Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Az biztos, hogy leghamarabb 2021 -ben fog érkezni a trilógia első felvonása. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Attól még lehetnek itt a gyökerei. Nem tudom miért ördögtől való az, ha kapcsolódik az eddigi filmekhez? Egyáltalán! Annak nem sok értelme van, ha minden eddigi eseménytől független trilogiát csinál. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Valami kapcsolódási pont biztos lesz különben nincs értelme Star Warsnak bélyegezni. Nagyon könnyen lehet hogy a TLJ-ből lesznek visszaköszönő elemek, de egyelőre úgy tűnik hogy Riant pont az izgatja hogy most valami újat alkothat (lásd a fentebbi idézetet). A TLJ-nél azért JJ ötletei kötötték a kezét. De ha igazak a hírek hogy az Erő misztikumát tovább fejtegeti a TLJ akkor el tudom képzelni hogy az új trilógia a feldobott témákat majd még jobban kifejti. De kapcsolódási pontok ide vagy oda remélem minél újszerűbb lesz - pláne azok után hogy egyelőre mást nem is hallani a projektről csak hogy mennyire friss lesz. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. November 26. Így már nekem is elfogadható lenne. Ráadásul mégjobban várossá teszi a TLJ-t. Lassan már nincs hova fokozni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Rian elmondta, hogy az új trilógia nem az Old Republic story lesz (hála égnek). Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Akkor lehet, hogy a galaxis egy másik szegletébe utazunk? Vagy ugrunk több évtizedet a 9 után? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Szerintem a KOTOR-ra gondolt. Még szép, hogy nem a videojátékra alapoz egy trilógiát. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Ok, ezt értem. Ha a régi korokban lesz, akkor nem az lesz a sztori, ami a játékokban volt, de azt figyelembe kell venni, hogy az új trilógia bárhol játszódhat. Még a PT - OT - ST korában is, ha esetleg a galaxis egy ismeretlen szegletébe kalauzol el minket Rian. Mondjuk most nem nagyon emlékszem, hogy mit mondtak erről az új sztoriról, de arról szólt a fáma, hogy elhatárolódik a Skywalker Sagatól és a galaxis egy ismeretlen részlegébe kerülünk majd. Persze ha régi koros sztori lesz, annak is örülök, ha csak térben határolódunk el a 9 résztől, úgy is jó, ha előreugrunk - amire egyelőre nem sok esélyt látok - az is megfelel. De még nagyon korai fázisban vannak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 5. A nyakamat ráteszem, hogy az ismeretlen régióban fog játszódni valami olyan dolog kapcsán amit még csak most hoznak be a történetbe. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Hozzászólás ideje: 2017. December 5. Na az piszok jó lenne. Szinte semmit se tudunk arról a területről, így egy nagyon jó történetet írhatnak köréje. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Hozzászólás ideje: 2017. December 7. 2017. 12. 05. - 21:28, Ody Mandrell írta: A nyakamat ráteszem, hogy az ismeretlen régióban fog játszódni valami olyan dolog kapcsán amit még csak most hoznak be a történetbe. Az is poén lenne ha egy másik galaxisban játszódna. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Hozzászólás ideje: 2017. December 7. Azt gondoltam, hogy nem a Régi Köztársaság videojátékait adaptálják, de attól még játszódhat a Régi Köztársaság idejében, vagy az ősi idők valamelyik korszakában. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Riant megkérdezték hogy lesz-e szerepe az Erőnek az új trilógiában. Mondta, hogy nem is tudna elképzelni olyan Star Wars történetet, amiben az Erőnek nincs szerepe. 3 3 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Az első jó jel. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Rian -től megkérdezték, hogy az új trilógia a Skywalker Saga előtt, vagy után fog játszódni. Johnson erre azt felelte, hogy ezt még nem beszélték meg, most kezdte összeírni az ötleteit, hogy kiről/kikről szóljon/szóljanak, milyen dráma legyen benne, stb,stb... Az biztos, hogy az Erő szerepet fog játszani, enélkül nem tudna elképzelni egy SW filmet. Illetve elmondta, hogy imád rajongói elméleteket olvasni. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 19. A VIII után felőlem azt csinál amit akar, én biztos megnézem! 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Dettó. Rian egy mesterművet rakott le elénk, szóval maximális a bizalmam feléje, bár azért vannak kétségeim, de ez csak természetes egy ilyen nagy projektnél. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 19. A bizalmam megvan felé. Az, hogy mennyire tetszik majd már más tészta. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 20. Hozzászólás ideje: 2017. December 20. 17 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Rian -től megkérdezték, hogy az új trilógia a Skywalker Saga előtt, vagy után fog játszódni. Johnson erre azt felelte, hogy ezt még nem beszélték meg, most kezdte összeírni az ötleteit, hogy kiről/kikről szóljon/szóljanak, milyen dráma legyen benne, stb,stb... Az biztos, hogy az Erő szerepet fog játszani, enélkül nem tudna elképzelni egy SW filmet. Illetve elmondta, hogy imád rajongói elméleteket olvasni. Oh, azt hittem ennél már kiforrottabb állapotban van a dolog. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 20. Jó pár év amíg ebből lesz valami. Szerintem csak 2020 után. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 20. Hozzászólás ideje: 2017. December 20. 30 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Jó pár év amíg ebből lesz valami. Szerintem csak 2020 után. Elvileg 2021-et mondtak, ami nekem tetszene is, hiszen tartanák a 2 év difit az EpIX után. Létezik, hogy már 5 éve jelentették be, hogy a Disney megvette a Star Wars-t? Repül az idő... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 20. Igen, öt éve volt. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 20. Hozzászólás ideje: 2017. December 20. Én is reálisnak gondolom a 2021 -et, annál korábban nem fog jönni. Tehát még van bőven ideje Riannak és a Story Groupnak kitalálni, hogy hol játszódjon a sztori. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. December 20. Hozzászólás ideje: 2017. December 20. (szerkesztve) 7 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Tehát még van bőven ideje Riannak és a Story Groupnak kitalálni, hogy hol játszódjon a sztori. Szerintem már rég tudják, sőt az idejét is! Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban Bocsi Szerkesztve: 2017. December 20. - Darth Cupsy 1 1 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. December 28. Hozzászólás ideje: 2017. December 28. Mit szólnátok hozzá, ha Rian Johnson új trilógiája a Whillek Krónikái címet kapná? 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 28. Érdekes lenne. De ez most honnan jött? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. December 28. Hozzászólás ideje: 2017. December 28. Eljátszottam a gondolattal. 1 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2017. December 31. Hozzászólás ideje: 2017. December 31. Jövő júniusban forog az új trilógia Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 31. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 31. (szerkesztve) Állítólag Skóciában is forog majd Rian filmje. http://www.dailyrecord.co.uk/entertainment/movies/movie-news/new-star-wars-movie-shoot-11774216 Szerkesztve: 2018. Január 1. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.