Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Köszi Rog, jó képek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Shia akciózik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Shia akciózik Hol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. (szerkesztve) Hol? A VIDEOS-ra kell ráklikkelni. Szerkesztve: 2008. Április 3. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. (szerkesztve) Jaaaa a VIDEOS. Egy hatalmas site nyitólapjából a fene se tudja hol kell keresgélni. Amúgy ebből már láttunk részleteket igaz? A bicskát jól dobálja a gyerek az biztos. Szerkesztve: 2008. Április 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 3. Én csak a bicskadobálósat láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 7. Mikor jön a komoly Indy trailer? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 9. Kis spoiler. Itt megrendelhető az indy filmzene, és felvannak sorolva a számcímek is. Akit érdekel, nézze meg. IJ4ost Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. (szerkesztve) Indy-ék dzsipen akcióznak http://img371.imageshack.us/img371/4512/indy4lk4el6.jpg Szerkesztve: 2008. Május 8. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Egy dologra mindenképp választ kapunk a számcímekből. Kígyók, bogarak, patkányok és... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 11. A kilgyók kihagyhatatlanok. Bírnám ha ebben a részben előjönne Indy kilgyófóbiája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Milandra Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 12. Jövő héten Indiana Jones lesz a tévében Remélem leadják az egész trilógiát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 13. (szerkesztve) Indy és a sráca csontvázat bámul http://img222.imageshack.us/img222/3162/in...issonis3rn5.jpg ÓRIÁSI SPOILER! Indy most találta meg az egyik (kristály)koponyát. Szerkesztve: 2008. Május 8. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Május 24. -én délelőtt nézzük meg az Indy 4-et Pesten, a Westendben. Aki kedvet érez, az csatlakozhat. Pildi, Bomarr és én ott leszünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Semmi körkérdés, hogy kinek mikor a jó? Eh... majd előtte 1-2 nappal kiderül, hogy tudok-e menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Semmi körkérdés, hogy kinek mikor a jó? Eh... majd előtte 1-2 nappal kiderül, hogy tudok-e menni. Hát most ez ilyen kész tények elé állítás. Sok idő van még addig, ezért írtam most. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Hát ha nem aznap akkor valamikor a rákövetkező napokban nézzem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Sok idő van még addig, ezért írtam most. Meglátjuk, mi lesz akkor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Hát, majd elválik, mi lesz akkor. Ha tudok menni, akkor tuti megyek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Hát, majd elválik, mi lesz akkor. Ha tudok menni, akkor tuti megyek Ezáltal kihagyom a klubnapot is, hisz a kettő elég közel van egymáshoz. Szerintem ez többet ér majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Hát én nem hagyom ki a klubnapot, de persze nekem nem kell elutaznom sehová. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 16. A klubnapot én is tuti kihagyom, amúgy sem mentem volna. Nálam már elég rég tervbe lett véve, hogy Pesten nézem meg az Indi IV-et, és arra lett félretéve a píz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. (szerkesztve) Én nem várok egy napot sem! 22.-e estéig mindenképp látni akarom! Azért Indy is rendesen felkavarja a nosztalgikus érzéseket. Sosem felejtem el, amikor a szüleim elvittek 6-7 évesen a szentendrei autósmoziba a Végzet templomára. Hát, az első áldozásnál lapítottam a hátsó ülésen, de keményen. És a Kereszteslovag is micsoda élmény volt. Corvin mozi, eszeveszett tömeg. Az első héten kétszer is láttam. A második alkalommal nagyszüleim is ott voltak. Amikor jöttünk ki a moziból nagypapámnak beszólt (lökdösődés a tömegben, aztán anyázás, sosem bírta, ha az anyukáját szídják) egy fiatal kopasz csávó. Nagymamámmal és nagybátyámmal meglepődve vettük észre, hogy pár méterrel hátrébb nagypapa csépli a gyereket. Úgy kellett lekaparni róla az öreget. Korát meghazudtoló erővel rendelkezett, akár az öreg Indy. Meg van még egy "élményem" a Kereszteslovaggal kapcsolatban. Már akkor nagy Indy-rajongó voltam és természetesen anyutól kikönyörögtem a szép színes képes filmösszefoglalót (megvolt a Frigyláda is, A4-es méretű kiadvány). Akkor voltam 5.-es, feszítettem is vele a suliban, ahogy kell, egészen addig, amíg a technika tanárom el nem kobozta tőlem, mert órán lapozgattuk - a gaz. Úgy volt, hogy óra után visszaadja, azóta sem tette még meg. Már 19 éve! Múlt héten meg is néztem a Frigyládát. Mekkora film még mindig! Mindenki csúcson van, de külön kiemelném John Williams-t. Akkora zenét írt ehhez a filmhez is! 5.1-ben, projin kegyetlen. Szerkesztve: 2008. Április 17. - Lada Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Atlas Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Sziasztok! Most már biztos, hogy május 22-én 0:01-kor lesz éjféli Indy IV premier Budapesten. Ha valaki szeretne rá jegyet, akkor a magam részéről kettőt fel tudok ajánlani (úgy értem: két jegyet tudok szerezni), csak tessék elég gyorsan reagálni ebben a topikban. Hajrá :-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 17. Sajnos én nem nagyon tudok ilyen éjféli vetítésben gondolkodni, mivel utána sokára van vonat, és reggel pedig meló Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 18. (szerkesztve) Indy szobros barlangban http://img371.imageshack.us/img371/9311/indy4br1ff8.jpg Indy háta mögött egy A:R-es humanoid-alien szobra feszít. Szerkesztve: 2008. Május 8. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 18. Jó kép! Az éfjéli vetítés sajnos nálam is tuti, hogy kilőve, viszont a fórumos mozizás lehet, hogy összejön, a kérdés csupán az, hogy miként alakul a vizsgaidőszakom. Ugyanis május 18-tól indul a vizsgaidőszak, és június 7-ig minden vizsgát le akarok tudni, mert utána EB Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 19. (szerkesztve) Gőzöm nincs hogy ez kinek a műve de szerintem nagyon mutatós. Szerkesztve: 2008. Május 6. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Szerintem is az Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Április 20. (szerkesztve) Spinkóék elkapták Indyéket http://img238.imageshack.us/img238/1039/indiy4lj0yv6.jpg Szerkesztve: 2008. Május 8. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.