lesz, mint Picúr. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. nah itt bele lehet hallgatni a KOTCS soundtrackjébe! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. (szerkesztve) Nekem ezek alapján eddig csak négy szám jön be de azok is csak úgy ahogy. Szerkesztve: 2008. Május 8. - Rog Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Itt van néhány szépséges HQ kép ^^ Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Nézzétek Lucas polóját. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Nézzétek Lucas polóját. nekem nem hoz be rá semmit... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.