Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 5 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Azt mondja Snoke Rey-nek: "közelebb, gyermekem" :lol:

A kilenc után kicsit más értepmet nyer a dolog.:lol:

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Dzséjt írta:

Besz*rás, megnéztem, tényleg a két film 36. percében hangzik el ez a két mondat. :o 

Off 

Legalább most már tudjuk, miért van egy rohadt hosszú hallgatás a jelenet előtt. Hogy kijöjjön a matek. :lol:

• 9 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Csak most lettem rá figyelmes, hogy Kylo elárulja későbbi kijelentésének fals mivoltát, miszerint tudja mi lett Rey szüleivel. 

Az esti Achc-To kapcsolódásban már kijelenti, hogy Rey-t a szülei eldobták, mint a szemetet. Ezt honnan tudhatná? Hisz nem is ismeri a lányt. Minden bizonnyal már itt abba az irányba akarta terelni ami Kylo-nak megfelelő.

Hozzászólás ideje:

Kylo már az ep.7-ben is egészen bizalmas dolgokat tud Rey-ről miután "belenézett". Például tudja hogy egy óceánban lévő szigetről álmodozik vagy hogy Hant akarja pótapának. Nekem az ep.9 alapján úgy tűnik hogy Kylo nem hazudott Rey-nek, legalábbis abban az értelemben nem hogy amikor azt mondja hogy senkik a szülei akkor még ő is azt hiszi hogy ezaz igazság. Szerintem az hogy kicsoda Rey az neki is azután lesz világos miután találkozik Palpatine-al.

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Csak most lettem rá figyelmes, hogy Kylo elárulja későbbi kijelentésének fals mivoltát, miszerint tudja mi lett Rey szüleivel. 

Az esti Achc-To kapcsolódásban már kijelenti, hogy Rey-t a szülei eldobták, mint a szemetet. Ezt honnan tudhatná? Hisz nem is ismeri a lányt. Minden bizonnyal már itt abba az irányba akarta terelni ami Kylo-nak megfelelő.

Az biztos, hogy azt volt itt Kylo szándéka, hogy Rey egyedül érezze magát és mint egy utolsó mentsvárat, fogadja el az ajánlatát, és ezért beszél a szüleiről. Viszont mentségére szól, hogy ő ezt is hitte, ahogy Bomarr is írta, hiszen ezt láthatta Rey fejében, ami tulajdonképpen igaz is volt. 

Kylo Palpatine-tól tudta meg az igazságot, és ez a regényben ki is lett mondva.

Ezzel együtt igaz, hogy ebben a jelenetben csúnyán manipulálni akarja Reyt, nem törődik vele, hogy ezzel a kijelentésével fájdalmat okoz, csak a cél lebeg a szeme előtt: a lánynak mindenképpen mellé kell állnia.

Nekem az ep9 fényében most már az tetszik a legjobban ebben és az előző jelentben, amikor még a liftben beszélgetnek, hogy mindketten világosan megérezték a diádot, hogy közük van egymáshoz, de ekkor még mindketten a maguk nézőpontjából szemlélik, s ezért is egyértelmű mindkettőjük számára, hogy a másiknak csatlakoznia kell, mert most rossz helyen van. Ez mindkettőjük számára fontos felismerés, és Kylo ugyan rengeteg borzalmas dolgot művelt csak a mi szemünk láttára is, mégis, én azt hiszem hogy emiatt a különleges kapcsolat miatt (ami Kylonak ugyanolyan sokat jelent, mint Reynek, hiszen ő is végtelenül magányos), Reynek sosem hazudott volna direktben. 

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Kylo már az ep.7-ben is egészen bizalmas dolgokat tud Rey-ről miután "belenézett". Például tudja hogy egy óceánban lévő szigetről álmodozik vagy hogy Hant akarja pótapának. Nekem az ep.9 alapján úgy tűnik hogy Kylo nem hazudott Rey-nek, legalábbis abban az értelemben nem hogy amikor azt mondja hogy senkik a szülei akkor még ő is azt hiszi hogy ezaz igazság. Szerintem az hogy kicsoda Rey az neki is azután lesz világos miután találkozik Palpatine-al.

Ebben van valami, csak az érintés után úgy adja elő a Rey szülei témát, mintha akkor jött volna rá kik ők, holott előtte már úgy beszélt róluk, mintha látta volna őket.

Mondjuk Rey fejében láthatta azt az emléket amikor a szülei után sír és Unkar elhúzza onnan. Abból gondolhatta, hogy a szülei csak úgy eldobták, ami egy ilyen emlékképből még így is sarkos következtetés, de a céljainak ez pont megfelelt, és gondolom Rey a szíve mélyén is ezt gondolta csak magának se vallotta be. 

1 órával korábban, Pildi írta:

Ezzel együtt igaz, hogy ebben a jelenetben csúnyán manipulálni akarja Reyt, nem törődik vele, hogy ezzel a kijelentésével fájdalmat okoz, csak a cél lebeg a szeme előtt: a lánynak mindenképpen mellé kell állnia.

Nekem az ep9 fényében most már az tetszik a legjobban ebben és az előző jelentben, amikor még a liftben beszélgetnek, hogy mindketten világosan megérezték a diádot, hogy közük van egymáshoz, de ekkor még mindketten a maguk nézőpontjából szemlélik, s ezért is egyértelmű mindkettőjük számára, hogy a másiknak csatlakoznia kell, mert most rossz helyen van. Ez mindkettőjük számára fontos felismerés, és Kylo ugyan rengeteg borzalmas dolgot művelt csak a mi szemünk láttára is, mégis, én azt hiszem hogy emiatt a különleges kapcsolat miatt (ami Kylonak ugyanolyan sokat jelent, mint Reynek, hiszen ő is végtelenül magányos), Reynek sosem hazudott volna direktben. 

Nem hazudott volna neki, csak rájátszott a lány gyenge pontjára. :) 

• 1 évvel később...
Hozzászólás ideje:

Csak most esik le, hogy Kylo onnan vehette Snoke megölésének módját, amikor meglátta maga előtt a padlón forgó, majd lassan megállapodó fénykardot.

Utána szinte rá van írva Kylo tekintetére, hogy mi is villant be neki. Érdekes apróság.

yF6Z6Qt.jpg

• 3 héttel később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Hát ha azok nem is, hasonlóak lehettek mint a Végső Rend katonái akiket a Sith szolgálatára koncidionáltak gyerekkortól kezdve. A páncéljuk színe kb. ugyanaz. De biztos voltak akolitusok is Snoke közelében felügyelni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.