Hozzászólás ideje: 2018. Március 23.7 éve A fekete o-ring az MM exkluzív, máshol biztos nem lesz. Nekem viszont az számít minél különlegesebb egy kiadvány. A külcsín is sokat ad hozzá.
Hozzászólás ideje: 2018. Március 23.7 éve 19 perccel korábban, csoli1138 írta: vagy steelbook.. Az is hótegyszerű. És ha túlnyitod a papír sem csúszkál el benne. A műanyag tok előnye hogy elég csak egy kis nyomás és azonnal kint van a film. Lehet én vagyok béna de a steelbook ilyen szempontból mindig problémásabb egy kicsit. Azt akkor szoktam venni ha nincs más: a Galaxis őrzöi 2 például itthon csak steelbook formában jelent meg -más formában itt Magyarországon sehol se láttam- úgyhogy azt úgy vettem meg.
Hozzászólás ideje: 2018. Március 23.7 éve A RO steel flottul használható, annak ellenére, hogy "egymáson" van a két lemez. Bár azért nem olyan kényelmes mint a szétnyitható változat.
Hozzászólás ideje: 2018. Március 23.7 éve 1 órával korábban, Brodie írta: Egyébként ez nagyon megtetszett. Egy pillanatra még meg is kísértett a gondolat, hogy "basszus, meg kellene vásárolni az előző filmeket is fémdobozban, de jól néznének ki így!" Ne is mondd. Szerinted miért beszéltem ma az xpress-szel? Hát nem csak a TLJ miatt.. "egy pillanatra megkísértett" ? Rólam meg már le kellene venni a rontást!
Hozzászólás ideje: 2018. Március 24.7 éve Az szerintetek normális, hogy a MM oldalon ha belépek a profilba akkor nem látom a BD-t a rendelések között? Email jött róla amikor rendeltem.
Hozzászólás ideje: 2018. Március 24.7 éve Szerintem normális, mert nálam is így van. A profilban nuku, de az e-mail megjött róla. Ha nem küldik ki ezután, azzal már lehet reklamálni. De szerintem nem lesz gond. Szerkesztve: 2018. Március 24.7 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2018. Március 24.7 éve Jól van akkor ez valami rendszerhiba lehet náluk. A lényeg a mail, azt pedig megkaptuk.
Hozzászólás ideje: 2018. Március 25.7 éve A librinél is lehet rendelni a filmet. DVD: 2840.- BD fehér: 5690.- BD steel: 7590.-
Hozzászólás ideje: 2018. Március 25.7 éve Nyilván. A TFA BD is elfogyott valahogy. Ráadásul itt olcsóbbak mint az MM-nél. Szerkesztve: 2018. Március 25.7 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2018. Március 26.7 éve Most nézem csak az MM honlapján a termékjellemzőknél, hogy "adattárolók száma : 1" Nyilván elírás, hisz minden ismert extrát viszont felsoroltak. Úgyhogy remélhetőleg 2 lemezt kapunk majd!
Hozzászólás ideje: 2018. Március 26.7 éve Közben xpress-en is rendelhető. Úgy tűnik náluk steel lesz és sima BD, nomeg dvd, ahogy a pletyka is szólt. Ja és ott is olcsóbb pár száz forinttal, ahogy a librinél. De azért óvatosságra intek mindenkit! Aki tűkön ül ne őket válassza most, mert nagyon tudnak megjelenési dátumot tologatni, főleg ha provideós címekről van szó!
Hozzászólás ideje: 2018. Március 26.7 éve Az xpress mindig nagyon gyors volt. Közben megnéztem, a TFA BD-re két lemezest írtak.
Hozzászólás ideje: 2018. Március 26.7 éve A Zsiványra is. Én a TFA-t már nem látom.. De az xpress sem írja hogy 2 lemezes..De az extrák ott is fel vannak tüntetve. A steel ottani fórumán is felmerült a kérdés..
Hozzászólás ideje: 2018. Március 26.7 éve Tudsz adni linket a fórumukhoz? Itt a TFA kiadás adatlapja. http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_star-wars-az-ébredő-erő-fekete-borítóval-blu-ray-1196566.html
Hozzászólás ideje: 2018. Március 26.7 éve Persze! http://www.xpress.hu/xp/forum.asp?FID=10077&VID=066-1051717264-29158397827773370
Hozzászólás ideje: 2018. Március 27.7 éve Ma éjfélkor jelent meg USA-ban a film. Az egyik beszámoló szerint sorban álltak az emberek (voltak akik a far cry-t akarták, de bőven voltak SW rajongók). A 4k steel eszméletlen szép és gyorsan elkapkodták.
Hozzászólás ideje: 2018. Március 27.7 éve Azért egy ilyen jó lett volna. Szerkesztve: 2018. Március 27.7 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2018. Március 27.7 éve Nagyon szép kiadvány, de a kis ügyesgyerek megtanulhatna úgy kivenni egy lemezt egy digipackből, hogy ne nyúljon alá egy-egy szép ujjlenyomatot elhelyezvén az írott felületen..
Hozzászólás ideje: 2018. Március 27.7 éve Jaj csoli! A szépet és a jót lásd már meg. Kit érdekel hova nyúlkál a saját lemezeinek. Felőlem meg is eheti őket. A lényeg, hogy jól néz ki. A mienken biztos nem lesz új lenyomat. Bár idővel kerülhet rá. Jobb ha átnézed a lemezeidet.
Hozzászólás ideje: 2018. Március 27.7 éve Ja átnézhetem, hátha más is fogdosta rajtam kívül.. TM steel képei: Na ez az ami nem a mi verziónk. A gerinc és a logó árulja el. De szép ez is.
Hozzászólás ideje: 2018. Március 27.7 éve @csoli1138 Viszont ha lesz rajta dombornyomásos logó akkor el fog ütni a TFA-tól nem?
Hozzászólás ideje: 2018. Március 28.7 éve Akkor el. Akkor a TFA marad a RO párja.. De a berakott képen is van elütés bőven. De a logótól függetlenül a droidok jelenléte is "rontja" a steelek egységét.
Hozzászólás ideje: 2018. Március 28.7 éve 12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @csoli1138 Viszont ha lesz rajta dombornyomásos logó akkor el fog ütni a TFA-tól nem? kép Mondjuk aki egy ilyen sorozat után nem a Rey-es steelt veszi az elég nagy WTF. Ep1-7-ig minden borítón egy arc, majd ehhez hozzácsapni ezt a csoportképet... hát minimum érdekes.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.